Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dia, felicitari Oanei cea harnicuta!

Danut, si la mine s-a pus problema intreruperii sarcinii numarul 3, deoarece peretele uterului era "ca o foita de ceapa" (ca s-o citez pe doctorita dupa a doua nastere si dupa n ecografii). Si acum il avem pe Victoras. Nu-ti spun asta ca sa ignori ceea ce zic doctorii! Vreau doar sa-ti ridic moralul. Orice hotarare vei lua, iti urez multa sanatate si numai bucurii!

Dianocica, am vazut pozele de la botez. Sa-ti traiasca prichindelul!

Victoras e un mic rasfatat. Cum ma vede tipa dupa mine, indiferent cine e langa el. Asa ca trebuie sa ma ascund cand il leagana mama sau Stef, caci altfel nu mai doarme. Daca-l striga pe nume cineva strain, se rusineaza tot: isi lasa capu-n jos si zambeste. Asa incat toate bonele, mamicile si bunicile din parc, care ne cunosc, il striga pe Victor :).

Numai bine,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danutz, sa ne tii la curent cu evolutia starii tale...
Dianocica, sa fie intr-un ceas bun botezul micutului! Am vazut pozele...e un dulce grasunici, mereu zambaret...ce petrecere faina ati avut......Pupam...
Acs, pupam Victorila rusinosu'......
Mamaana, felicitari ca inca mai alaptezi...este fantastic ca ai reusit!!!!!!!
A_deju, multzam pentru stiri...transmite pupici inapoi familiei roscovane! ...Pupam si motanu'...
Laura, cum e Dani? Sper ca n-a fost otita...

Va pup...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
sunt amarata ca moderatorii insista sa mute cazul soniei la umanitare, iar acum nu prea are cine sa faca acest lucru. offf, sper sa nu inchida subiectul. am depus si azi niste banuti, in total 300ron. stiu ca ele au plecat deja, dar macar pt viitor si tot prind bine, vor mai avea ffff multe cheltuieli
dani....... nu cred ca e otita, l-am tot pipait in jurul urechii, nimic, nici macar nu se stramba, in plus mananaca fff bine, mai ales lapticul si intelesesem de la voi ca, in caz de otita, ii doare atat de tare incat nu pot sa suga. deci otita, NU. rosu in gat nu cred, din acelasi motiv, mananca f bine. poate dintele ala afurisit (al doilea de sus), e ffff umflata gingia, desi aseara i-am dat nurofen la culcare (pe la 10). peste noapte a dormit bine, desi a suspinat si scancit in somn 1h, dar apoi s-a linistit. eu am adormit la 2, la4.30 s-a foit si m-am trezit la el, la 5.30 i-am dat laptic si la 6.30 a dat trezirea. deci sunt cam zombi.
in plus ce ma ingrijoreaza e ca nu mai vrea sa doarma decat daca bea laptic inainte. e normal??? adica se tot agita daca il pun in patut, in brate se zbate de parca il tin pe ace, doar daca vede bibe de laptic se linisteste, il bea, apoi adoarme. si asa face chiar daca abia a mancat. a! si obligatoriu cand se termina lapticul plange (desi bea si cate 250ml odata)
danutz ..... ce sa zic, doar sa dea DD sa va fie bine. indiferent de alegere.
acs asa e si dani de 3 zile, plange de rupe dupa mine, nici la baie nu pot sa ma duc, e suficient sa ies din camera (indiferent daca e cu florin, cu bona sau singur) si se apuca de plans.......... nu stiu ce e cu el, nu era asa.
va pupic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Laura, cred ca e o faza normala: plansul dupa mama. Incep sa constientizeze tot mai mult cine e mama. Ada nu plange dupa mine decat daca e obosita, in schimb ma striga: mame, meme, mama-mai rar si mai lung. Sunt foarte mandra ca ma striga

E foarte posibil ca starile lui sa fie influentate de aparitia ditisorilor. Ada are si ea un somn agitat de cateva zile, se trezeste iarasi la 2 si la 4 si apoi la 7, suge, adoarme la fel de agitat. Ziua in schimb se comporta f bine. Nu i-au aparut dar gingiile sunt f umflate.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Acuma am bagat un ochi pe supereva......e super tare...si are o interfata de-ti ia ochii...de ce nu baga astia toate minunile alea si aici?!? Forumul de acolo e cam pe spate, nu sunt multi membri activi, desi parola de aici merge si acolo...

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura nu cumva e dorul de tzi? nu cumva vrea sa adoarma ca inainte, in timp ce era la san? si eu vad la d ca a luat o inapoi cu tzi...adica in loc sa se detaseze, de vreo sapt o iubeste iar...eu cred ca poate fi si de la dinti. de fapt, la cum povestesti si la cum povesteai acum o saptamana, sigur e de la dinti. hai ca mai e un pic. l ai verificat bine pe tot corpul, sa nu mai fie vreo ciupitura, ceva?
danutz da, La Vita e Bella. sti de ce mi am pus asta? din cauza filmului. e despre un tatic care face imposibilul pt copilul lui. inchisi intr un lagar (evrei) face tot posibilul ca baitelul lui sa creada ca totul e un joc. si ii iese. e un film extraordinar. si viata chiar e frumoasa si merita traita. ia acea alegere care iti va permite sa dormi bine noaptea.
asiza

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mamaana doar am intrebat de poza aia pt ca mi era frica sa nu fac vreo gafa. deci, daca sigur tu esti acolo arati suuuper. dupa 7 luni de alaptat gemene arati betoooon . eu te tineam minte in poza aia cu burta maaaaaaaare, un tricou negru cu ceva scris si pe ultima suta. ....

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

una dintre moderatoare a sugerat ca in absenta oanei (kay), sa isi asume raspunderea una dintre fetele mai implicate. desi nu e cazul meu, eu nu as face treaba asta, pt ca sunt totusi bani la mijloc. si nu vad de unde graba asta asa de mare sa se treaca la umanitare. ca trebuia si ca astfel se mai aseaza lucrurile, care sunt putin cam dezorganizate, de acord. dar subiectul cu sonia e la umanitare de pe 19.06, banuiesc ca nu a trecut mult si au inceput sa se stranga si banii, deci era timp sa se anunte ca se doreste mutarea.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Am actualizat listuta cu "sarbatoritii lunii"!

Cu intarziere, dar sper ca va fi bine primit...Lory32!!! Mai treci pe la noi!

He, he, he...ce-a mai trecut timpul...luna asta sarbatorim primul anisor de ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetele!
Laura si Mario ieri a fost foarte marait seara nu mai zic chear scandal a facut, am mers si eu ca omu sa fac baie sa mai fac o masca etc. pai ma nene nu se putea de stat in casa ,Cata ma scos cu jabca din baie ca el nu-l mai putea linisti.Incepe sa fie tot mai mamos si asta un pic ma ingrijoreaza ca eu ma gandesc dupa ce face un 1 an sa-i caut bona.Ai auzit ceva de cresa privata am gasit eu un numar de tel. dar nu stiu nimic de ea.E in zona parcul Victoriei pe strada saulescu am inteles ca primesc copii de la 1 an acolo si au program foarte flexibil si taxele sunt acceptabile am inteles ca stau cate 5 copii in grup.Eu merg maine sa vad ce-i acolo as prefera sa creasca cu mai multi copiii sa fie sociabil.Am inteles ca ii hranesc natural a vrobit frumos doamna la tel dar stii cum este dar merg maine personal sa vad ce si cum.
Danutz ce sa zic e nasol dar este Dumnezeu sus si stie mai bine ce-i de facut o sa te indrume sper.

Fug ca tocmai a dat un scaun jos si urla de zici ca vin pompierii

Mergi la inceput