Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cana spune:

conchita atunci nu te ingrijora inseama ca atata somn ii ajunge ei poate este o perioada trecatoare si isi va regla ea un prgram mai lung se somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Conchita, sper ca nu te-au suparat sfaturile mele. Am avut impresia ca e o pb ca nu doarme. Dar daca e ok si nu plange, atunci f bine. Sa fie sanatoasa! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

acu' ca imi merge blogu' poci sa reiau jurnalul de bebelus.
e povestit asa, prin ochii mei de mama zbanghie, cum e treaba asta cu mancarea. daca vreti eu va mai semnalez cand mai scriu, daca nu, dati cu scroll peste acest mesaj
am puswww.rodino.ro/Page127/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/70/Default.aspx" target="_blank">aicipovesti despre diversificare, episodu' 1
mai am de scris, da' mi-e foame.

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

As avea o intrebare mai sant mamici a caror bb nu stau in fudulet

ANCADELIA IOANA SI ADELINA DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Shine, bine ca iesit soarele si pe strada voastra,
Salina, ce precoaca e Evusha, sa va traiasca si davidutu' la fel
Aelita, bine ai revenit
Conchita, Lidia pana astazi a avut programul asa:
7.00-7.30 tre zire + papa tzitzi
7.30-8.30 joc de voie eventual lasata singurica pana i-mi beau cafeluta
8.30-11.00 afara ca nu mai are stare si daca intarzii scandal mare, unde mai doarme o juma de ora intre 9.30-11.00. papa fructele afara dupa trezire si apoi intram in casa.
11.30-12.00 papa laptic marca tzitzi se mai joaca sau se maraie in functie de preferinte pana pe la 12.30-13.30 apoi somn 3-4 ore in functie de cat de cald e afara, si dupa reluam acelasi program ca si dimineata cu mici modificari, pe la 19.00 iesim afara si mai atipeste o juma de ora, iar la 22.10 e in pat cu scutecul pe fata si sforaie.

Mey, acum nu stiu pe seama cui sa pun treaba cu somnul astazi a dormit asa de la 10.30-13.30 si 14.45-si acum doarme, ori doarme de la vremea asta ori.....somnolenta ca e bolnavioara, offf pana acum a fost floare la ureche, sanatoasa, neplangacioasa, cuminte ce sa mai acum nu stiu nici la ce sa ma gandesc, maine mergem la dr ca mi-e frica rau.
sper ca nu deranjez cu problemele mele

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

nadiuta, stiam eu ca mai am de zis ceva, cuiva...
uite ce mi-a scris mie doctorita. Acu nu trebuie sa te iei dupa mine, dar e bine de stiut....

febra de pana in 38.5
eferalgan supozitoare la 6 ore...
daca nu trece
panadol sau nurofen 2.5 ml/ la 8 ore

daca e mai mare de 38.5
novocalmin 1 supozitor. Ai voie max 2 in 24 de ore
sau
nevralgin 5 pic de trei ori pe zi max

poti sa ii faci si un dus rece... adika sa simti tu apa rece la mana, sa nu fie gheata, sa fie doar suportabila la mana, nu calda

repet: cel mai bine e sa vb cu pediatra ta. ce am scris eu e doar un sfat

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ete daca a fost urat afara.........ati scris muuuuuult si mie nu mi-a mers netul. acu sa citesc din urma. uffffffffff

cristiana nu dau cu roshii fata daca ti-ai imbracat bine naiatul, eu vorbeam de ce am vazut la mine in cartier la 10 dimineata cand ardea soarele si , deci adia vantul, erau cam 28 de grade. oricum fiecare isi imbraca puiul cum crede de cuviintza.

Mergi la inceput

cana, sa stea singur in fundulet, sau sustinut?
sa nu mai fiti stresate de gupii vostri...

Alexandru nu sta in fundulet singur, nu se ridica din pat, nu merge de-a busilea, nu are dinti,nu rade in hohote, nu vrea sa manace cu lingurita, nu adoarme ziua singur(ori il legan, ori e leganat de carut, ori adoarme la san) si......
la 6 luni are 6.300, nu are program fix NICIODATA( Cum zice si LILI nu sunt 2 zile la fel), mai nou se trezeste de 3-4 ori pe noapte ca vrea tzitzi (oare la 6 luni o fi vreun puseu d-ala de care n-am avut noi niciodata?)
asa cum stiti are sternul infundat si uneori ma gandesc cu groaza: daca nu poate sa respire?(de ati sti cat ma enerveaza nemernicii aia ca au pretul asa mare la inot de bb)

Si de-aia nu mai pot eu. fiecare copil cu ritmul lui, si are timp toata viata sa faca ceea ce nu face acum.

dar. imi zambeste din tot sufletul uneori, si atunci uit de toate.
da din maini si picioruse cand ma vede, si imi arunca un zambet stirb. se lipeste de mine cand il iau in brate, si ma mangaie pe fata.
zice "ma-ma" la 4 dimineata si ma trezesc zambind.

na ca azi m-a apucat scrisul pe aici.
io zic sa dati cu scroll ca am innebubit

Mergi la inceput

sa stea singura cand o pun cade ca un boboc

AncaDELIA IOANA SI ADELINA DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Lili raspund si eu prezent cu intarziere.
Duminica am fost nasi de cununie si de atunci tot petrecem...Credeti-ma ca nici la nunta mea nu am fost atat de obosita...Dar una peste alta a fost tare frumos.
Shine mi-a placut muuult mesajul tau.
Cana nici Mihnea nu sta singur in fundulet. Adica sta vreo cateva secunde si apoi cade in fata, sau intr-o parte...e tare haois.

Lili sper sa reusesti ceva cu Darius. Poate o convingi pe Madalina.
Am vazut poze cu Adam si Matei. Niste frumosi. Am vazut pozele si cu Matei de Catalina.....Mai fetelor au crescut rau de tot copii astia ai nostrii! !

Dana ma bucur ca ati ajuns cu bine, ca Lucas a fost cuminte. Sa aveti un concediu asa cum vi-l doriti...

Imi pare tare rau de bebeii bolnaviori. Sa dea Doamne Doamne sa se faca bine .
Alinatxa. Te admir enorm.

Ma duc sa mai citesc din urma. Era sa uit: De acum 2 zile Mihnea mai are un dintisor!!!

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput