Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 25
a_deju spune:
neshte pozici noi, din asta dupa-amiaza, di pi la eforie: de-aci incolo
revin, ca-mi bruiaza mama semnalu'.. aaa, si apropo de, apare si ea prin unele pe-acolo... aviz amatoarelor de gafe :))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
laura cat mai are sora ta?
katrinel bine ati revenit
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
a_deju spune:
da da, ktrinel, la buna revenire!! mie-mi lipsisi, parol (d'onor
) :))
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Teutz spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei! Sa fie sanatosi si norocosi!
Ana Nicole de Almo
Alin de Mormelvio
Ana Maria de Marani
Sofia de Aelita
Vazut pozici de Madaluta si de Ktrinel si mi-au placut mult, mult! Super! Bine ati revenit din vacanta si felicitari pentru dintisori! 
Danutz
Danita, distractie placuta la mare si vreme frumoasa!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Laura13 spune:
dianocica DPN: 10 sept. azi a stat cu mine la servici pana la 20.45. de dimineata. peste 2 sapt mergem la munte, o luam si pe ea pt 5 zile. nu stiu cum mai poate.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Teutz spune:
A_deju, motanila se face mai frumos pe zi ce trece, papa-i-as ochisorii lui!
Eu ma retrag, ca sunt franta de oboseala. Noapte buna tuturor!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
revin, ca-mi bruiaza mama semnalu'.. aaa, si apropo de, apare si ea prin unele pe-acolo... aviz amatoarelor de gafe :))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
pt pozaasta te urasc! celelalte cu motanul sunt superbe, cu asa un model cum sa fie altfel!!!!! sa va traiasca, mititelul FRUMOS!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
Ktrinelule, si mie mi-ai lipsit, pa cuvant...chiar ma gandeam acu' vreo 2 ceasuri la voi...
...vazut pozici cu mandra...pupam pe copanele! 
A_dejule, vazut marea again...i l-am aratat lui Cristi pe motanu' si ne gandeam ce fain tre' sa fie sa fi nascut pe malul marii
...Pupam...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
aka spune:
a deju m-am uitat la pozele voastre si m-a luat un dor de mare...mama, ce as mai veni...da` nu poci. nu stiu cum sa fac ..
ce haios e motanu` cu dintisorii de jos. nu mai pot dupa ochii lui. pupam iepurasul
.
sa va spun of-ul meu. ma enerveaza banca lu` peste de unde ma chinui sa iau un credit. de fapt fac o refinatare la un credit mai vechi si pe langa aia imi mai dau si in plus. m-au gasit cu un card la biroul de credit. din 2003 cica, si aveam restanta 6.5 lei. am dus la banca ce mi-a emis cardul, m-au cautat si nu au gasit nimic restant pe numele meu. ma duc iar la banca cu o adresa de la aia, imi zice, nu ca mai trebuie si adresa de la biroul de credit...apoi dute la notar programeaza pentru semnare acte. notarul ma gaseste ca n-am intabulat actele casei, asa ca ma voi duce si pe la judecatorie. dar cu toate trebuie sa ma grabesc ca imi expira perioada in care pot lua creditul. si uite asa alerg de m-am saturat.
stie cineva cand se intoarce dandusa? mi s-a facut dor de postarile ei.
ma duc si eu la culcarica. maine iar am o zi plina. noapte buna.
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by a_deju
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
pt pozaasta te urasc! celelalte cu motanul sunt superbe, cu asa un model cum sa fie altfel!!!!! sa va traiasca, mititelul FRUMOS!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
iete asa-mi faci si tu cu laptele... na, sa vezi cum e :))))) acuma pe bune, poza am pus-o cu dedicatie pt fetele care n-au cum sa ajunga anul asta, macar s-o vada ca e acolo, si le asteapta cu piticimea in verile urmatoare :) (..am reusit cat de cat sa ies cu fata curata??? ... :))) )