*** LA REDOUTE (38)***
Raspunsuri - Pagina 20
Bubamara spune:
Mie mi-a crescut barba de cand astept un colet din 4 iulie. Nu mai zic de cel din 13, ca am tupeu!
si...mama lui de cod, ca m-a prins 1 noaptea pe net. de doua nopti il pandesc si cucu
madau spune:
Azi la mine e zi de primit pachete..tocmai m-au sunat si aia de la Quelle sa-mi spuna ca vin diseara cu coletul
Ia sa ma duc eu pana la cutie![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
am verificat si eu acum si intr-adevar nu mi-a luat banii de pe card.Nu degeaba mi-a scris ca acea comanda se va anula.Din 25.07 pana azi e o saptamana,cred ca-mi luau banii de pe card daca aveau de gand sa-i ia.Ce bullshit!Si evident n-am primit nici un mail pe tema asta.Am dat comanda si acum pot sa stau mult si bine sa astept.
Onetzica spune:
quote:Multzam fain Madau. Am facut comanda pe net. Au produse ok?
Originally posted by madau
Onetzica eu am comandat din catalogul lor. Daca vrei iti dau nr de telefon si suni sa-ti trimita catalog. E mult mai avantajos asa..vezi produsele, ai si tot felul de oferte...
Edit: poti comanda catalogul direct de pe site : http://www.yves-rocher.com/ro/index.phpMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
CamiSol spune:
Offfff ... eu nu am avut net vreo 4 zile si abia asteptam sa intru sa vad ce se intampla cu comenzile. Mi s-au lungit urechile dupa o comanda din 13 si mai am una din 21, dar vad ca nici o sansa
. Oare ce se intampla?
Cami
de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc... 
chiara.2005 spune:
Fetelor eu am dat ultima comanda in 27.07 , si mi-au luat si banii de pe card. Asta dupa ce primisem si eu cu ceva in urma mail caum ca nu mai livreaza in Romania.
nushulica spune:
si eu tot pe 27 am dat ultima comanda chiara
chiar e curios ca n-au mai venit deloc colete....sa stiti ca ma mai gandesc la ceva...este foarte posibil sa fi sistat livrarile si pentru comenzile care am apucat deja sa le dam sa ne trimita astia cec-uri si de asta nu s-au intors banii in cont...voi ce ziceti??
felicia74 spune:
mama, mi-e rau! Deja cred ca nu mai vad coletul de pe 11
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
tania-z spune:
ce sa mai zic, Nushulica, deja ma apuca nervii rau de tot!
Si eu am colete nesosite, comenzi din 11 si 13 iulie, chiar valori mari!
Dar NU SE POATE sa te trateze asa, macar un mail de instiintare ar trebui sa primim, ce suntem noi, "cantitatea neglijabila"?
Uite, de ex., la una din comenzile mele de acum 2 luninu au avit pe stoc o rochie si mi-au trimis mail ca isi cer scuze, ca a plecat coletul spre mine fara rochie, dar ca imi trimit si rochia, indata ce o primesc in stoc, pe cheltuiala LOR! Si asa a si fost. La o saptamana dupa coletul mare, am primit si rochia, cu transport platit de ei.
Acum ce sa mai cred??!!
Tania
32+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Laura Ioana spune:
Fetelor ma faceti sa-mi fie teama sa mai dau comanda! Daca o dau si fac astia figuri cu pachetul imi mai primesc banii inapoi?
18+
Poze Laura
Puiul nostru drag