*** LA REDOUTE (38)***
Raspunsuri - Pagina 23
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by karfe
Sa vedem CAND raspund.
Mie nu mi-au raspuns inca la pb.mea din 27 iulie
Atunci cand am avut si eu probleme cu ei l-am scris direct pe sit asa cum ma rugasera.Vazand ca au trecut 2 saptamani de cand le-am trimis mailul ,i-am trimis un alt mail lui sabin in care ii spuneam ca am scris pe sit asa cum imi ceruse ea si nu am primit nici un raspuns .Eu am trimis mailul dimineata si seara deja mi-a trimis raspuns.
Si eu cred ca ar trebui sa sune cineva la ei care stie franceza bine si sa ceara lamuriri in privinta sistarilor in RO.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
alinamoro spune:
Am si eu 3 comenzi facute in 16, 21 si 27 iulie.
Fetelor, eu ma intreb de ce mai apare Romania la tari daca au sistat livrarile si de ce ne lasa sa facem comenzi in continuare?
Eu ma fost tare optimista ca ajung coletele, dar citind azi aici m-am descurajat...![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
alinamoro spune:
Am uitat sa va zic ca luni am primit un mail de la ei sa completez un sondaj si la sfarsit am primit un cod de reducere 10 euro la urmatoarea comanda, valabil 3 saptamani.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
Laura Ioana spune:
Fetelor mai am o nelamurire (Felicia te rog sa nu ma impusti
): mi-a dat Felicia niste coduri (cu 3 pagini in urma) pt fdp 0. Ce nu m-am lamurit e: daca bag unul din codurile alea mai trebuie si alt cod pentru setul de genti verzi cadou (adica mai bag si codul de pe prima pagina a subiectului?).
Va rog mult nu treceti peste mesajul meu si ajutati-maaaa!!!
18+
Poze Laura
Puiul nostru drag
aissa spune:
Poti folosi un singur cod la o comanda si de regula un cod poate fi folosit doar o singura data pe acelasi cont. Deci alegi fie un cod cu fdp ) fie unul cu genti sau alt cadou in functie de cat estimezi ca valoreaza cadoul, mai mult sau mai putin de 6 euro....
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor mai am o nelamurire (Felicia te rog sa nu ma impusti): mi-a dat Felicia niste coduri (cu 3 pagini in urma) pt fdp 0. Ce nu m-am lamurit e: daca bag unul din codurile alea mai trebuie si alt cod pentru setul de genti verzi cadou (adica mai bag si codul de pe prima pagina a subiectului?).
Va rog mult nu treceti peste mesajul meu si ajutati-maaaa!!!![]()
18+
Poze Laura
Puiul nostru drag
bagi unul din codurile date de Felicia numai daca ai in cos un produs Taillissime.Codul iti da FDP=0 si cadou setul de genti verzi.
rall spune:
Si eu imi pot verifica online contul, si vad ca mi-au luat banii pe toate comenzile, inclusiv pt cea de pe 27 iulie.
Eu zic sa nu ne facem griji... 
Bratu Monica spune:
Eu am card VISA.Va rog cum pot verifica contul On line?
Cum se procedeaza?
Monikka