LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor, ce mai faceti??

Eu raportez o absenta din Bucuresti din 18 iulie, PC stricat am, laptop instalat n-am (acum va scriu de la job unde am venit pentru un concediu medical).

Fraaateee... am crezut ca mor de caldura, dar uite c-am scapat, sunt in saptamana 28, please nu ma intrebati cum stau cu analizele ca nu am facut, maine poate ma duc sa fac. Sunt slaba si cu o burta mare si cocotata sus de tot, bb2 e vioi nevoie mare, Victor e ... ca de obicei neastamparat... ce sa va mai spun?

Saptamana viitoare sper sa ne mutam intr-un apartament mai confortabil, daca vom avea timp de mutat si apoi plecam iar in concediu la munte.

Am un moral ridicat si eu ma mir de asta, mi se pare ca mai am un pic si ajung la 30 saptamani incheiate si apoi nu ma mai stresez deloc.

Voi sper ca faceti bine, ca nu am apucat sa citesc nimic din urma. Multumesc Gabi pentru telefon!!

Pupici!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salutare.
Din ciclul Gradinita din poveste,azi Ricu are sportul.M-a prapadesc de ris nu alta,la trei ani are sportul.Cu trening si adidasi de schimb,ce mai,ca la scoala.sala de sport...........hm,cre ca nici la liceul sportiv nu au asa ceva.sa vedem impresiile copilului.
Adema,daca nu m-a crezi fac poza la factura si-ti arat.
Mama,ce v-a invidiez,eu n-am fost la cinema din adolescenta.
Oliv,am sa fac poze,nitica rabdare,ploua la noi pe rupte de doua zile,cum apare soarele hop si eu la gradi cu camera.
Carmen,o super petrecere va doresc.Si succes la ales cadoul.
Andries,capul sus,mult a fost putin mai este.Ai grija de tine.
Daria abia astept poze de la party.In primul rind sa vad Giulik la trei ani si nu in ultimul rind masa cu bunatati asa cum ne-ai obisnuit.Pup la marea gospodina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries - bine ai revenit ! Pupam pe Vic cel nazdravan si burtica. Sa stapaniti sanatosi apartamentul, sa ai vesti bune de la analize si vacanta faina la munte

DanaSpeel - deci nu mai pot de ciuda pt asa o gradinita ! Iar faza cu sportul e taman pe gustul meu !!! Sa ne povestesti despre reactiile lui Ric
Nora`ta, in pragul varstei de 3 ani, e tot o ciudata Are cateodata atat de alte preocupari fata de ceilalti copii de varsta ei incat imi vine sa fug.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Tot eu.LA MULTI ANI Bunicilor de piticlonti,sanatate multa si batrineti fericite.
Gabitu,poi vin eu sa-ti pun caramida aparenta,ca-s meseriasa cu stagiu in Germania.Am pus de mi-au sarit ochii,cu rosturi cu tot.Care cum vine la noi,al trag de maneca sa-i arat rindurile de caramida puse de mine,mandra-s nevoie mare de munca mea.Si cind m-a gindesc ca acu zece ani nu stiam diferenta dintre o pensula si-o bidinea.....Asta e,omu cit traieste invata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Cristalina! Sa fi fericita, sanatoasa si sa te bucuri de familia ta frumoasa! LA MULTI ANI!

Si pentru ca nu mai intru pana pe 20 august (plec in concediu, sa nu ma dati disparuta) spun LA MULTI ANI tuturor piticilor care sarbatoresc implinirea celor 3 ani! Multi pupici din partea nosatra!

La multi ani si fetitei mele dragi si scumpe, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa!

Aseara am fost in Selgros si i-am luat o gramada de cadouri, inca nu stiu ce-i dau acum si ce-i dau cand vine bebe. Sigur va primi o bagheta de printesa (se uita la un desen cu Barbie, unde face o "bagheta de lumina" si se joaca cu tot ce i se pare ei asemanator) si pentru ca are o mamica nebuna, in loc sa-i iau papusi i-am luat o chestie super faine, de la Viking Toys (este www.vikingtoys.se/pdf/katalog.pdf" target="_blank">aici, la pagina 24, cu numai 65 RON. Mai dificil va fi cu tortul, pentru ca suntem la munte si chiar daca il iau maine dimineata, pana luni nu stiu cum tine, dar voi vedea.

V-am citit, bineinteles nu am reusit sa retin mai nimic, neuronul care ramasese dupa sarcina cu Stefi s-a dat acum batut si a plecat si el , dar sunt prin zona. A, am vazut pozele cu Codrut, un scumpel, se vede ca a crescut si ca s-a simtit foarte bine la petrecere.
Gabi, multa bafta lui Stefan la gradinita, va doresc (la amandoi) o adaptare cat mai usoara.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, ce i-ai luat din selgros? ca fusei si io aseara da` se vede treaba ca m-am invirtit ca curca`n lemne si-am plecat fara sa- gasesc nimic...la multi lui stefi, petrecere frumoasa si vacanta pe masura! mai mergi la servici?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Monica,LA MULTI ANI! Sa fi fricita si multa sanatate!

Andreea, esti o draguta cu linkul ala...eu n-am stres ca Andreea de mica nu a bagat nimica in gura decat suzeta :)...intradevar e cam periculos pt. pitici...da iti cunosti copilul e ok...

Roberta, sa-ti traiasca parintii!...mie varsta asta mi se pare colosala...

Andries....mai e putin...pupam burtica
Andrea, concediu placut si avi grija de tine si de burtica.
Roxana, sanatate lui Patrick...ai dreptate, bine ca incepe week...
Adema, eu jocul l-am luat de la librarie(diverta) dar il gasesti pe net...da o cautare pe google la GEOMAG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea m sunt jucarii de la viking in selgros? ce bine, ca si mie imi plac mult si am de luat ceva cadouase ptr copii mai mici!
Andries bine ati revenit, imi pare tare bine sa aud ca stai bine cu moralul. bafta la analize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andries, bine ai revenit! Spor la mutat in casa noua si vacanta placuta in continuare!
Dana - pai te-as chema daca te pricepi si la piatra asta...nu e caramida aparenta, e o piatra naturala, destul de groasa si grea care se placheaza pe fatada, fara rosturi. Ideea e ca piatra e foarte grea si nu se poate monta peste termosistem de exemplu, asa ca acum pe bucata respectiva trebuie dat jos termosistemul... plus ca "placatorii" sunt foarte ocupati si nu imi pot face lucrarea pina la sfirsitul lunii asa cum vreau eu...
amironeanu - concediu placut - te asteptam sa te intorci odihnita si cu multe poze!
adema - mersi mult - sper sa treaca cu bine de acomodare...

Fetele cu petreceri in weekend - va urez petrecere frumoasa!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu - concediu placut la voi !
Pako -

Io mai am de terminat o situatie, apoi la 3 plec acasa, asa ca we fain tuturor ! Mai intru de acasa cum apuc !

Din seria "lucru manual": am belit abtibildurile dp peretii Giuliei, asa ca aseara gletuiam, azi dau cu dispersit
Deh, cand imi dau de facut ...

Va puuuuuup pe toateeeee

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput