LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Cristal, La Multi Ani, plini de sanatate si de bucurii si de zambete si de impliniri! Sa fii fericita!
Roxi, sanatate multa lui Pat! Ce a patit de fapt?Care e diagnosticul?
speel, nu-mi vine a crede ca este asa de mica taxa la gradi!La noi sub 100 euro nu cred sa existe ceva-undeva si nu au atatea facilitati in nici un caz!
Am reusit sa pun cateva poze de la ziua lui Codrut dar nu sunt prea frumoase.Sunt facute de cei de la McDonald's, ne-au dat la plecare un CD cu fotografii dar nu sunt reusite!
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Va pupam si va dorim un we cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multumim de doua ori!
si alor tai la multi ani, fericiti cu sanatate! sa-ti traiasca o mie de ani (am ceva cu cifra asta azi;))), sa imbatrineasca frumos!
ps. mama ta e nascuta in aceeasi zi cu mine, cum se comporta la 70 de ani? am o problema cu imbatrinitu` asta(rid minzeste;)))

quote:
Originally posted by roberta04

La Multi Ani socru de Carmen, sa-ti traiasca!
CARMEN, maine nu cred ca am cum sa intru pe DC, asa ca ii urez in avans ILINCAI LA MULTI ANI, sa fie sanatoasa si sa reuseasca in viata!
Apropo de baute, parintii mei implinesc (tata pe 8 august, mama pe 15 august) 70 de ani, asa ca am pus-o maine de petrecere serioasa, parca sunt emotionata, eu ii vad tot tineri si puternici si ei parca imbatranesc cate putin in fiecare zi.
V-am pupat, o zi minunata!

am vazut pozele cu codrut, se vede ca s-au simtit bine copiii

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

socru` de Carmenp si parinti de Roberta
Adema - vazut pozicile, copiii chiar ca s-au distrat, Codrut a crescut si are o fatza de barbatel serios
Carmenp - esti figura. Vei fi la fel ca acum, aci cu noi la taifas
Leeloo - pana in septembrie/octombrie nu sunt concerte nici teatru de papusi, lumea e in vacanta ... din pacate . Felicitari pt rezultatele buneee, pupici lui Stefanut

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

roberta, La mUlti Ani parintilor tai! Sa fie sanatosi si sa aveti petrecere frumoasa ca nu trebuie trecut cu vederea asa eveniment!
Carmen, cum o serbezi pe Ilincuta?Ce pregatiri faci?
leeloo, spor la lucrari pe santier!Si tin pumnii cu gradinita! Si noi incepem in septembrie si mi se face un ghem in stomac la gandul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc din suflet de urari!
CARMEN fii optimista, mama mea stie sa imbatraneasca demn si frumos, e tare ca orice leoaica, nu se plange si chiar daca nu mai poate pentru ca este foarte bolnava, nu zice nimic! Iar tu vei avea si la 1000 de ani acelasi simt al umorului, sunt sigura!

ROXI, subscriu la ce ai zis cu concediul la sfarsitul verii, si eu simt ca sunt la capatul puterilor, cica plecam pe 25 la mare dar parca mai e o vesnicie...

Mergi la inceput

mama lu` giulia, daaa, ma si vad dramindu`mi pensia si asezindu-ma la coada dis de dimineata sa-mi platesc netu` sa vaz daca numa` mie nu mi-o marit astia pensia sau sa vaz ce hapuri ia roxana pentru tensiune a, si sper sa nu`mi tremure miinile prea tare sa vars paharu` de apa cu placa peste tastatura
adema, pregatesc din greu de la inceputu` saptaminii tortu` si prajiturile (norok cu fetele de le ieshi care`au dat pontu` cu cofetaria aia beton) felicitarile, masa si dansu` vor fi la marasesti city, in aer liber sper sa tina vremea. invitati vor fi cupiii de pe strada (inclusiv tiganasu` cu care se`ntelege ea bine;)) acu inca ma mai strofoc cu cadou`, in final cred ca va fi bicicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi am vazut Batman Beginnings or asa ceva ("inceputuri" e tradus la noi). tinem pumnii ptr miercuri!!
Pat doar tuseste, nimic deosebit, multumesc de intrebari. dar la el se termina in 80% dintre cazuri cu vomat, ca de', mananca prea mult :( i-am dat doar miere cu lamaie pana acum, daca nu se imbunatateste am sa ii dau niste carbocisteina diseara. si as pune pariu ca maine cand mergem la plaja nu mai are nimicutza.
La multi ani pentru parintii sarbatoriti azi!!! multi ani fericiti alaturi de copii si nepoti!
hahahahaha Carmen de abia asteptam poze de la party va fi super cool cred!! Ilinca va fi luptatoare pentru drepturile omului sau ceva de prin peace corps/red cross cred :))

Mergi la inceput

carmen, atunci spor la trebusoare , petrecere frumoasa si iti spun de azi "La Multi Ani" si sa fie Printesa sanatoasa si fericita si norocoasa in viata!
pako, unde se gaseste jocul ala? Parca nu l-am vazut in magazine...E tentant, desi cu bilutele alea...mi-e cam frica sa nu ii vina idei nastrusnice!

Mergi la inceput

nu stiu daca va lupta pentru discriminare au ba da` un lucru stiu sigur ca focu` o sa i se aprinda din prima

quote:
Originally posted by roxanaz

hahahahaha Carmen de abia asteptam poze de la party va fi super cool cred!! Ilinca va fi luptatoare pentru drepturile omului sau ceva de prin peace corps/red cross cred :))

adema, multu`!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen - io sigur asta voi face , exact cum descrii tu
Si si eu astept pozeleee Cand cumperi cadoul ?
Rox - la noi a devenit "faza serii" cu "cred ca-mi vomit stomacul" dar spre norocul nostru, al tuturor, se ajunge la spalatul prelungit al mainilor, fetei, dintilor

Azi dimineata la 7 juma Giulia s-a trezit, si-a luat rucsacul, sosetele si sandalele ca pleaca la scoala sa vada ce fac copiii. Si-a luat insa si radioul (un iepuras misto) sa nu se plictiseasca pe drum, apoi s-a plantat langa usa sa o astepte pe tantiKati
Am uitat: are "nas" si s-a bunghit ca radioul-iepuras l-am luat mai mult pt mine, asa ca ma tot intreaba daca mi-l trebuie

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput