LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hahahahahaha, Doamne fereste !!!
Nora,
atunci n-as mai apuca nici sa dorm.
Nuuu, eu intri sambata dimineata in bucatarie la 6 si ies pe la orele 16 cu mancarea gata in caserole si trantite in frigider sa ajunga pana miercuri. Nu dati cu parul.
Sambata trecuta am facut: ardei umpluti, snitele de purcel si dovlecei pane`, salata de cartofi cu maioneza, la pranz am papat paste cu sos de rosii cu ciuperci, am mai prestat snitele semipreparate de pui, nu multe, oleaca de conopida la cuptor, apoi am facut gomboti de branza in loc de prajitura si supa de fasole verde. Atat. Joi Giulia a papat vreo 3 ochiuri, azi are cremvusti.

Ma scuzati ca m-am lungiiiiiiiiiiiit

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Stiam eu de ce ma enervez ca nu merge netu' - uite cu frumusete de discutie am pierdut - Giulik "indragostita" de un baietel de 8 ani (bravo ei!), Noricica revenita pe metereze mai vesela ca oricind, carmen in dispozitie sinucigasa (dar ce le veni bre sa asculte slujba de inmormintare??), ioana gatind ciorbe din apa plata si bere...
Acu' merge, dar ce folos ca trebuie sa o iau in curind spre casa...ca doar incepe weekendul!!!!!!!

Va pup pe toate si ne auzim luni...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

As avea o rugaminte of-topic: daca sunteti dispuse sa incurajati o mamica destul de singura, care asteapta de prea multa vreme ca puiul ei sa se faca bine. Scrieti-i si voi ca recuperarea puiului ei Darius nu e o problema, insa uneori asa cum s-a scris si aici, e vorba de timp, iar doctorii nostri au tot timpul din lume cand e vorba de copilul altcuiva.

Va multumesc mult de tot!

scuzati deranjul!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Stati asa ca am citit mesajul Dariei - vreau si eu reteta de gomboti cu brinza - please!!!!!! Cu ce i-ai umplut?

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Ioi, Leeloo, sunt papanasii banali, eu mai "bag" in ei juma de prune sau visine. Astia sunt de branza.
Insa, cand am mai mult timp, fac reteta aia cu cartoful fiert, www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8491&hl=gomboti%20prune&st=0" target="_blank">uite aici reteta sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Adica Giulik a mancat in ziua de joi doar 3 ochiuri si azi doar cremvusti?E cu zile dedicate la voi???

Gabitzule ...misto casa...sa zic si la mai mare?Apropo de case...aud mereu discutii cum ca decat sa dai 80000-100000 euro pe un apartyament,mai bine iti faci casa.Acum ,daca nu-s indiscreta si ai putea spune...cam la cat te ajunge casa?asa...in mare macar (si pe PM,daca nu vrei aici).Si cumnata mea vrea casa si zicea ca o va ajunge mai putin decat un apartament.Chiar m-ar interesa.
Am vazut ca ati avut o vacanta de vis.Bravo voua...va duceti mereu in locuri faine Stefanutz ce mai face?Siii...chiar asa...la ce e reclama aia la care ai filmat in tarile calde?Sa nu zici generic...la bere...ca tot nu stiu la care.

Io fac supa de pui cu taitei.Rares e innebunit dupa ea. Zice: "mmmmmm...buna supa'...si rade un castronel plin

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Aha, atat are dreptul: o data / saptamana la 3 ochiuri si tot asa cremvustii, ca altfel o ia pe aratura si refuza restu`.
La mic dejun rontaie cereale, foarte light, dupa laptele cu nesquick, dupa nani baga danonino 2-3 cate are kef, iar seara mananca precum o sparta.

Mey, mai am oleak si plec, tralalalaaa

Mergi la inceput

Noricel - pai reclama ruleaza pe TV, bre! Nu-mi spune ca nu ai vazut-o... - e promotia pentru berea Ciuc (si sper sa nu se considere reclama...e doar munca mea!). Cit despre preturi case vis-a-vis apartamente pot sa-ti spun exact ce i-am spui si Oliviei - in Buc pretul pe mp la apt constructie noua e cam 1500-2000 euro - pe noi casa ne va duce cam la 600-650 euro/mp dar in banii astia nu intra terenul pentru ca pe asta l-am avut. Depinde desigur ce iti doresti sa faci in casa aia, dar eu zic ca merita mult mai mult o casa decit apartamentul...
Si Stefan e fan supa cu taitei (dar taitei din aia de casa facuti de soacra-mea!) - dar oricum constat ca piticii vostri maninca mult mai variat decit al meu - dar eu nici mare bucatareasa nu sunt ca tot timpul sunt in cure de slabire...
Daria - gata, m-am prins de reteta, mersi mult!

Acum chiar plec - va pup!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

http://www.jurnalul.ro/articole/98796/medicamentele-minune-nerentabile

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Wow..Noricel..m-ai spart!Acum pe ce perioada...o sa lispesti? Ca tu asa faci :)) Nu te bat (de data asta!)...ca m-ai facut ..serioasa..nu esti singura..nu stiu frate..eu zic ca zimbesc la poze..si cind ma uit..zici ca vreau sa bat fotograful Hai sa bem pt centrala..Norei!!
Gabi merci de amanuntele cu casa..Da camera avea si baie separta (am filmat-o si pe aia)..am pozat-o si pe aia..eu ca taranca..deh...jacuzzi in camera...nu vazui pina acum Dar nu va spun si pretul la camera..ca muriti de invidie
Casele de pe linga lac..nu este cazul sa poftiti la el...incep de la 24 de milioane de dolari..pina la pe la 100..deci..sa fie la ei!
Asta am observat si eu..cum zice si Gabi...frate..peisaje frumoase avem si noi in Ro...dar nu le valorificam...DELOC!!!! Astia si un kk daca au..scuzati expresia..il valorifica!
Ioana...aseara pe la 2.30 m-am trezit ca-mi sopteste cineva...mama...please..sleap with Luca??? Na..sa mai zic ceva...m-am dus..
Daria...eu nu-ti dau nici o sugestie..noi ne-am lenevit..mincam doar la restaurant...si in rest cumpar semipreparate...
Adela evident ca palma a fost o intimplare..sau...daca nu..oricum bataile intre frati..sint ceva frecvent...au farmecul lor ..Si eu sint dispozitie de shoppping..m-au prostiti americanii! Vorba sotul...banide casa nu avem..noroc ca avem haine

ma duc sa vad poze..

Mergi la inceput