LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)
Raspunsuri - Pagina 10
mitzura spune:
Olivia, ba palma a fost intentionata. S-a intamplat in mijlocul unei crize de nervi, in care Tudor facea cu atat mai urat ca cat noi insistam sa se potoleasca. Mara era langa el si a pleznit-o, stiind clar ce face. N-a fost din greseala. Da...bataile intre frati as spune ca nu pot fi evitate (si eu ma mai paruiam cu sora-mea), dar nu se pune in cazul de fata, ca mara saraca e mica si chiar nu are motive sa o incaseze gratuit.
Mi-e ciuda ca eu nu reusesc sa vad pozele tale, am vazut cateva, foarte frumoase, dar n-am timp de toate..... cand ma pun la calculator sa ma mai uit la cateva, mai intervine ceva. acum am culcat-o pe Mara, dar s-a trezit Tudor...
Nora, chiar asa mama, tu ori intri in forta, ori deloc! Noi te asteptam in forta tot timpul
Nora__ spune:
Mitzule ,frumusico,daca intru mereu asa,in forta,voi cand si unde mai scrieti? Pupam frumusetile tale.Cred ca Tudor a lovit-o pe Mara ori ca sa va pedepseasca pe voi ca l-ati certat si a facut ceva care va afecteaza....ori a reactionat violent asupra celui mai mic si mai slab decat el...doar nu va putea altoi pe voi...
Nora
Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
kim222 spune:
Uneori ignoratullface cel mai bine...fara spectatori...poate nu mai este atiti de interesant...Mereu cred ca pe mara o sa cada supararea..o pregateste pt viata! Glumesc , da?
roberta04 spune:
Buna seara!
NORICO, uelcom bec, poate ne vedem la mare, cred ca suntem si noi pe acolo pe la sfarsit de august, dar la noi nu-i nik sigur niciodata
OLIVIA, am vizionat aseara pe indelete pozele, da-mi voie sa-ti spun ca arati super! Nu mai zic ca m-ai omorat cu peisajele si mai ales cu felul in care arata camerele de hotel!
DARIA- Giulica e la disociata? Nu da cu parul, dar am mancat si eu numai crenwursti intr-o zi...
Eu am facut tocmai supa de pui, maine bag un pui la ceaun cu mamaliguta... pentru baieti, eu mananc cartofi fierti si tot cat Casa Poporului sunt
O seara buna, are husbandul nervi si copilul cereri multiple si-s de serviciu!
kim222 spune:
Robi merci mult de complimenete..la mine dieta..a devenit o stare de spirit ..ca sa zic asa...face parte din viata mea..zilnica ...dar lasa ca si tu esti sexy!
Mey eu cind va spuneam de mincat la restaurant si de shopping...nu o faceam ca sa ma laud...noi o facem din motive de depresurizare..a se intelege stare depresiva:)))
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by kim222
Robi merci mult de complimenete..la mine dieta..a devenit o stare de spirit ..ca sa zic asa...face parte din viata mea..zilnica ...dar lasa ca si tu esti sexy!
Mey eu cind va spuneam de mincat la restaurant si de shopping...nu o faceam ca sa ma laud...noi o facem din motive de depresurizare..a se intelege stare depresiva:)))
Adik o faceti la nervi,nu....mama ce nerfoasa am sa devin d'acum!!!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Nora__ spune:
roberto ....senchiu...bine ca ma mai primeste lumea Ar fi super sa ne intalnim la mare.Cred ca ai nr meu de telefon.Io sigur il am pe al tau.Poate dati un semn.
Deci vreau si io nervi din astia,da?Zilnic si de 3 ori pe zi
Vivia ,darling....inseamna ca-ti prieste nervu' la neuron si depresiva....arati tare apetisanta si odihnita Tu esti neregula ce confirma regula
Ioano ...punem de un nerv impreuna?Cum iesi ciorba de bere?
Nora
Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
carmenp spune:
na, c-am cetit si nu-mi mai amintesc nica deh, dac-am vrut sa fiu fudula si sa ma dau cu neuroni mai multi, de obicei deschid doo ferestre intr-una cetesc si`n alta scriu repede pina nu uit;))
vazut una bucata ficior de nora frumos ca o fata, tuma` ma pregateam sa`ntreb cine e
mitzule, e de apreciat faptu` ca anunta intii
merg sa vad pozele oliviei
edit, dousautesaij`unu, am treaba tot uichendu`;))
kim222 spune:
he..he...v-am facut pofta...pe bune ca face bine...nici eu nu credeam..si rideam cind vedeam faze din astea in filme...iote..ce prosti sint si americanii astia:))))
camen ..io zic ca ai treaba....toata saptamina viitoare:)))))))))))
Noricel vazut un baiat frumos...a slabit...(sau s-a inltat)..super la voi la tara..desi am vazut niste viloaie....
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Nora
roberto ....senchiu...bine ca ma mai primeste lumea Ar fi super sa ne intalnim la mare.Cred ca ai nr meu de telefon.Io sigur il am pe al tau.Poate dati un semn.
Deci vreau si io nervi din astia,da?Zilnic si de 3 ori pe zi
Vivia ,darling....inseamna ca-ti prieste nervu' la neuron si depresiva....arati tare apetisanta si odihnita Tu esti neregula ce confirma regula
Ioano ...punem de un nerv impreuna?Cum iesi ciorba de bere?
Nora
..punem,punem Noricico,da' numa' la restaurant si numa' la chinezesc ca la shoping am interzis,ca l-am batut pe sotzior la cap sa cumpere AC.
Io zic ca trebuie sa mai scoti ceva beutura la inaintare,ca sa nu ti se strice centrala,ca-i cam multa lume prin zona..n-ar strica nici ceva de mancare..
Io tocmai imi spalai cupilul cu simtul raspunderii, ca se anuntza zile grele fara apa pe tzeava
Olila, sa-l pupa mama soacra pe Uka ca tare mi-e drag
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele