Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura l am lasat. sa faca numai asta. nu i mai dadeam jucarii decat maxim una-doua pe zi, si el facea numai asezat in fund/ridicat, asezat in fund/culcat pe burta...sti tu...

il lasam sa si sara somnul de dimineata dar insistam f mult pt ala de pranz. il luam in brate, ii aratam cu totul si cu totul alte chestii (gen intrerupatoare) numai sa nu se mai gandeasca la asta. il plimbam in brate prin toata casa, apoi il puneam la san. o data, de doua ori, de trei ori, pana se hotara sa se culce. si cred ca vreo 2 zile si a facut somnul de pranz in brate la mine, pe sezlong. pt ca in pat nu se putea...

ce sa zic, partea buna e ca nu dureaza f mult. apogeul adica...ca si acum, daca nu l iau cu mine in pat dimineata, la 6 e in fund la el in patutz si si face de lucru...sus/jos, sus/jos....daca il iau cu mine si mai bagam un tz, avem sanse de somn pana la 9-10. daca a apucat sa se ridice...pa...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

laura l am lasat. sa faca numai asta. nu i mai dadeam jucarii decat maxim una-doua pe zi, si el facea numai asezat in fund/ridicat, asezat in fund/culcat pe burta...sti tu...

il lasam sa si sara somnul de dimineata dar insistam f mult pt ala de pranz. il luam in brate, ii aratam cu totul si cu totul alte chestii (gen intrerupatoare) numai sa nu se mai gandeasca la asta. il plimbam in brate prin toata casa, apoi il puneam la san. o data, de doua ori, de trei ori, pana se hotara sa se culce. si cred ca vreo 2 zile si a facut somnul de pranz in brate la mine, pe sezlong. pt ca in pat nu se putea...

ce sa zic, partea buna e ca nu dureaza f mult. apogeul adica...ca si acum, daca nu l iau cu mine in pat dimineata, la 6 e in fund la el in patutz si si face de lucru...sus/jos, sus/jos....daca il iau cu mine si mai bagam un tz, avem sanse de somn pana la 9-10. daca a apucat sa se ridice...pa...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

aha, deci de asta ma trezesc eu de 2 zile la 6 dim dar si el sta toata ziua pe mcovor, sus in fund, jos pe burta si tot asa. offff, poate e doar o faza si va trece. oricum, degeaba il iau in pat ca tzitzi n-am si el nu face decat de ne traga de nas/ochi/ gura/par pana ne apuca toti dracii sau ne buseste rasul. depinde cat suntem de obositi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

urgenta: iaurt campina desfacut ieri pt dani, fara contact cu saliva, pastrat in frigi, etc.... pot sa ii dau si azi din el??

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

eu i as da. cred...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

quote:
Originally posted by Laura13

urgenta: iaurt campina desfacut ieri pt dani, fara contact cu saliva, pastrat in frigi, etc.... pot sa ii dau si azi din el??

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Gusta tu putin, daca tu zici ca e OK (si eu cred ca e), da-i...

Cand am inceput sa-i dau iaurt, nu-i dadeam mai mult de 2 zile dintr-unul desfacut... treptat a inceput sa pape mai multe lingurite si m-am prins si eu cam cat mananca, asa ca luam borcanele apropiate de respectiva cantitate, ca sa papam doar o zi din ele (acum am ajuns sa papam fara probleme 200 ml).

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Gusta-l tu si da-i, daca totul ti se pare ok...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

eu l-as gusta, dar nu am pus NICODATA gura pe iaurt, numai cat simt mirosul mi se intoarce matul pe dos

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by marani

quote:

dianocica care tzitzi ca eu nu mai alaptez de 3 sapt. si nici nu intoarce capul dupa ea. nu, vrea bibe, cand il vede e tot numai un zambet, cu manutele intinse sa il prinda, daca are capacul pus e scandal mare. daca e de la dinti...... unde e omuletul ala care isi smulge parul din cap??? ca mai sunt multi multi dinti! dar intrebarea e: e ok sa il invat sa adoarma doar dupa bibe??????? chestia e ca nu vrea bibe, vrea bibe cu LAPTE!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Ana Maria adoarme seara dupa ce termina bibe, se pune pe burta si somn. Daca are vreun disconfort, o iau in brate, isi canta, ma plimb un pic si pica. Dar adoarme si daca o tin treaza dupa ce papa. Nu vad sa fie vreo problema ca adoarme dupa bibe cu lapte. Am testat si adoarme si altfel. Poate are doar o perioada.

Poate e de la dinti agitatia, si asta e modul lui de a se calma inainte de somn. Caci oboseala de peste zi aduna multa. Nu cred deloc a fi otita caci nu ar fi supt. Iti amintesti cum fu la adeju? ar plange mult.

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

da da, bine zis, si nu numai la mine, si la dianarus.. cu siguranta nu sugea/manca daca erau urechiusele.. plus alte semne pe langa (febra, scarpinatu' la urechi si niste urlete infernale cand il asezi la orizontala..). este foarte posibil sa treaca printr-o perioada in care simte nevoia de mai mult lapte.. ce vrei dom'le, unora le place jazzu', altora laptele :))) ce n-as da eu sa am aceleasi probleme :)) hai pupici de la noi :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

eu l-as gusta, dar nu am pus NICODATA gura pe iaurt, numai cat simt mirosul mi se intoarce matul pe dos

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

ce tare-i faza asta :) chiar nu-mi imaginam ca e cineva care n-a gustat niciodata iaurt :) si chiar ma gandeam zilele astea (acu' vreo trei in urma, cand i-am dat piure de cartof dulce) ca mi se pare foaaaaaaarte ciudat sa-i dau copchilului ceva ce eu n-am mancat niciodata sau ceva ce eu pur si simplu urasc (adica, spre un marunt exemplu, magnificul ficat fiert... bleaaaaaaaaahhhhhhhhhhh...)... bine, mai incolo, ma vor lovi fix in freza si alte dileme existentiale, cum ar fi "cum dracu' sa-i fac perisoare/tarta/pandispan/papanasi/etc... atata vreme cat eu habar nu am despre cum se produc aceste minuni culinaresti". noroc ca sunteti voi acilea, o s-o punem de cursuri de gatit on-line, ca de nu...crema de legume si pui/vita/ficat blenduite o sa tot bage motanu' pana si-o gasi si el o fimeie ca la carte, sa-l ia, sa-l iubeasca, si sa gateasca la tot neamu' :)))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

A_deju, exact problema asta existentiala o am si eu sapt asta ca am fost luni la dr si ne-a dat liber la perisoare din carnita de pui si faimosii papanasi, eu n-am facut nicioadata din astea...si gatesc nene nu gluma de regula...dar astea chiar mi-au scapat.

quote:
Originally posted by a_deju
bine, mai incolo, ma vor lovi fix in freza si alte dileme existentiale, cum ar fi "cum dracu' sa-i fac perisoare/tarta/pandispan/papanasi/etc... atata vreme cat eu habar nu am despre cum se produc aceste minuni culinaresti". noroc ca sunteti voi acilea, o s-o punem de cursuri de gatit on-line, ca de nu...crema de legume si pui/vita/ficat blenduite o sa tot bage motanu' pana si-o gasi si el o fimeie ca la carte, sa-l ia, sa-l iubeasca, si sa gateasca la tot neamu' :)))

Mergi la inceput