LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - eu marturisesc ca mi-a fost teama sa-mi cumpar plante, pana anul trecut cand m-a molipsit o oradeanca super dragalasha forumista si ea. Si nu mi-a murit niciuna. Acum asa imi rasfat eu nervii, pe langa jucariile ce i le cumpar Giuliei cand ma simt frustrata
Nu ma intreba de denumiri ca nu stiu.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, neamurili ie pe drum;)) cind va mutati?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

gabi, neamurili ie pe drum;)) cind va mutati?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

hehe...pai cel mai devreme ne mutam la anul in primavara...oricum, chiar daca gasim bani sa o terminam, mai trebuie sa gasim bani sa o si mobilam, strictul necesar...

daria - am inteles acum, oricum daca iti plac si ai grija de ele, nu prea au motive sa moara...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,io azi gatesc,supa de pui cu taitei de casa si legume cu pui a la Jamie Oliver,desertul sare din schema din lipsa de amatori,a mea nu mananca dulce
La capitolul flori,sotziorul nu vrea in casa decat "flori care fac flori" asa ca stam bine la capitolul,violete de toate culorile, trandafiri rosii si galbeni,kalanchoe si multe altele...avem un singur intrus,un ficus foarte frumos....meii singurele flori care-mi mor sunt cele date de soacra
Daria abia astpt poze cu Giulia pe role!!
Merg sa invart in oale si revin

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by g_ioana
singurele flori care-mi mor sunt cele date de soacra

exista un motiv clar pentru orice
sunt in siesta, am mancat si nu mai am chef de nimic. noroc ca e 14.25 si imi motivez niste vizite la medici in curand.... e luni..
ieri ma gandeam ca abia astept sa vina si concediul meu cel mare si lung (8 zile ) si realizam ca de fapt astept sa se termine vara...e prima data cand mi se intampla. nu am nici un chef de vant si ploi oricat de mare ar fi canicula. batranetile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

roxana - cind pleci in concediu? Parca la turci pleci anul asta, nu?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

quote:
Originally posted by g_ioana
singurele flori care-mi mor sunt cele date de soacra

exista un motiv clar pentru orice
sunt in siesta, am mancat si nu mai am chef de nimic. noroc ca e 14.25 si imi motivez niste vizite la medici in curand.... e luni..
ieri ma gandeam ca abia astept sa vina si concediul meu cel mare si lung (8 zile ) si realizam ca de fapt astept sa se termine vara...e prima data cand mi se intampla. nu am nici un chef de vant si ploi oricat de mare ar fi canicula. batranetile astea

Si io la fel,zilele astea a batut vantul,iar parcul nostru cel de toate zilele arata de parca vine ...iarna,este plin de frunze uscate,copacii parca nu mai au frunze
Meii,explicatia este asta "sunt flori carora le prieste doar la munte la Campulung"

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi, da, la turci; de pe 28 august pe 4 septembrie. stand stramb si judecand drept nici nu puteam sa imi iau mai multe zile....da'....ma vait si io
Ioana hahahaha buuun rezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana - voi pune poze cu rolele. Imi vine sa i le dau de azi, sa vad bucuria de pe mutrisoara ei scumpa si dragalasha Ca duminica sigur va primi multe cadouri si as vrea sa circule pe talpile ei

Roxa - hai ca mai ai foarte putin, apoi fugi in vacanta

Leeloo - ai facut gomboti cu prune ? Ca mi-ai facut pofta, asa ca voi face diseara

Restul de gagici, pe unde umblati ? ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, azi am facut programare si la alergolog, il vede joi dupa-amiaza asa ca vineri sar la raport. nu ii fac teste de sange ca cia-s irelevante, in schimb ii vor aplica 25 de substante pe spate si asteapta nu's cat timp sa observe la care e alergic (uf, sper sa mai ajungem si acasa in seara aia).
cu somnul, eu il pun in pat la el in we dar nu doarme, sta acolo si vb, ma striga, dar e cuminte nu se da jos din pat sa se joace sau mai stiu eu ce. cert e ca nu doarme, ieri atipea la 7 juma dupa baie asa ca l-am dus la nani si-a dormit dus pana la 7 juma dimineata (12 ore!!!) azi am rugat educatoarele sa-si noteze cand doarme si cand nu si cat ca sa stiu si eu cum ii organizez programul.
e luni si-s fara chef, aici e abia 10 si stau pana la 5 ca sa pot pleca mai devreme joi cand cu philip.
va pupic
ps mie mi-e foame la ora asta

philip&andreea

Mergi la inceput