LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)
Raspunsuri - Pagina 21
philip spune:
dana, 20 de euro, super fain, pai ar trebui sa ne mutam si noi rpin europa (chestie cu care de altfel cochetam, sa vedem)
philip&andreea
philip spune:
http://www.cpsc.gov/CPSCPUB/PREREL/prhtml07/07164.html
felicia, uite aici informatiile, e vorba de pericolul cauzat de ingestia magnetului, ma gandesc ca daca stai cu ochii pe ea e ok...?
philip&andreea
kim222 spune:
neata...
Sa traiasca socrul mare!Camen au sosit musafirii?
Roxana merci ..noi am decis sa ducem inapoi cadoul si sa luam unul care are un singur ecran si este chiar portabil..asta nu avea baterie si se putea vedea doar in masina...Asa intelesem si eu..plajile nu mai exista..si m-am socat!
Felicia si eu vazusem jocul asta in magazine...
Dana eu astept cu interes poze..
Ioana gata curatenia..trierea jucariilor?
Diana...poate totusi este prin casa...Superb lacul...
Daria nu ai mai zis nika de d-nul sot...care mai este treaba?Lilianapt ca intrebai de ea..este ok..in vacanta de la job...si superocupata...
Luca mai face ceva de citeva saptamini..la orice il intrebi raspunde cu...cause (prescurtarea de la because)..dar asta cu why..ma cam timpeste :))
kim222 spune:
Ce tacere pe aici...am trecut sa sting lumina
A..si am uitat Gabi suna bine ce zici tu..rufe..miros de rufe proaspete...teoretic ..ca practic...eu nu asa avea unde sa le usuc..curte nu am...iar in balcon nu am voie ...nu am voie sa atirn..nika...noi am uitat o ceasca de cafea pe masuta in balcon..si a doua zi am gasit "belet"...de la vecina ..f binevoitoare de altfel...a pierdut si timpul sa-l scrie la PC ..cum ca...sa nu se mai intimple ...tu ce crezi ca aici noi traim .....asa cum vrem noi?..eeee...eu cind va zic ca aici este comunism adevarat..nu ma crede nimeni
roxanaz spune:
neata
deci azi e 10, poci sa ii zic iar la multi ani lu Cristal? la muuulti aaaani!
is nedormita pentru ca Patrick tuseste rau, vomita, nu mananca...stiti voi, tacamul complet. (dupa o repriza tare de tot spune "mami tuse'c, ia'ta-ma" ) asa ca am tot stat dupa el...am si vazut un film la HBO. noroc ca e vineri. sincera sa fiu is epuizata si mi-am jurat ca nu mai fac in veci tampenia de a-mi lua concediu in septembrie...nu mai sunt in stare de nimic la job.
Vivia da, da, curat comunism. sa fie curat peste tot. da' mai bine decat la mine unde in buricul targului azi noapte la 1 stateau unii in fata masinii cu manelele la maxim urland si cantand...normal ca nici picior de politie, nu?
Gabi hihihi distractie placuta la film....nici eu nu am mai vazut unul la cinema tot de vreo 3,5 ani. ce senzatie tampita
ma duc sa imi pun a doua cafea...revin.
sa aveti o zi super!
szivarvany spune:
CRISTALINAAA
Rox - multa sanatate la voi!
Kim - dc n-ai voie sa atarni nimik ?
Diana - spor la gasit bratarica!
AndreeaP - cum sunteti azi ???
Sunt prin zona in plina desfasurare alergica
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Kim - dc n-ai voie sa atarni nimik ?
ca sa nu strice decorul si ca nimeni altcineva nu atarna nimic. uniformitate
carmenp spune:
deci azi ei`n zece si e vineri, so
la multi ani, cristallll!! iti doresc fericire deplina alaturi de john, simburica si botosica, sa fii sanatoasa si sa-tz pastrezi humoru` inca o mie de ani de-acu incolo si sa nu zici ca nu te umbim, uite cum te petrecem noi trei zile ca`n povesti. ie vineri, ie ziua lu` cristal, ie ciat, sa petrecem atunci
roxana, sanatate lui pat, da` ce-ati patit?
ioana, am strins din genunchi cit am putut ca sa fie de ziua mea da` n-o vrut;))
multumim de urari, i le transmit
philip, is pe spate
olivia, inteleg ca ti-a luat-o de tot sau ti-a spalat-o si ti-a pus-o curata la loc?;)) da, au vinit, ie foiala mare in casa la mine;))
gabi, vizionare placuta, auuu, cit a trecut de cind am fost ultima data la cinematograf, shame on me
brei, de papa mai stiti ceva? m-apuca doru` de ea de cind n-a mai scris, sper sa fie bine cu toatele
is in zona, fara chef de treaba deci cu deshtu` pe ief cinci
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Intii si intii LA MULTI ANI lu' doamna Cristalina (dar sper ca se pun si felicitarile de ieri...) - sa fii fericita alaturi de familie si prieteni!
Am fost aseara la film, am vazut Bourne Ultimatum (ce conteaza ca din seria Bourne asta e al 3-lea si am mai vazut doar pe primul...) - m-am simtit foarte bine si chiar mi-a placut filmul - de actiune, captivant, nu ai timp sa te plictisesti.
De dimineata am fost la dr. cu Stefan - l-a consultat, ascultat, am luat rezultatul la analize care au iesit foarte bine si in concluzie am primit avizul de intrare in colectivitate... Luni dimineata ma duc sa le duc la gradi si sa platesc taxa pe august si miercuri va fi prima zi la gradi...va rog sa ne tineti pumnii!!
Kim - asa e, eu te cred ca am mai auzit/vazut diferite faze care tot la asta m-a dus cu gindul - americanii sunt mai comunisti decit comunistii... Sunt usor disperata cu casa - azi imi livreaza si piatra pentru placare, insa firma care se va ocupa de placare are mult lucrari si nu stiu cind o sa poata incepe la noi...iar noi avem nevoie ca in septembrie cind vine evaluatorul de la banca, fatada sa fie complet terminata si schelele date jos...miine trec pe la casa si o sa fac iar poze...
Diana - poate totusi gasiti bratara din casa...sa nu te superi pe mine, dar eu am fost tot timpul impotriva bijuteriilor (mai ales valoroase) la copii (bine, mai putin cerceii, atita timp cit nu se pot trage/smulge) - eu cred ca cei mici nu pot aprecia bijuteria, o pot rupe, pierde fara sa mai spun ca se pot rani samd...
Daria - pai sa treaca alergia mai repede - sau macar sa se mai potoleasca...Ati mai fost pe la vreun spectacol, concert?
Roxana - multa sanatate lui Pat!! Ce film ai vazut la hbo?
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
'Neatza! Hop si eu ca e rost de beutura...
MONICA, LA MULTI ANI, sanatate, fericire, bani si noroc in toate iti doresc!!!
Ieri m-ati bagat in ceata, m-am uitat pe telefoane, pe computator, in calendar sa vad ce zi este...
La Multi Ani socru de Carmen, sa-ti traiasca!
DANA, eu nici in vise nu sper ca voi vedea vreo data asa o gradinita, cred ca e raiul pe pamant. Pai eu am gasit ceva cu aproape 200 EURO pe luna pentru ca aveau sala de vizionat desene
Matei merge din septembrie la gradinita de stat de langa magazinul lui Petro, asa ca in principiu il ia el la 5 si il culeg eu in drum spre casa pe la 6 fara un sfert.
ROXI, sanatate multa lui Pat, si Matei are o problema de cateva zile, are scaune proaste- 1 maxim doua pe zi, azi-noapte la 3 a stat juma' de ora pe oala si plangea ca il doare burtica, de azi e pe Hydrasec si regim, daca pana luni nu-i trece, mergem la doctor.
De ieri a introdus o noua expresie "Pe cuvant, mami", de fapt zice "De cuvant" si e tare serios...
CARMEN, maine nu cred ca am cum sa intru pe DC, asa ca ii urez in avans ILINCAI LA MULTI ANI, sa fie sanatoasa si sa reuseasca in viata!
OLIVIA, asa zic si neamurile mele din State ca-i comunism curat, ei vin in Romania ca sa poata bea o bere pe plaja
Apropo de baute, parintii mei implinesc (tata pe 8 august, mama pe 15 august) 70 de ani, asa ca am pus-o maine de petrecere serioasa, parca sunt emotionata, eu ii vad tot tineri si puternici si ei parca imbatranesc cate putin in fiecare zi.
V-am pupat, o zi minunata!