Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

..si Dumnezeu dadu ploaia multasteptata...

sar'na de aprecierile pt rocritza... si mie mi-a placut, si sotziunii!

Catalina duamna... poi nu stii ca baba rabda la frumusete...asa am cetit io ca nu e fain la ocazie fara ciorapei ...erau din aia de 10 deni si ne-am dus la nunta dupa ora 21 seara, a fost acceptabil asa incat m-am si zbantzuit...

Noi iar am fost ceva plecati din bucuresti, asa ca acum incerc sa va prind din urma...

Diversificarea la Teo merge bine..se poate si mai bine (adica viata frumoasa cu alaptatul nu mai se ezista.. cand plecam io haihui cand si cum imi tuna, acum tb sa ma preaocup si de leguminoase si alte cele - doar ca lenesa cum ma aflu le fac o data pe saptamana si gata). Am introdus si carnica de luni, se pare ca e incantat...

Lilica moaamaaa esti prea subtila cu "ma apuca plansul cand vad cat de mizerie e in casa"... tb spus brut ..nu vrei sa iei matalutz coada lu aspiratoru o tura, sa ai si tu si gupiii nostri o sotie/mamica mai relaxata???

ciupiturica aia de tzantzar e cam maricica pt ce stiu eu si pt cum face bble meu. E posibil sa fie o alergie cumva la ciupitura de tzantzar...!?

in ce o priveste pe Madalina, cred ca vei gasi calea de a o ajuta.... aici si in alte parti, singura conditie este ca ea sa accepte si sa creada in sansa lor....

Gabitza nuantata, inteleapta, buna si dintr-o perspectiva mai sentimentala postarea Laurei... Nu e rau ca ai cerut opinii, ai primit cred mai multe pct de vedere.
Din experienta personala cred ca vei face tot ce simteai tu inainte de a cere sfatul. Uneori cerem parerea celorlalti pentru a obtine confirmari, si rareori aplicam variante la care nu ne-am gandit (pe care le refuzam initial)...

Dragostea invinge muntii...asa-i! Multa dragoste si intelegere iti doresc si veti reusi!

..dar doamne cate drepatate are si Messa ... oamnenii nu se schimba... tb sa ne acceptam asa cum suntem. Putem e oki, ne asuman aceasta stare, nu putem - devenim noi insine frustrati si nu-i de bine...

asadar, ceva noutati ... de duminica incoace?

Marybeeeeeeeeeeeeel cum fu cu leacul Liudei? Ce mai face Erikutzul?

Cana multa sanatate micutzei Delia

Liuda esti inteleapta fata..asa tb sa lasi de la tine...ca stii cum e ...al mai dashtept cedeaza. Si apoi familionul nu ni-l putem alege, in timp ce prietenii da!! Iar mai apoi cand se duc... ca deh in legea firii e ca parintii sa plece inaintea copiilor, tare le-om duce dorul, asa cum erau ei - nu intotdeauna pe placul nostru!

fatou cum ai ramas fara foricele??? pai Diana e cea mai de pretz dintre toate foricele posibile...

Anis mamica, daca inainte de 6 luni ai Iarinei, iti intelegeam disperarea..acum pe bune ca nu o mai inteleg.. Io nu'sh cum o sa fac din sept, ca dupa 15 incolo vreau sa-l intzarc...poi gata..ca doar nu-l atarn de mine pan' s-o insura!!!

asadar...daca stie cineva metode de intzarcare a Margelutzei ...astept propuneri!

Danutzaaaaaaaaaa ce faci mamica... chiar ma gandeam ce faceti...ati plecat, ati ajuns??? stai sa vad daca pana ajung "la zi" mai aflu ceva de matalutz... o sa ai net unde ajungi?? Ce ne facem fara tine...macar neshte vesti ceva ....

auleuuuuuuuu Messa can' trebuia sa te sun sa-ti aduc aminte sa nu uiti de gupil??? ca am uitat si io

Alinatxa si multa bafta!!

Dana intre timp am cetit ca ai ajuns cu bine..te pupam!!

poop fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Am pus azi bani pt ROBERTICA .

Alinuk,ti-am dat PM cu datele .

Deasemenea am pus si pt SONIA ,aveti mai jos linkurile despre ea.
Poate reusim sa facem ceva sa o salvam ,ca sufera tare.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Rugati-va pt Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Aelita bine ai revenit!

dar Ylilimic nu mai apare... e ceva?

ma chinui sa adorm... dar nu se lipeste... daca si maine ma trezeste la 5 - mor!

la noi s-a terminat vi-sol-ul - curios ce o fi de maine in colo, oricum laptele nu merge si nu intra pe gat nici cu mama vi-sol-ului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinuk metoda cea mai simpal de intarcare e sa inlocuisti treptata, o massa de san cu lapte praf..adica azi una , peste 5-6 z alta.De ce asa..ca sa aibe timp ca si sanmii taii sa produca exact cat cererea ..si cand ajungi la o masa o sa fie f usor sa nu ai probleme cu ei...iar margeluta deja la o masa..se desprinde de tzatica.

Eu am scazut rau cu laptele..si ii dau un bibe completare..nu gasesc raspuns de ec..dar in fine..de intarcat sper ca prin octombrie ,noiembrie

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Mediterana si Pitilache - am vazut pozele cu fetitele frumoase foc, pup pe ele si mamicile lor , la mare , la piscina, distractie frate, bravo!

Lili si Cata - am vazut si baieteii frumosi, pup si pe ei , asa cum au zis si fetele inainte, aratati super amandoua! Adica fiecare separat, nu impreuna!

Danuto - bine-ai (re)venit pe plaiurile mioritice! Sejur placut si vreme frumoasa va doresc!

Am vrut sa scriu aseara dar m-am pleostit de tot dupa ce-am citit, cata suferinta pt unii puiuti si mamicile lor...o sa ma gandesc la asta inainte sa ma mai stresez ca nu stiu ce nu face fi-mea.

Lili - incearca totusi sa vb cu Madalina, poate intelege ca mai sunt sanse si ca este pacat sa nu incerce TOTUL posibil omeneste, caci dincolo de asta e voia lui Dumnezeu!

Anca (Cana) - sanatate si tie si bebelusei!

Shine - cum stati cu diversificarea? Ce face Alexandru?

Delfinuta - n-am mai indraznit sa te intreb de Erik, cum papa... Vreau sa-ti zic ca si-a mea a trecut printr-o perioada de-am zis ca , cu baut laptic intre 70-120ml la o masa, fructe yacky, legume asa si-asa (maxim 180, in zile mai bune)... Hmmm, de cateva zile i-a iesit primul dintisor. Acum si-a revenit cu lapticul, bea 180ml (cam 150 si dupa 10 minute bea si restul), cu fructele e jale in continuare, isi revine si cu legumele usurel. Si asta cred ca va dura pana la urmatorul dintisor

Alinatxa - ma bucur ca gasesti timp si putere sa ne mai scrii si, mai ales, ca ai prieteni buni in jurul tau! Robertica in special si prietenii care ti-au ramas alaturi sunt probabil un balsam pt sufletul tau.

si revin

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Alinuk - mai sant cazuri cand bb se lasa de tzatzaca, asa ca tu nu stii inca cum va fi... dar cu rabdare... suzeta, lapte praf... se rezolva... ca mai auziseram de ardei si multe altele mai "radicale" dar nu cred ca e cazul... iar ca sa nu risti belea la san exista pastilutze de intarcare, sant cam scumpe dar e mai sigur.. eu cu ajutorul lor am scapat ca lapte nu aveam, numai cand plangea Diana - incepea sa picure...izvorul, nu stiu de unde ca erau "goale", nici lapte nu era ala ci lichid ceva spalacit... care nu il puteam lasa (mastita) si nici legata pana la gat non stop nu mai suportam...
am plecat in tura doi, de dormit nu am dormit, sant extenuata, nu vad in fata si nu am puteri nici sa ma mai intind dupa telecomanda...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

salina, multumim de intrebare, diversificarea merge brost.

fetele ce parere aveti de produsele baby art? as vrea sa fac un mulaj maine, ca deh, e sarbatoare.
a cumparat careva asa ceva?
http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=SF59

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

apoi, nu mai vreau raspuns la mesajul anterior, ca deja am facut prostia.... l-am comandat

buey, nu's cum ssa va zic, dar dupa muuuulte necazuri, ce s-au tinut lant, incepe sa rasara soarele pe straduta mea

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Criss - nu stiu de ce spui ca nu e cuminte Ligia pt ca pare un ingeras de copil in poza pusa de Ivona! Iar in leg. cu Evi sa stii ca n-am fortat-o cu nimic, nu sunt pe principiul asta chiar deloc. A, si David era la fel la varsta ei, numai ca se tinea mai bine pe picioare, ea sta cam cracanata uneori. Si desi am incercat s-o pun jos, cum plec, se ridica. So...o las in voia ei.

Rali- nu am uitat, sa stii ca am descarcat filmuletul pe youtube numai ca l-am facut privat si nu pot sa-l trimit. Am incercat sa-l trimit sotului care are cont pe youtube si n-a mers. Nu stiu cum sa fac... Dar sa stii ca nu e nimic spectaculos

Mira - si mersi frumos pt link, din pacate vor experienta, ca peste tot . Si culmea... este exact ce mi-ar placea cel mai mult! Asta e, probabil ca va trebui sa fac un voluntariat ca sa capat experienta, deh. Bafta cu nunta! Sora-mea are cununia religioasa pe 19 aug, banuiesc ca e in afara postului...hmmmm, a platit si ea o gramada pt biserica, ma rog, pt slujba!

Marina - ce faceti, sunteti bine? Ce face Emmi? O supara dintisorii?

Monu - voi tot la Sighet? Cum se simt fetele?

Tzuchi - imi pare rau ca ati avut probleme, dar dupa furtuna iese soarele, asa ca fii optimista!

Aelita -

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Ivona nu cred ca trebuie sa ne agitam nici Delia nu are dintisori si are 6 luni jumate si are 8300gr deci e dezvoltata .
Balaseste tot roade tot baga tot in gura eu zic ca mai are timp Fiicei mele mai mari Adelina iau iesit dintii la 10 luni si acum are 8 ani nu a avut nici un dinte stricat
eu cred ca va avea o dantura mai sanatoasa daca ii ies mai tarziu

ANCADELIA IOANA SI ADELINA DANA

Mergi la inceput