*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Laura ai si tu rabdare pana vineri, sa vedem ce se intampla. Nu stiu dar am un feeling nasol...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Fetelor ma faceti sa-mi fie teama sa mai dau comanda! Daca o dau si fac astia figuri cu pachetul imi mai primesc banii inapoi?

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

da,ai 2 variante:
-o convingi pe Sabine sa-ti bage banii in cont)pt asta trebuie sa ai un cont in euro)
-iti trimite un CEC cu care te duci la banca.Dureaza cam 45 zile sa vezi banii si banca iti retine un comision destul de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

si pe mine ma mancau degetelele sa dau drumul acum la inca o comanda ...dar se pare ca mai bine astept.
Eu sunt ingrijorata ca inca nu am primit comanda din 5 cu toate ca cea din 7 mi-a sosit. Oare sa mai sper la cea din 5?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicia dar ce e vineri? Eu as mai avea rabdare, dar mi-e si teama ca poate pierd unele produse! Am unele pe care chiar le vreau! Ooooffff fix cand sa ma apuc si eu de shoping
Codul pt cadou il pot baga acum sau chiar in momentul cand dau comanda?

18+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Exact la acest lucru ma gandeam dimineata in timp ce mergeam la serv.,parca de cateva zile nu am auzit de nici un aviz,oare astia ne-au taiat macaroana?
Dar macar sa ne anunte,sa nu facem comenzi ca disperatele si pe ei sa-i doara in c...(cot)
Sa scoata Romania din lista de tari unde livreaza ,sa ne blocheze conturile total,sa nu mearga cu tertipuri gen yasmine,sau ce am patit eu cu cardul,sau ce au mai patit si altele.
Sa ne spuna bai esticilor,nu sunteti de nivelul nostru.
Mie-mi este ciuda ca de 1/2 an nu am cump.din Rom. decat un papuc o sanda si o geanta si 3blugi Levis(nu au blugi L.cu lung. 34 pe LR),iar ptr cel mic nimic,si chiar nu gaseam adidasi Adidas si alte chestii de firma aici,Imi era comod ca servici casa(si peste 2luni ma mut si in Ilfov la casa),copil,nu aveam timp sa cutreier magazinele care oricum marfa nu este variata si ce vezi la mango vezi la zara s.a.m.d.,eticheta difera.

Imi cer scuze de greseli dar....

Mergi la inceput

Decat sa stam in asteptare am un plan
Cine stie franceza vorbit bine se incumeta si suna la telefon,si intreaba care este situatia,macar sa stim.
Sa scriem si pe site_ul achetergagnant parca,sa povestim pb.noastra poate ne ajuta cineva din franta.
Trebuie sa fie un OPc european,sau o institutie care supravegheaza comertul pe net,si facem toate reclamatie,
Daca s-a terminat,eu ma mut pe subiectul Parndorf,ma duc o data la 6 luni,poate ne strangem mai multe,eu bani pe toale nu ami dau in Rom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

va aduceti aminte ca acum vreo 2saptamani cam asa nu ne mai aparea romania la tara??la cosul de cumparaturi acolo??...eu tare cred ca de atunci ne-a taiat macaroana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nushu la mine nu aparea FR atunci, stii ca v-am si intrebat, la mine tot Ro era. Oricum, sa pp ca asa ar fi, e inadmisibil sa ia aceasta decizie dar sa nu ne anunte (comanda mea e data pe contul curat al Andreeip asa ca "nu stiu" ca nu mai livreaza in RO), si mai mult sa imi inregistreze in continuare comenzi, sa primesc mail de confirmare si sa imi ia banii din cont. De data asta chiar caut un loc sa ii reclam, daca imi tin banii degeaba la ei o luna sa faca bine sa dea dobanda la ei, ok? Chiar sunt nervoasa, sper inca sa apara coletele. Cel mai recent ramane cel din 10 al Danieleic... Poate vin totusi....

Edit: si totusi stiti de ce cred ca e intarziere doar? Pt ca desi majoritatea astepta colete din 11, 12... mai sunt inca colete din 9 nesosite...poate au venit comenzile buluc si i-au capiat. Daca nu m-as teme ca fac buba si la contul curat as risca o intrebare pe site despre comanda din 11. Cine a mai citit pe forumul francez se mai plang si acolo de intarizeri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Pai eu am facuty o comanda azi si una ieri si le-au inregistrat bine mersi, am primit si email de confirmare, Livraison dans les conditions habituelles etc etc etc

Asa ca poate sunt pb doar pe anumite conturi, eu stiu?!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Care este cea mai veche comanda neprimita?

Mergi la inceput