*** LA REDOUTE (38)***
Raspunsuri - Pagina 22
corap spune:
eu am una din 6 iulie . da' nu ma stresez asa tare, ca aia din 29 iunie abia a venit vinerea trecuta.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
rall spune:
Bubamara are de pe 4 iulie, eu am de pe 6 iulie.
Culmea ca cea de pe 5 iulie mi-a venit inca de saptamana trecuta...
aissa spune:
Am riscat si am scris pe site, frumos si delicat, ca stiu ca e perioada de reduceri masive si ca sunt ocupati dar ca ii rog frumos sa imi spuna pe ce data au trimis coletul nr... din 11 iulie (si le-am dat nr lor de colet ce apare in suivi ca sa nu poata zice ca nu le-au tirmis, nu???). Sa vedem ce raspund.
CamiSol spune:
Eu am primit coletul din 7 pe 23 iulie.
Cami
de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc... 
croco21 spune:
Bravo, Aissa, sa ne spui si noua daca primesti raspuns. As fi scris si eu dar din pacate franceza mea e invatata de la TV5 si e doar asa ca sa inteleg cat de cat, nu ma pot exprima nici scris nici vorbit.
Croco
aissa spune:
Eee, pai am scris in engleza...mi-am cerut scuze si sper sa ma priceapa.
Am riscat pt ca am realizat ca am comanda asta din 11 data de fapt pe primul cont (uitasem
) dar cu datele de identificare schimbate (am trecut numele si adresa andreeip). Asa ca nu e cont curat...o sa vad cine si ce imi raspunde.
Jasmine spune:
cel mai devreme maine poti primi un raspuns.
Carolinah,eu cand am dat comanda pe 25.07 a fost totul OK,a mers din prima,am primit mailul de confirmare in 2 minute.Abia azi am verificat contul si am vazut ca nu mi-au luat banii desi a trecut o saptamana de atunci.Si tipa asta Christine mi-a scris cat se poate de clar ca au stopat livrarile catre RO.Cand ne scria Sabine chestia asta era o exprimare neclara,puteam sa intelegem ca nu mai retrimit coletele pierdute.Dar de data asta e limpede ca lumina zilei.
Mi se pare de toata jena sa nu anunte nimic,chiar asa ne trateaza ca pe niste prosti?
aissa spune:
In primul rand ar trebui sa nu mai poti face cont pe Ro. Apoi, toti clientii Ro sa fie anuntati si sa fie blocat accesul catre comenzi cu adresa in Ro. Odata ce mi-a luat comanda si banii si nici nu m-au anuntat nimic sunt datori sa livreze. Daca fac figura sa anunte acum ca de fapt comanda din 11 nu mi-o livreaza fac urat. Pe bune, facem rost de undeva de un similar la OPC pt UE si le fac reclamatie. Prima data am renuntat cand am realizat ca vina disparitiei coletelor nu e neaparat la ei dar in cazul asta ar fi singurii in culpa si sa plateasca nene.
croco21 spune:
Aissa, mai bine asa, era pacat sa strici un cont curat. Poate ca sunt doar intarzieri si trimit comenzile daca au luat banii. Totusi, daca ei zic ca nu mai livreaza in Romania ce-i asa de greu sa anunte pe site? Hai ca poate din lista e mai greu de taiat, poate trebuie modificat codul sursa pentru chiestia asta, dar ar putea macar sa puna un anunt pe site: "Incepand cu data de .... sistam livrarile in Romania"
Croco