LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)
Raspunsuri - Pagina 11
philip spune:
si eu sa va saluta ininate de we. la mine in birou nu merge aerul conditionat si de 1 saptamana se tot chinuie sa-l repare niste neni de aici, ei, asa de bine au facut ca azi nu mai sufla deloc, nici macar aer la temperatura ambientului, nik, ba pe deasupra au omorit si toate termostatele de pe aici si toata lumea sufera (slava Domnului ca n-au habar de ce).
daria, esti o dulce, am intrat aseara da' nu eram interesanta asa ca n-am zis nik
nora, bine ai revenit, la poze ma uit de-acas'
mie mi-e a pleca cu cortu' we asta numai ca iubi-i lenes cica vrea sa doarma...asa ca vom lenevi cu drag
azi il duc pe philip la medic, iar are ceva la nasuc, uf, uf, asa de des, probabil sinuzita, eu zic ca e si un teren alergic de i se tot intampla asa ca cer recomandare la alergolog sa vedem. tre' sa-l duc si la dermatolod iarasi (mitzule si eu ca tine) ca in afara de eczema care cuprinde din ce in ce mai mult teren, i-au aparut niste pete albicioase pe brat. au o forma neregulata, nu-s ce-o mai fi si astea.
gata, pupici
a, nora, mai puiul ala cu porumb e delicios, sotul il adora, eu maine fac sarmale in foi de vita, yummy, salivez de pe acum
philip&andreea
carmenp spune:
olivia, se`ntimplau nijte chestii in clubul ala de noapte vazut si casa aia de doujpatru de meleoane, dintre toate asta`mi place de tatal tau n-ai mai zis nica...
papa, ie trecut de zece, pe unde umbli?
philip, imi pare rau de pupi... brei, is io ducace da` tu ma-ntreci. de americanca comuna stii ceva?
anca, ce-ai patit de te simti rau? pupam bianca pe genunchi
kim222 spune:
Camen..observasi bine ..aiai cu clubul de noapte..
Sa va povestesc cum a fost la hotel...verii nostri s-au cazat cu o zi inainte...si ne suna ca au o surpriza..Surpriza era ca la receptie..cind au dat numele nostru...receptionerul i-a intrebat direct...din Romania sint? Era si el ...tot roman..a fost fff amabil ..suspect de amabil nu numai ca ne-a dat camera lipita de a verilor (cu usa intre noi)..dar ne-a dat si un cruise cu iahtul (ala care ti-a placut tie Camen :))....gratis la toti..Seara ne-am intilnit cu el la bar...el a venit cu "prietena"..Carlos..din Costa Rica
kim222 spune:
Carmen, merci de intrebare...tata este ff bine..a supravietuit cu bine caldurilor...are femeia care vine saptaminal..toata lumea multumita
Anca cum te mai simti? Pupici pt Bianca..sa treaca toate bubele..
speel spune:
Salut.eu nu prea mai am loc la calculator,famelie mare acu.Suntem bine,Ricu e ok,toate bune si fromoase.
Oliv,poze superbe ca de obicei,va invidiez sincer.
Daria,da ce le gatesti soro,si eu la fel,numa ca eu in fiecare zi altceva,spre turbarea mea,bineinteles.
Nora,bine trecusi pe la noi,rarut dar dragut,copii au crescut si sunt superbi.Sa-ti traiasca.
Mitzu,eu nu vreau sa te dezamagesc,dar am asa niste esecuri de pe urma comenzilor de la respectivul catalog!!!!!mereu veneau masurile nepotrivite plus ca materialele intotdeauna nu cum arata pe hirtie.Poate tu ai noroc sa vina ca lumea si sa fie asa cum le vezi.
Gabitu mare casa si frumoasa tare,sa o stapiniti sanatosi .
Si ca tot intrebati ce cadou i-am luat lui Ricu,asta-i cadoul,deh el cu mersu mai copacel,asa macar se poate deplasa,basca e innebunit,in extaz,ce mai,e cadoul perfect:
http://community.webshots.com/album/560142363wBHTbb
kim222 spune:
Dana ..ce bine ca sinteti bine!!! Super cadoul si superb apartinatorul!...si eu i-as lua..dar nu am unde sa-l depozitez.garajul este full..
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Si azi ma leg de cineva ... POLUUUX !!!
AndreeaP - multa sanatae lui Pupi. Sa ne spui ce au zis medicii. Eu zic ca e rinita alergica. La noi asa se manifesta. Si tot apare.
Eu acum sunt in plina desfasurare alergica, insa anul acesta a debitat cu o raguseala ce nu-mi trece de 2 saptamani Asa k Giulia nu ma lasa sa cant deloc, zice ca suna urat
DanaSpeel - sa folositi sanatosi jucaria, Ricu e profesionist
Roberta - spor la dieta.
Si da, ai dreptate, pranzul Giuliei e disociat
Un we frumos tuturor, spor la treburi si odihna
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza...ati stat cam pe uscat aseara,ntz,ntz,ntz..
Daria sa n zici ce ai facut de mancare poate ma inspir si io
Da,da,da....Liliana treci la apel!!!
Avem si noi niste poze din parc
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/august%202007/
pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Ioana - am gatat o super gustoasa ciorbita; la pranz poporul a papat paste carbonara, iar pe maine s-a comandat piept de pui la gratar, asa ca m-am scos tare fain azi. Am sa ma abtin de la bucatareli ca oricum we urmator asta voi face :-)
Am admirat Gorodica si prietenul ei; Maria are un par extraordinar de frumos, sa nu o tunzi !!!
Uitati aici ultima mea pasiune ... Azi am batut de doo ori piata, pe ploaie, cu Giulia care alerga in balti, eram cu nervii intinsi si mi i-am calmat cumparand cele 3 plante (nu va uitati la data de pe ecran, nu am reglat-o eu).
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
neata;))
is in plina desfasurare de forte, facui curat, miine fac ceva papa ca de luni am casa plina cu oaspeti, vin neamurili din italia
olivia, pretena carlos, lool. ma bucur de tatal tau
madam spil, super cadou`, apropos, o lista ceva cu ce-ati luat ca cadouri la cupii gasesc gata facuta? am o saptamina la mijloc sa ma descurc onorabil
vazut gorodica