LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria asa mai merge,io una abia astept week-endul sa iesim sa mancam in oras......btw,d'aia moor io de invidie ca Alice nu gateste vara,ca pleaca la maree...frumoase flori,sa-ti traiasca...de tuns,imi vine cheful de fiecare data cand trebuie sa o usuc, ca daca nu inventez ceva,face crize
Carmencita,te-ai scoos,hai ca esti norocoasa ca au rezolvat astia problema repede cu apa...a mea a primit asa:trotineta, rochitze, carti, puzzeluri,papusi cu haine de schimbat(da' io le dezbrac,io le imbrac)o perna sexi in forma de ursuletz si....bani(de la cineva in pana de idei)...dar mandra ma mai verifica din cand in cand "mama,unde sunt banii mei de la bunica anda?","da' de ce intrebi?","ca a zis sa-mi cumpar ce vreau io!"

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey,carmen, eu zic ca-s desteapta da' sa ma tai ca nu m-am prins ce-i aia ducace. de americanca nu stiu nik, m-a sunat intr-o zi si a lasat mesaj cica e ocupata tare, am mai sunat si eu dar nu reusesc sa dau de ea cu programul ei aiurit...
ma'c sa gatesc, azi am cam tras chiulul, am fost la shopping si m-am uitat la film, acu e timpul sa mai si bucataresc
daria, si mie imi plac plantele am 3 copaci mari si ceva mai mici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Io sunt in arderi de cd-uri, arhivez pozele din ultimii 3 ani
AndreeaP - ce ai gatit bun ? Cand mergi cu Pupi la doc ? Spor la odihna in acest we

O duminica frumoasa tuturor !

PS - Carmen - Giulia va primi role cu 3 roti, dintr`alea de copii sa nu pice din start

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Hello, hello! Noi suntem singurele acasa, facem clatite si ne pragatim de nani...Uf, rau e fara tati!
Rochita de alba ca zapada nu e gata...sper sa fie ok pana in 17, cand va fi petrecerea. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat, fetele din Bucuresti! Unde sa-i fac tortul? Sa fis si bun si proaspat si sa arate si mega frumos? |Anul trecut n-am fost foarte multumita, nu mai stiu unde l-am facut, dar mi-au bagat visine din visinata in el, in conditiile in care am specificat clar ca e vorba de pitici de doi ani! Pls, astept recomandari!

Am pus niste pozici de la mare! Pun imediat si de la munte. Pup!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna!
Dana-ema tare frumos cadoul pentru Ric! e ok cu piciorusele,da?
Nora bine ai revenit!
Mitzu pupici, pe unde plecati in week end? ca parca asa ziceai ca va luati copiii in masina si plecati 4 zile la munte.
Vivia mistoo.....pretena carlos daca era si din costa rica...tare exotic. nici o poza, nimic?
pupici tuturor si o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, am facut "vinete gratinate" (niste vinete cu care si sos de rosii, a, si branza) iar sotul a facut gratar de porc si porumb la gratar, mai aveam ceva resturi si de zilele trecute, nu ma omor cu gatitul, am o dispozitie aiurea, obosita, PMS cam toate la gramada. azi (stiu, e duminica) am calcat ce n-am calcat intr-un an, asa ca voi purta camasi de bumbac pana le murdaresc si asteapta iar un an calcatul heehe
mai, copilasii vostri mai dorm la pranz? philip mai ca ar renunta la somn dar e prea obosit dupa-amiaza, cica si la gradi face la fel, uneori doarme si sambata si duminica, uneori nu vrea si-mi adoarme in masina daca iesim dupa-amiaza ceea ce ne incurca programul de seara.
de pe 13 trece la preschool, uf, alte emotii, alte educatoare, alte activitati, vor avea patuturi, deci stau intinsi la pranz dar nu cred ca chiar vor dormi. traznitia se face timp de o saptamana, va merge cate 2 ore pe zi apoi gata, merge numai acolo.
daria, dr ne-a dat recomandare la alergolog si dermatolog ca asta am cerut si presciptie de anibiotic pt sinu pe care nu vreau sa i-o dau. la dermato mergem pe 27, la alergo fac programare zilele astea, om vedea. dr mi-a confirmat ceea ce stiam si eu, copiii cu eczema de cele mai multe ori sufera si de alergii. om vedea.
va pupic si o saptamana minunata, ma'c sa ma aranjez pt maine

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
ce somn imi e.....azi e inorat la noi, nu ca ar da sa ploua...doar asa sa strice planurile turistilor
si eu am facut ieri o musaca cu cartofi, vinete, dovlecei....plus supa de pui cu taitei. nu am avut dispozitie de prajitura, pe aia o realizez azi
Andreea, Patrick doarme la pranz, chiar daca mai cu cantec cateodata.
ce ma supara pe mine este ca a ajuns sa manance doar doua zile pe saptamana, in rest nu pune gura decat pe lapte. si apa. cand il razbeste foamea peste doua zile mananca tot foarte frumos. de exemplu ieri a baut laptele de dimineata si a mancat o felie de paine prajita. dupa aceea a vrut un dots in carrefour si l-a primit. la pranz nimic, s-a culcat asa. cand s-a trezit a mancat 4 lingurite de ardei umplut si gata. apoi inghetata. si asta a fost toata mancarea lui pe ziua de ieri. sunt curioasa ce mananca azi...ca e nu e cu mine.
pupici, o saptamana frumoasa tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`naneata
philip, "ducace" vine de la a "te duce" sinonim cu "plimbareata", capisci?;)) si sa-ti raspund la intrebare, ilinca doarme la prinz iar cu mincarea am aceeasi problema ca si roxana
mey, io`s cu nervii dupa ce saptamina trecuta m-a chinuit rau o masea de minte iesita aiurea, mai iegzact perpendicular pe toate maselele din gura, azi am probleme c-o amigdala. ieri am mincat peste si spre seara am rontait la niste seminte probabil un os sau vreo coaja mi s-a oprit p`acolo si nici ca se duce. de dimineata fusei la orl da` zicea dna de-acolo ca nu se vede nika, acu nu stiu nici io, nu vedea ca nu este sau nu vedea ca n-avea chef pe motiv ca era deranjata ca nu m-am dus cu trimitere de la medicu` de familie ci ma fac?
edit, vazut ianca la mare de la munte n-am gasit nika in albumul vostru

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Sa aveti o saptamana super frumoasa !
Sunt foarte bine dispusa, nu ma intrebati dc, dar sunt chiar happy. Am fost de am cumparat rolele pt Giulia, in drum spre birou, ca a tot balit langa ele ...
Diana - vazut pozele. Sa pui neaparat poze cu Alba ca Zapada
Carmen - multi pupici la tine, sa treaca toate bubele
Si si nervii pricinuiti de acritura de medic
AndreeaP - tin pumnii sa fie doar o rinita si nimic serios. Nici eu nu i-as da medicamentul pt sinuzita. Mi-e mi-au facut "film" la toata capatana si fata si la toti dintii, si acolo s-a vazut clar ca era sinuzita. Asta in tinereti. Acum mi-am pastrat doar alergia
Il pupam pe Pupi sa treaca cu bine la gradinita noua

Sunt prin zona, cu

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata si de la mine - mi-a luat ceva timp sa citesc din urma ca s-au scris vreo 2 pagini de vineri cind am plecat pina azi...
Si eu am avut un weekend plin - simbata am luat-o chiar de dimineata - am fost la manichiura, apoi cu mama sa-si ia gresie sa-si puna pe hol, apoi pe seara la Cora la cumparaturi ca aveam frigiderul tare "sexy".... Duminica dimineata am fost la casa sa vedem cum mai merg lucrarile - acoperisul e gata, asteptam piatra pentru placarea fatadei si cu putin noroc cam in doua-trei saptamini fatada este complet finisata! Dupa-amiaza am avut si eu program de bucatareala - am prestat ciorba de pui a la grec, friptura la cuptor cu ciuperci si perisoare cu sos de smintina. Sa vedem ce maninca piticul ca si el tare mofturos a devenit...
Dana - super cadoul (iar Ricu si mai si )! Si eu i-as fi luat lui Stefan una, dar nu am nici unde s-o tin si nici unde sa se plimbe cu ea...poate cind ne vom muta la casa, la anul...
philip - apropos de dormit la prinz - Stefan doarme in timpul saptaminii fara probleme, dar in weekend cind suntem si noi acasa nu prea mai vrea sa doarma - basca ca ne scoala pe la 8 dimineata, zici ca e ceas desteptator!
Ioana - eu nu pot sa vad pozele tale ca nu am acces, dar sunt sigura ca Gorodica e frumoasa ca de obicei!
mitzule - gata, ati plecat in mini-vacanta sau ai aminat-o?
daria - tare frumoase plantele - si mie imi plac si am casa plina - cit ma pricep eu, vad ca ti-ai luat un croton si parca si o begonie? Eu pe unde ma duc, daca vad flori/plante frumoase, incerc sa iau si eu - multe mi s-au prins asa si sunt tare frumoase. Acum din Maramures am luat de ex. verbina - deja i-au dat radacini si trebuie s-o plantez.
diana - cum a iesit petrecerea? Sunt tare curioasa...
carmen - au venit neamurile din Italia, gata cu treburile?

Hai ca m-am intins prea mult - revin mai tirziu...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput