Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

servus,

danutz: m-a busit plansul ....
asizoi:pupici
bambo : felicitari si sa creste-ti mari
a_deju: si eu care credeam ca faci cozo si gogosi ;))

sapt viitoare suntem pe plaja ... colorata-colorata... asteptam intalneli cu fulguletzi !

pupici
D

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

nu mai stiu unde am ramas...de unde sa revin, sa incep...lumea in concediu...nu s-a simtit lipsa mea, ca sa ma alint si eu un pic , asa ca nu ma impacientez.

avem acum 3 dinti, doi au iesit deodata, impreuna...fara mari evenimente.. de vreo 2-3 sapt facem 2-3 pasi singura...in rest merge bine tinandu-se de cate ceva, bea numai singura cu canita si cu biberonul...mananca orice . avem vreo 10,5kg..de vreo luna ce-am scos siesta de seara, asa ca am ramas la 2 pe zi, dimineata o jumate de ora si la pranz 1-2ore.

sunt in cautare de gradinita pe aproape..ca aia pe care o am e un pic departe ...sa vedem ce iese.

din amintiri, urez multa multa sanatate Alexandrei, lui marani - adica pisicii ei - , dianarus nu mai stiu cum ati evoluat voi...sper ca sunteti mai bine
dia, bine ati venit in clubul umblaretilor..
donia, cand veniti inapoi? v-ati simtit bine?
dianocica, sa iti traiasca micul crestin, am vizionat pozele ...in final cu cine ziceti ca seamana? ... nu am inteles faza cu cum te inraieste forumu'...

madaluta, mi-ai amintit de locuri dragi, valea Oltului...sunt nasc in rm valcea, cu bunici la sibiu...crezi ca pot vreodata socoti de cate ori am facut drumul ala...??

Mergi la inceput

danutz, multa sanatate !! restul...tu stii mai bine

Mergi la inceput

daca va era dor suntem aici
http://good-times.webshots.com/album/557543061CtLPaO

mandra si-a bagat mana in tastatura laptopului si a rupt literele v si b ...acum merg greu ,ca le-am lipit,...asa ca daca le mai mananc sa stiti de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Danut,imipare rauca trebuie sa treci prin asta !! poate mai e vreo sansa...
iti tin pumnii sa iesi cu bine din tot!
laura,chris-nu cred ca vor inchide subiectul,dar trebuie sa respectam regulile,pt ca in cazul asta noi stim ca e adevarat,dar sunt si cazuri neadevarate si nu putem sa riscam sa se strecoare si sa faca vreo campanie falsa..Cel mai bine e sa respectam noi regulile forumului,ca sa nu existe probleme.Nu vor inchide,au fost destul de ingaduitori cu acest caz.Dar am vazut ca oricare din fetele implicate direct poate muta subiectul.Stiu ca e stresul mare acum,dar moderatorii nu or sa puna niciodata betze in roate cand e vorba de un asa caz,dar ei trebuie sa respecte regulile ,si noi dupa ei.
Daca trebuie mutat,il mutam,cum necum,vedem noi,Sonia nu va ramane fara noi in niciun caz!
Trebuie sa colaboram cu moderatorii,sa nu ii intelegem gresit,ne unim cu totii si respectam regulile si o sa fie bine.

unde e ,nene,super eva ala??
sau am intrat si eu si nu stiu unde?

dianocica-multumim!
KTRINEL

quote:
mandra si-a bagat mana in tastatura laptopului si a rupt literele v si b ...acum merg greu ,ca le-am lipit,...asa ca daca le mai mananc sa stiti de ce...

Aoleu ,frumaosa e !
Tineti bine tastatura ca vineeeeeeeeeee !!!

chestrie de gust,fetelor,cu mancarea bebeilor care nu va place! ca am mai auzit ca daca nu au sare in mancare nu e buna,ca nu are nici un gust.depinde de gustul nostru...Eu mananc de rup piureul Sofiei ,cu legume si carne flencanite,si fara pic de sare.Si ea casca gura .
Daca ii dau lui barbatu.-meu,scuipa tot,cica CE E AIA FARA SARE SI AOLEEEU CE GUST DE IERBURI!!
deci,chestie de gust !
nu trebuie sa le placa neaparat ce ne place noua,cu sare,cu ulei,cu ceapa prajita .
asa cum mai tarziu SIGUUUR or sa arunce zarzavaturile din farfurie.mai ales PATRUNJELUL!

Am gandul numai la Sonia ...

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Rugati-va pt Sonia

S.

Mergi la inceput

iar pe pag doi....aoleo...si nu mai ziceti ca e de la caldura...ca in prezent e mai cald aici ca acolo..

eu declar solemn, ca nu mai reau sa ma atinga o raza de soare, nici una mica, mica...nu mai suport soarele...caldura nici atat...pana acum eram rea de frig...rea, rea...anu asta am deenit rea de caldura...sa fie din panoplia schibarilor datorate sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
pana la urma i-am dat iaurtul de ieri, multumesc fetelor de rasp.
a deju la intrebarea cu lapticul, am vrut sa scriu ca nu vreau sa imi raspunzi tu, ca eram sigura ce spui. nu papi ficatel????? cu multa multa ceapa si toate legumele aruncate acolo???? e asa dulce si bun pup you back.
ktrinel bine ai revenit, felicitari pt dintisori si pt plimbari. treaba multa de acum, nu? super pozele!
care e solutia pt ridicatul; in fund toata ziua si toata noaptea in perioada de "somn"? il iau in brate sa il linistesc, cum faca acum, sau il tot asez in patut pana se linisteste singur, cu tot scandalul de rigoare? bine, si in brate avem de obicei scandal
aelita stiu ca ai dreptate in ce spui si ma bucur ca una din fete si-a asumat raspunderea sa treaca sub la umanitare. nu stiu de ce mi se parea normal ca in cazul asta sa faca o exceptie. probabil pt ca m-am implicat emotional.
dianarus am primit pachetul si acum intrebare idioata, nu rade de mine: cum se foloseste?
va pupic dulce

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

a! danita cu tine nu vb pt ca te duci la mare si m-am ofticat, da?? ce face tudor? dar canadianul??

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Laura, cunosc problema cu statul in fund mereu, cu ridicatul in somn...din pacate nu poti face mare lucru...RABDARE...nici la noi inca nu a trecut . eu o adorm in patul mare si apoi o mut in patutz.

Mergi la inceput

ktrinel eu rabdare n-am prin nascare, incerc, dar cel putin la pranz cand se trezeste din 20 in 20 de min pt ca se ridica in fund si eu il tot adorm in brate (de vreo 5-6 ori pe zi), cu luptele de rigoare (pt ca se zbate de zici ca il tai), deci cel putin la pranz ajung sa nu mai imi simt mainile, am febra musculara la mana stanga. sper sa treaca repede faza asta.....la voi de cand tine??

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput