Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

www.smartbuy.ro/product--_-_zornaitoare_cu_sunete_diverse--126249.html" target="_blank">[b]asta e una din jucariile care i le-am luat lui dani, s-a jucat aseara si azi numai cu ea, i-a placut la nebunie!

editez sa spun ca eu am dat pe ea 60ron, spre deosebire de 92 cat e pe site

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

www.smartbuy.ro/product--_-_zornaitoare_cu_sunete_diverse--126249.html" target="_blank">[b]asta e una din jucariile care i le-am luat lui dani, s-a jucat aseara si azi numai cu ea, i-a placut la nebunie!

editez sa spun ca eu am dat pe ea 60ron, spre deosebire de 92 cat e pe site

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

pare f faina... ai cumparat-o din magazin?

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

de la diverta, in iasi au f multe jucari ffff faine

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

de la diverta, in iasi au f multe jucari ffff faine

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

chiar, ai dreptate, eu n-am mai trecut demult pe-acolo... buna idee, dau si eu o tura cand vine cic-ul si alocatia

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

La Multi Ani ANA MARIA de marani!!!!sa te faci mare si sa fii sanatoasa!
bine ai revenit MADALUTA!!ma bucur k te-ai simtit bine.
apropos de obiceiuri mai bune sau mai rele,elisa mea adoarme ziua numai in carut.e ok acum k e vara,dar la iarna ce ne facem???poate-i trece !!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

luna asta a luat 400g. ma declar fericita. daca era peste 500 chiar nu stiam ce sa mai fac. acum, intrebare pt avansati: d mananca fructe la 12 (tocmai i am pus o linguritza de cereale in piersica ca sunt superzemoase si se satura de mancat suc cu lingurita....) si amaratul ala de mar cu dovlecel la6. ce fac? mut fructele la 9? si legumele la 3?
sunt varza...

si alta, ca tot sunt in forma....cand va vine -la posta- alocatia?in ce data? in fiecare luna la fel? ca mie nu... si 'factorul' nu mi lasa fluturas acasa....si nu ajung sa merg 3 statii pt card... mie...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

ma termina, de la 2 pana acum l-am adormit de 3 ori in brate. se trezeste si repede in fund, moare de somn dar nu mai vrea sa doarma
dianocica cum l-ai convins pe d ca e fun sa doarma???????????????????????????? cum sa il conving ca va sta toata viata in fund, ca se va juca cu jucariile cand se va trezi dar ca tb sa doarma ca altfel e ffffffffffff obosit????

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

dianocica mie pediatra mi-a spus sa ii dau legumele +carnita la pranz (12-1-2), apoi somn, iar cand se trezeste din somn o "gustare". iar fructele sunt masa de dimineata, pe la 9-10. awlocatia intra pe card pe 7, pt luna anterioara

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ce te inraieste forumul asta... nu mai dau pupici, nu mai zic LMA...se pare ca nici atunci cand omu' bate obrazu'...ru-si-ni-ca
ana de marani. la cat mai multe lunisoare si drumetii
si pt sofia de aelita. na, ca mi am amintit din proprie initiativa

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mie-mi merge parola si userul de pe Dc pe SuperEva intrucat la inceputurile forumului SE puteai timp de nu-sh' cate zile sa-ti activezi acolo pass si userul de pe DC...am mai intrat atunci si tineam minte ca merge...A-Dejule...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput