Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare printeselor frumoase care azi implinesc 9 luni, Crina si Antonia, precum si scumpei Georgia, care implineste 8 luni! Sa fie sanatoase, norocoase si fericite!

Tare ma bucur ca Sosonica a plecat in Germania! Sa dea DD sa se intoarca sanatoasa de acolo! Am pus si eu in contul de la BCR niste banuti zilele trecute pentru inimioara ei mica.
Alexandra, ai grija de spatele tau si evita sa ridici greutati sau sa faci efort, asa cum ti-a recomandat si dr! Macar pana te refaci.
Dia, sa stapaniti sanatosi noul carut!
Danutz, , nu-mi vine sa cred! Eu te felicit oricum! Suntem alaturi de voi, indiferent de decizia pe care o veti lua. Voi stiti ce e mai bine pentru familia voastra.
Marani, off, micuta tot cu febra?! Banuiesc ca ati fost deja la doctor. Ce v-au spus? si multa sanatate puisorului scump!
Adina, Aelita, Flore, felicitari pentru dintisori! La mai multi si fara dureri!
Donia, felicitari pentru cele 4 stelute! Intr-adevar, tare bine iti sta cu stelutele albastre!
Dianocica, doamne cat de scump e d mic! Ai avut dreptate, chiar e cumintenia pamantului! Imi place la nebunie costumasul cu aripioare de ingeras!

Fug si eu la culcarica. Noapte buna mamici si bebici dragi!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

una din piersicute a nascut ! iar . suuuper

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hmmm...o fi adormit alex? ma duc sa vad
frums va sade, sa ma lasati sa vb singura pe aici..las' c oti plange voi dupa mine...si o sa va ignor..mama ce o sa va mai ignor..

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

e bestial D !!!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dani a urlat 15min, nu am putut sa il linistim decat ffffff greu. cum se manifesta otita? ce tb sa verific? de la ce altceva ar fi putut fi? doamne, ce m-am speriat

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dani a urlat 15min, nu am putut sa il linistim decat ffffff greu. cum se manifesta otita? ce tb sa verific? de la ce altceva ar fi putut fi? doamne, ce m-am speriat

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

poate de la dinti?

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by Laura13

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

din cate stiu, copiii bolnavi de otita au tendinta de a-si pune urechea pe umar, iar atingerea cumva in spatele urechii nu le place de loc; poate e totusi de la dinti

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dianocica

Poze de la botez

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

e un scump d mic; imi aduce aminte de baiatul meu cand era mic

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Intru pe fuga, nu prea am timp...Multumesc mult de tot pentru sustinerea voastra, sunteti extraordinare si simt un real suport de la gasca. E mare lucru sa stii ca ai niste oameni care nu te critica te sustin si te incurajeaza cand tu nu mai poti sau esti down! Multumesc ca existati!
Din pacate vestile nu sunt grozave. Indicatia medicala este de intrerupere de sarcina si asta rapid. Peretele meu uterin este foarte subtire si abia cicatrizat iar dr. a spus ca e foarte greu sa poata sustine o noua sarcina. Pentru un diagnostic de mai mare acuratete o sa merg sa fac o eco ca sa-mi masoare peretele uterin si sa vada cicatricea mai bine si sa compare cu fisa de la nastere. Asta maine sau sambata...iar daca cel care face ecografia o sa aiba aceeasi parere...lucrurile sunt clare.
Adica nu cred ca pot sa ignor recomandarile a 2 doctori.
Credeam ca am mai mult timp sa ma gandesc dar se pare ca nici aici nu am noroc. Mi-a spus ca, pentru evitarea complicatiilor, daca ma hotarasc pt intrerupere de sarcina, trebuie facuta extrem de rapid, saptamana asta, maxim saptamana viitoare.
Sunt foare trista, mi-e rau, greata, ametesc, am tot timpul o senzatie de lesin si colac peste pupaza ma doare rau operatia. E o durere surda dinauntru. Asta l-a ingrijorat pe dr. si pt asta m-a trimis la eco asa de repede.
Gata cu problemele mele...nu vreau sa stau tot timpul in depresie gandindu-ma la asta. Cand am deschis forumul in dimineata asta mi-au cazut ochii pe citatul de sub nick-ul Dianocicai -'La vita e bella' si parca m-a mai scos putin din butoi. In definitiv am un baietel minunat, sanatos si in primul rand multumesc lui DD pentru el. Si cand il vad razand in hohote...chiar ca vita e bella!
Felicitari Diana pentru increstinarea lui d!
Felicitari dintisorilor noi!
Felicitari Dia pentru Oana cea umblareata care a deschis drumul si a ridicat mingea la fileu pentru ceilalti fulguleti!
La multi ani pentru inca o lunisoara implinita sarbatoritilor de ieri si azi!
Revin cand mai pot si va pup pe toate!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

In primul rand Doamne ajuta pentru Oana si Sosonica.
fetele care stiu cum au jauns sa ne dea vesti. sunt foarte ingrijorata si cu gandul la ele.

Dia, avem de mult fulgusori de 9 luni. Alex are noua luni jumate deja. e mare de tot nici nu imi vine sa cred ca mai e putin si facem anul.
Felicitari pentru oana umblareata.

De ieri s-a terminat cu domnia. se ridica de mult in picioare in patutz dar de ieri isi ridica un picior peste pat(nu stiu cum sa exprim mai bine ) si vrea sa sara peste.
asa ca...atentie maxima la el.
Si mai nou plange tare dupa mine. nu pot sa zic ca nu imi place dar mi-e mila de el cand plec... e asa de scump. e tare tare mamos.si cand vin de la servici acasa primul lucru ii dau tzitzi. inca e innebunit dupa tzitzi...
Cam astea despre noi.
va pupam pe toate

Mergi la inceput