LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Vad ca ma intrebati pe unde am fost la munte! Ma bucur ca v-au placut locurile acelea. Noi am fost la Garana, acolo am stat, insa in saptamana aia am drumetit prin toata zona. Valiug, Trei Ape, Brebu...toate sunt in apropiere de muntele Semenic. Garana a fost un sat de pemi (sasi din zoa Banatului montan), sat care la un moment dat, inainte de Revolutie, era aproape parasit. Dupa Revolutie, unii dintre pemi s-au intors si au investit acolo, alte case au fost vandute...ideea e ca toata partea aia a devenit o zona agroturistica absolut superba. Pentru ca este dezvoltata, confortabila, linistita, nepoluata, si inca neatinsa de...comercial, ca sa zic asa. Turistii sunt cam aceeasi mereu, in special timisoareni, resiteni...din zona. Insa, de ca cativa ani la Garana se organizeaza Festivalul International de Jazz (am prins i noi o zi), si sunt din ce in ce mai aglomerate pensiunile. Festivalul a fost transmis pe TVR, poate unele dintre voi ati vazut...Se mananca super bine (specialitati sasesti, in special), ieftin si proaspat, iar cazarile sunt undeva la 1 milion pe noapte.

Olivia, lacul este "Trei Ape".

Am rezolvat cu tortul, am avut noroc cu bucatarul de la noi de la TV, care e prieten cu directorul de la cofetaria "Georgi" (parca asa ii zice). Si imi fac chiar un tort special, in sensul ca va putea si Ianca sa pape din el pentru ca nu va contine lactoza! Sa vedem si cum o sa arate poza comestibila cu Alba ca Zapada. Am emotii...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Bine v-am regasit!
Monica, LA MULTI ANI, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Noi suntem binisor, Stefan tocmai si-a revenit dintr-o raceala. Eu am vacanta la scoala, dar lucrez. E si sora mea aici, se impaca bine cu Stef, foarte bine chiar cand eu si sotul nu suntem acasa.
Stef e un super alintat si suparacios, cum nu-i convine ceva se pune pe plans. Nu vrea sa zica cand face pipi, nici nu merge la baie decat cu forta. Poate apuc sa va citesc un pic.
Pupicei si la multi ani tuturor piticlontilor! Vacanta placuta!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata
la multi ani Cristal! sa ai parte numai de bucurii din partea galustilor si a lui John!
Eli bine ai revenit...pupici lui Stefan! ceva poze noi? despre suparaceala....e in linie cu toti ceilalti asa ca nu te stresa
Diana bine ca ati rezolvat cu tortul. petrecere frumoasa. ce minunat e acolo pe langa Semenic...nu am mai fost de o mie de ani prin zonele acelea.....ufff...tare frumos!
Mitzu drum bun si fara peripetii, sa va relaxati toti 4!
Olila nu stiu cat de tragic a fost....dar oricum se exagereaza la greu prin presa. odata au zis ca plajele au disparut, odata ca au fost devastate...deci in principiu de azi se face plaja fara probleme . uitasem de dvd-ul portabil, scuze, am vazut si pe aici pe undeva la 100 eur....dar sa ma pici cu ceara daca mai stiu unde si cum. dau un semn cand oi avea ceva in cap . ce imaginatie are Uka....beton faza cu robotul
ma duc sa beau a doua cafea, revin.
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Nu ma dati disparuta, am niste zile super-aglomerate la job mai ales ca am anuntat ca imi iau o saptmanana de concediu la sfarsitul lui august.

LA MULTI ANI sarbatoritilor pe care i-am ratat!

Nu am apucat sa citesc decat ultimele postari, multumesc Olivia de intrebare
Noi suntem OK, Matei e un smecher, negociem orice, merge cu santajul-daca iti strangi jucariile, iti spun o poveste si tot asa...
Am in continuare emotii cu gradinita, pana acum a primit bine orice ii spuneam in legatura cu gradi, acum a inceput sa planga din senin ca el nu doarme acolo.

Cam atat, daca mai am o fereastra, intru sa mai citesc din urma, pupici si o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, azi ie`n noo si`i ziua lu` socru`miu, miine ie`n zece si-i ziua lu` cristal, no?
vazut poze frumoase si peisaje pe masura
philip, ie o poza`n lincu` dat de madam spil in care-s doua doamne, una din ele pare a fi mama ei, zic io ca seamana
edit, cea din stinga cred ca este mama danei
mitzule, concediu placut, asa m-am frichinit si io inainte sa plecam da` pina la urma fu bine

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
AndreeaP - astept vestile bune cu Pupi
Roberta - spor la munci
Eliii - ce bine ca mai dati un semn de viata, pupici multi la voi
Mitzu - vacanta placutaaa
Kim - Luca is the best la imaginatie

Cine stie ceva de POLUX ???

Sunt prin zona ... va pup ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by carmenp

bey, azi ie`n noo si`i ziua lu` socru`miu, miine ie`n zece si-i ziua lu` cristal, no?

a, da? io-st defazata rau. nu poate sa fie 28 august azi???? hai macar 27.

quote:
Originally posted by carmenp
philip, ie o poza`n lincu` dat de madam spil in care-s doua doamne, una din ele pare a fi mama ei, zic io ca seamana
edit, cea din stinga cred ca este mama danei

da, de poza aceea ziceam si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetele!
Am revenit dupa o scurta pauza, am reusit sa citesc catceva din urma si sa vad poze .
si LMA celor carora nu am mai apucat sa le urez.
Noi pe timpul caniculei am fost la munte mai la racoare si prin urmare am racit atat eu cat si copii. Acum suntem mai bine. Am primit plicul cu analizele dar eu nu ii voi face lui Edi pentru ca nu e cazul.

dIANA SI eu am luat tortul de la cofetaria Alice, de pe Mihai Bravu (aproape de intersectia Iancului) cum a zis si leeo de cand s-a nascut Ana ( 8 ani) nu am avut probleme cu nimic de la ei si in plus au o multitudine de modele si chiar daca nu au ceva anume iti fac la cerere, eu am luat mereu Diplomat special ( are blat de ness -capuccino in rest e diplomat normal) ; anul trecut Ana a avut papusa Barbie iar Edi ursulet crem; anul acesta voi comanda luni pentru Edi ( ca sa-l avem joi) o MASINUTA ca-i plac mult masinile; sa faci comanda din timp daca te hotarasti la ei sunt ff aglomerati; poti sa faci comanda si pentru restul de produse daca mai vrei si altceva ca sa te asiguri ca gasesti caci acolo e mereu aglomerat;
succes si sa spui unde ai facut pana la urma tortul

Edi nu le are inca cu "de ce" dar are in vb. expresia "pe bune" , eu sunt mami "pe bune", am mancat "pe bune", etc. in rest poceste si el cuvintele si e dragalas foc,

Avem 13kg si 93 cm , mai e cineva ca noi???

Noi nu mergem la gradinita, mai stam un an la buni

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Kim - inteleg acum dar eu nu am probleme cu intinsul rufelor - momentan le intind pe un suport portabil, pe balcon. Cind o sa ma mut la casa o sa le intind in curte - sa nu rideti de mine dar eu si acum imi amintesc de mirosul rufelor intinse iarna afara in curte (la bunica mea) si aduse inghetate in casa - e un miros inconfundabil strins legat de copilaria mea...
mitzura - ce bine ca v-ati hotarit - va doresc o vacanta placuta!
biluta - Stefan al meu are 12.5 kg si 93 cm...
roberta - de cind il duci pe Matei la gradi?
Sa nu uit de doamna Cristalina care se sarbatoreste astazi: LA MULTI ANI fericiti!!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna fetelor!Ghici unde e Ricardo mamii acu?Ca acasa nu-i!La gradinitaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ieri am fost la discutii si Ricu n-a vrut sa vina acasa cind am terminat,asa ca l-am lasat acolo.Azi a zis ca vrea la gradi,l-am imbracat si la gradi.Sunt intr-o grupa vecina cinci copii in carucior,asa ca avind in vedere ca au si terapeuti,am apelat la ei pentru excercitii.E cea mai super gradinita din cite am vazut.e intr-un parc imens,plin cu de toate,un vis .Zici ca esti in parc de distractii.Ricardo e........topit,ieri cind ne-am dus sa-l luam erau aleile pline de biciclete si trotinete.Cred ca 50,nu mai putine.Ah,ar fi atitea de spus,atit de dotata gradi,n-am cuvinte.pe lista de cereri,deloc lunga cap de lista sunt pantaloni si geaca de ploaie si cizme de cauciuc.Deci si pe ploaie ies afara.Se pune f mare pret pe joaca in aer liber,cu asa intindere de parc imprejur cred si eu.Sala de sport ultra dotata,in fiecare zi o ora de sport in trening si adidasi.Micul dejun foarte variat costa 25 de centi pe zi.Bauturi ca cacao,lapte,sucuri naturale ,ceai si apa minerala la dispozitia copiilor pe tot parcursul zilei gratis.Ce mai paradisul pe pamint acolo.Si costa 20 de euro pe luna.Grupele sunt formate din copii de la 3 la sase ani,amestecati,cei mici invata multe de la cei mari.Sunt si copii in carut intr-o grupa ,super faza mi se pare,copii invata de foarte mici sa accepte si handicapul celorlalti iar cei bolnavi se simt la fel ca ceilalti.Dau nota 10 sistemului german din punctul asta de vedere.Una peste alta,o sa fac poze sa vedeti si voi despre ce vorbesc.
Da,cea in negru e mama mea,eu din fericire nu seman cu ea ci cu tata care era un barbat...........super misto.Nah ca m-a laud.
Multumim de aprecieri,probabil v-ati mirat de asa aniversare,dar m-am gindit ca ricu n-o sa se simta in largul lui printre alti copii alergind sau topaind.Greseala,la gradi e super fericit printre ei,si culmea ride si se bucura dar prefera sa stea mai mult pe dusumea si sa se joace.insa atmosfera ai place si apoi nu v-a dura mult si v-a putea sa topaie si el linga ceilalti.
Deci e sau nu azi ziua lui Cristalß
oricum eu ai doresc tot binele din lume si un la multi ani din tot sufletul.

Mergi la inceput