LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)
Raspunsuri - Pagina 20
mitzura spune:
Multumim de urari, sper sa se simta copiii bine si sa ne intoarcem sanatosi. Ca ma relaxez eu dupa aia
Noi inca n-am plecat...deh, ne urnim greu. Imi astept sotul sa vina acasa ca sa putem pleca. Ca in rest totul e pregatit.
Va pup!
roxanaz spune:
Mitzu aoleu mi-a sarit inima cand am vazut ca postezi am zis ca v-ati intors deja ....drum bun!
Dana felicitari pentru gradinita sunt sigura ca e superba...dar sa stii ca mama ta arata tare bine chiar am admirat-o in poze cum mai e vremea la voi?
pako spune:
buna ziua
suntem pe aici, suntem bine...am fost putin ocupa cu niste musafiri.Bona inca nu a venit din vacanta...o astept ca pe un cires copt:)))
uitati ce i-am luat noi Andreei de ziua ei...tati a insistat mai mult,eu credeam ca n-o sa se joace cu el drept urmare i-am mai cumparat un joc tot cu magnet, cu 2 fete dezbracate care au fustite si bluzite din magnet si poate sa le imbrace in diferite combinatii
jocul luat la insistentele lui tati se numeste geomag
http://www.fatbraintoys.com/geomag/geomag_geometal.cfm
se joaca f. bine cu el, ii dezvolta imaginatia...in fiecare zi imi arata cate ceva nou construit...steluta, fluturas, soricel, margele...
Andreea, sanatate lui Pupi
Mitzule, sa aveti un concediu placut!
Dana,vazut pozele...ai 2 copii minunati iar tu esti intr-o continua schimbare...frumoassa
g_ioana spune:
Neatza,la catastif scrie ca maine ziua Cristalinei...LA MULTI ANI socru de Carmen,auzi da' puteai sa te stradui mai mult,sa-i faci o bucurie socrului si sa o nasti pe Ilinca ixact de ziua lui
Dana,suna foarte bine ceea ce povestesti tu despre gradi,io tocmai ma gandeam ca la noi cu 25 de centi poti lua doar un iaurt mic danonino..
Felicia, imi place cum arata jocul ala,noi cu asa ceva faceam structuri atomice
Bilutza si noi la aceeiasi categorie,vreo 14kg si 95 de cm
Mitzu hai ca nu mai ploua si o sa se simta excelent copii la aer!!!
Io am program administrativ de sortat jucariiasta-i buna,asta-i stricata,asta o punem deoparte pentru zile ploioase......
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
leeloo2004 spune:
Da, ziua lui Cristal e pe data de 10, dar eu aveam impresia ca azi este 10...cred ca m-a molipsit roxana...
Mama, Dana ce povestesti tu acolo de gradinita aia...zici ca e un film SF...super ca exista astfel de locuri in realitate si trist ca iar imi dau seama cit de departe suntem de lumea civilizata si cite sunt de facut...
Mai, diseara ma duc cu sotul la film ...imi e asa de dor sa merg la cinema - imi place mult senzatia pe care o traiesti vazind un film la cinema, e cu totul altfel decit vazut acasa, la dvd, indiferent ce super sistem audio ai...imi e dor si nu am mai fost la cinema de 3 ani daca va inchipuiti, eu care nu scapam nicio premiera si eram weekend de weekend la multiplex...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Da, ziua lui Cristal e pe data de 10, dar eu aveam impresia ca azi este 10...cred ca m-a molipsit roxana...
Mama, Dana ce povestesti tu acolo de gradinita aia...zici ca e un film SF...super ca exista astfel de locuri in realitate si trist ca iar imi dau seama cit de departe suntem de lumea civilizata si cite sunt de facut...
Mai, diseara ma duc cu sotul la film ...imi e asa de dor sa merg la cinema - imi place mult senzatia pe care o traiesti vazind un film la cinema, e cu totul altfel decit vazut acasa, la dvd, indiferent ce super sistem audio ai...imi e dor si nu am mai fost la cinema de 3 ani daca va inchipuiti, eu care nu scapam nicio premiera si eram weekend de weekend la multiplex...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Leeloo suuupeeer,si mie imi este dor sa merg la cinema,mi-aduc aminte ca mergeam de prin clasa a 4 a la filme cu sora mea care avea 14 ani si care mergea cu prietenu',iar mama n-o lasa decat insotita de..mine,apoi in studentie mergeam la toate filmele la..matinal,ultimul film vazut a fost tot acum vreo 3-4 ani ,un film romanesc "Occident" parca..la noi insa cinematografele sunt varza, in schimb am auzit ca s-au deschis in mall-uri...mi-am propus din toamna sa merg si io...si la teatru mi-e tare dor sa merg!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Leeloo - distractie placuta sa aveti
Pako - si eu am cochetat cu chestiile geomag ... acum ca aveti si voi, parca m-am convins
DanaSpeel - deci nici sa visam la asa ceva pe aici ... ma bucur enorm de mult ca Ric este bine
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
pako spune:
leeloo, vizionare placuta...vreau si eu la cinema ...eu am fost acum vre-o juma' de an...in Pitesti...in sala doar 4 persoane
Daria, e super jocul...numai ca trebuie atentie sa nu se piarda bilutele alea....din toate 18 mai avem 17...si cu aspiratorul sigur nu am luat-o ca se auzea pe teava...cine stie pe unde zace.
diana21 spune:
Helou! Ianca mea a pierdut bratara de aur cu delfinasi, superba. Vreo doua milioane si jumate, o primise cadou. O cautam de doau saptamani ca disperatii. Iar ea se joaca cu noi si se super distreaza pe tema asta. O intreb zilnic unde e bratara...si imi zice de fiecare data alt loc. E in dulap, e pe dulap, e sub pat...aaaa, e in sertar! In fine, ideea e ca ea, in ziua in care a pierdut-o, avea un delfinas in mana. Asa mi-am dat seama...si o intreb ce a facut. Copilul imi explica cum a rupt-o cu dintii din gheseala, asa, si nu mai stie unde a pierdut-o. Mai nou, cand o intreb unde e bratara face o mutritza super haioasa si zice: Of, ti-ai amintit??? Dupa care incepe jocul ei. Mami, mami, blatala e in pat a mine, mi-am amintit! Si da-i si cauta si intoarce salteaua si...la final zic: "Uite, mami, nu e aici! De ce ai zis ca e aici?" Si ea zice: "Da, nu e aici. E pe dulap!"Si noi ca prostii o credem de fiecare data si da-i si cauta unde zice copilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
philip spune:
ziua buna
diana, imi pare rau de bratara, sper s-o gasiti
felicia, stiu si eu de jocul ala, dar nu mai stiu care marca aici a avut recall din cauza bilutelor ca pot fi inghitite si-s toxice, nu-mi amintesc exact povestea. www.cpsc.gov asta e siteul de la guvern cu recaluri, daca ai timp, sper sa nu fie asta si sa nu te superi ca ma bag in seama.
carmen, acu am vazut-o, merci
aseara copilul se juca cu gratarul (un gratar de plastic cu ustensile si papa la care ne gateste el noua), si eu mandra de el il intreb cum de stie el sa faca papa asa buna. el "'cause I'm a genius..." m-am prapadit de ras...hahaha
philip&andreea