Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianocica care tzitzi ca eu nu mai alaptez de 3 sapt. si nici nu intoarce capul dupa ea. nu, vrea bibe, cand il vede e tot numai un zambet, cu manutele intinse sa il prinda, daca are capacul pus e scandal mare. daca e de la dinti...... unde e omuletul ala care isi smulge parul din cap??? ca mai sunt multi multi dinti! dar intrebarea e: e ok sa il invat sa adoarma doar dupa bibe??????? chestia e ca nu vrea bibe, vrea bibe cu LAPTE!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Am fost la dr, n-are nik vizibil, cica daca trec 72 ore de febra merg la spital la analize. Aseara facu 38.7, bagat paracetamol plus impachetari si trecu. Noaptea nu a depasit 37.8, insa f f f agitata, am dormit 2 ore, sunt zombi. La soare m-am uitat in gurita, gingia jos e umflata, nu primim nici o pauza ies si aia. Nu acu, dar imping in gingie.

DONIA, bine ai revenit.

DANUTZ, sper sa luati alegerea cea mai buna, noi suntem alaturi de voi!

Azi face pisica mea 8 luni, sa-mi traiasca, sa fie sanatoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asiza chiar zilele trecute m-am uitat putin acolo. Mie ala nu-mi place ...e prea "stralucitor". Personal DC mi se pare mult mai curat, mai elegant sa zic. Da' na sunt pareri si pareri. Te refereai cumva si la continut sau doar la layout?

quote]Originally posted by asiza

Acuma am bagat un ochi pe supereva......e super tare...si are o interfata de-ti ia ochii...de ce nu baga astia toate minunile alea si aici?!? Forumul de acolo e cam pe spate, nu sunt multi membri activi, desi parola de aici merge si acolo...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

[/quote]

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dianocica care tzitzi ca eu nu mai alaptez de 3 sapt. si nici nu intoarce capul dupa ea. nu, vrea bibe, cand il vede e tot numai un zambet, cu manutele intinse sa il prinda, daca are capacul pus e scandal mare. daca e de la dinti...... unde e omuletul ala care isi smulge parul din cap??? ca mai sunt multi multi dinti! dar intrebarea e: e ok sa il invat sa adoarma doar dupa bibe??????? chestia e ca nu vrea bibe, vrea bibe cu LAPTE!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Ana Maria adoarme seara dupa ce termina bibe, se pune pe burta si somn. Daca are vreun disconfort, o iau in brate, isi canta, ma plimb un pic si pica. Dar adoarme si daca o tin treaza dupa ce papa. Nu vad sa fie vreo problema ca adoarme dupa bibe cu lapte. Am testat si adoarme si altfel. Poate are doar o perioada.

Poate e de la dinti agitatia, si asta e modul lui de a se calma inainte de somn. Caci oboseala de peste zi aduna multa. Nu cred deloc a fi otita caci nu ar fi supt. Iti amintesti cum fu la adeju? ar plange mult.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Laura13

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

eu una nu cred ca e o problema. ianis adoarme asa de pe la 10 luni. la amiaza dupa ce bea lapte, seara dupa ce bea lapte. nu adoarme cu el in gura, ma striga si-mi arata ca a baut tot :-) apoi incepe si povesteste diverse si adoarme...
are aproape 3 ani si cere si acum bibele cu lapte... bine ca pana sa se nasca marc a avut o luuuunga perioada in care bea lapte din cana/pahar/orice, numai bibe nu, dar de cand il vede pe marc cu bibe... la amiaza si seara cere bibe cu lapte :-) si asta bonus peste ce mananca, de regula ii pun cam 150ml lapte.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by asiza

Acuma am bagat un ochi pe supereva......e super tare...si are o interfata de-ti ia ochii...de ce nu baga astia toate minunile alea si aici?!? Forumul de acolo e cam pe spate, nu sunt multi membri activi, desi parola de aici merge si acolo...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

la mine nu merge cu id-ul si parola de aici (...si ca sa fiu sincera, oricum nu mi se pare normal sa mearga, pt ca pe mine nu m-a intrebat nimeni daca doresc sa fiu membru la supereva, daca sunt de acord cu termenii si conditiile acelui forum - fie ei si aceiasi cu cei de pe DC..). este intr-adevar mult mai..altfel.. si probabil de-aia nici nu-si bat capul sa modifice pe-aici, ca sa faca clientela dincolo. bucuriile de sept-oct au umplut deja nush cate capitole pe-acolo... am mai zis si io o data mai demultisor ca e destul de fain, chit ca diverse straluceli si scanteieli nu ma dau pe mine pe spate..

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

vreau sa inecerc cartof cu un pic de sos de rosie. fiarta sau cruda?

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutareeeee!
Ne-am intors si noi de la munte....Sper k toate bune si frumoase pe aici, caci n-am avut timp sa citesc inca din urma.
Noi suntem bine, am facut unele dintre cele mai frumoase trasee din tara( Defileul Jiului, Valea Oltului si Transfagarasanul)iar darius s-a inteles de minune cu mama mea. Credeam k nu voi rezista o saptamana fara el, dar nici nu stiti ce bine mi-a prins pauza asta. Acum imi este putin mai greu sa reintru in normal, dar ne vom descurca noi.
Am pus poze din concediu la semnatura. va pup si incerc sa citesc din urma cat pot si cat ma lasa fi-miu taratorul si cataratorul..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

vreau sa inecerc cartof cu un pic de sos de rosie. fiarta sau cruda?

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

habar n-am, dar as zice fiarta.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fiarta

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput