Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

MARANI
Am intrat intamplator pe forum, nu o mai facusem demult desi figurez in lista voastra Motivele sunt diverse, nu am timp acum

Am citit povestea ta si vreau sa iti impartasesc experienta mea. Oana, bebelusa mea a facut febra 5 zile, febra mare, adica 39 cu... Primele zile nu m-am ingrijorat, ma steptam sa apara si altye simptome, adica scaune proaste, secretii nazale, etc. In a 5 zi nu am mai rezistat si am dus-o la spital, dandu-mi seama ca este o coplicatie si nu un rosu in gat sau chestii din astea uzuale.Acolo i-au luat cateva picaturi de sange din degetel si dr . de garda m-a intrebat de cand are febra. Dupa rezultatul analizei de sange (cele cateva picaturi) care a fost gata in cateva minute mi-a zis ca a doua zi cel tarziu ii va apare ceva pe corp....adica o boala eruptiva. Intr-adevar asa a fost. A doua zi seara a erupt roseola infantum.
Poate e acelasi lucru si la voi. Nu e grav daca e asta, copilul trebuie doar ajutat cu antitermice. Febra persista pana la eruptie, adica in jur de o saptamana.Oricum mergeti la dr. daca persista febra. Verifica-i ganglionii occipitali. Daca sunt inflamati sigur e o boala din asta eruptiva.
Sanatate! Si sper sa reintru si eu mai des pe forum ceea ce nu imi e prea usor, merg la serviciu si am grija si de Oana.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Mii de scuze!!!!!!
V-am stricat pagina, sper sa acceptati scuzele.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

danutz, felicitari. eu zic ca felicitari sunt orice decizie veti lua.
asa am ramas si eu gravida cu Alex, neintentionat atunci dar...acum suntem cei mai fericiti parinti din lume.
Partea materiala e importanta dar va descurcati voi. orice vei decide suntem alaturi de tine.

va rog spuneti-mi si mie unde e subiectul depsre sosnica. ca eu intram sa citesc de pe pagina de net a ei si acum in cea noua nu mai e trecut.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Am gasit despre sonia.
va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIA,felicitari pt umblareata!!!Bravoooo!!!
In sfarsit avem si noi primul dintisor,dupa o noapte super agitata am descoperit minunea!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dia

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Oana tocmai a facut primii 3 pasi fara sa se tina de nimica (toata cracanata, dar nu conteaza)... de la biblioteca la usa, si in final s-a sprijinit de perete.. si nici n-a picat ... dau de baut

Bravoooooooooo !!!
E prima,Oana,nu????????

marani,imi pare asa rau ca va chinuiti cu febra aia...Asa rau sa fie doar de la vaccin ,sau o fi vreo raceala ?Sper sa o rezolvati in casa si sa nu ajungeti la spital..sau daca ajungeti sa nu fie nimic
porumbita-bine ai revenit!

laura nu stiu ce sa zic..cu scaunul din fatza,ca e scaunul pe care stau eu de obicei si nu il consider al mortului
Eu aici am vazut ca toate mamele il tin pe scaunul din fatza,si asa ii mai pui o suzeta,copilul nu plange...Asta cand sunt sugari mici de tot.
Eu am lasat-o in spate ca mi-era greu sa leg centurile alea de fiecare data,dar la inceput plangea.Plecam cu ea si imi venea sa-i calc pe toti ca plangea la plecare,pleca la semafoare,plangea la inghesuiala.tacea doar la mers.Asta a fost cateva luni,dar acum sta acolo in spate fara sa caraie,se joaca cu mainile,cu vreo jucarie,se uita pe geam,doarme..
Eu nu am stat cu ea in spate nici cand conducea sotul,nici cand plangea,ca stiam ca atunci cand conduc eu nu are cine sa faca circ cu ea acolo,asa ca trebuia sa se obisnuiasca.Si s-a obisnuit repede,niciodata nu am scos-o din scaun in mers.
Si ma gandeamca ar fi fost mai bine s-o pun in fatza,ca acolo ii cantam ,ma vedea,ca la ea asta era problema,ca se simtea singura,nu ma vedea,degeaba ii cantam eu de rasunau geamurile
Dar,in fatza,asta numai daca mai e voie.
acum oricum nu mai e cazul ca e magaritza mare,si sta bine merci in spate.
acum,ce sa zic,si cand ma gandesc la drumurile din Ro,dus si intors,nu cred ca as pune-o in fatza acolo.
tu te gandesti la accident frontal.
eu cand ies pe autostrada,exact de locul ei imi e frica,din spatele soferului,ca din stanga imi vin masinile cu 120 la ora,cand eu ies printr-un cedeaza trecerea rapid,nicicum stop.
si asa imi e groaza sa ma gandesc ca vom merge pe drumurile din Ro,de la aeroport..vreo suta de km ,si apoi cred ca nu mai ies din oras.
Alexandra?? cum esti ? ba osa faci prea,ce ti-a zis medicul! ca te batem aici !macar cat iei tratamentul,si pana iti mai trce,trebuie sa stai mai mult culcata si sa nu ridic NIMIC!
mamaana-pe fete nu le tii in scaun?
mai povesteste-ne despre fete!Tudor cum e? mai e incantat?
danuuuuuuutz eu vreau sa pun majorete,da' nu ma lasi :(
nu te grabi cu nici o idee deocamdata.rumeg-o cateva zile bune!
Eu vreau bebe 2,asa ca sper sa il lasi.dar ,bineinteles,ca faci ceea ce crezica e mai bine pt voi.
roxanica,dianarus-de ce dai,ma,de ce dai era ala ,bai il am in fatza ochilor,uratelul,George Mihaita ???cand il tranteau in namol si el iar se ridica...
bebinuta daca are bebe din premergator 5 luni,e de pe la noi,nu? sau de aproape
dianav
nu face nimic,dar poti sa intri la mesaj,prin butonul EDITEAZA,(il gasesti deasupra scrisului tau,daca pui mouseul pe toate butoanele,scrie ce face fiecare ),si apoi selectezi tot mesajul tau sa se faca albastru si dai SIZE-tot la buton sus,si acolo 2.
sau incadrezi mesajul in paranteze asa :

adinazot
felicitari pt dintisor.a iesit o data cu al nostru!

AVEM PRIMUL DINTISOR IESIT !
maine face 7 luni.
erau "marcati " sub gingie de vreo saptamana sau mai bine,doi de jos,si deja acum cel din stanga e iesit bine,mai are un pic si cel din dreapta.
nu a plans mai mult decat de obicei,dar A SUPT mai mult ca de obicei.
s-a trezit o data de doua ori pe noapte,dar adormea imediatdupa apa ,dar mai facea asa si de la caldura.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sa va lumineze dumnezeu sa luati decizia cea mai buna! dar nu pot sa nu zambesc - noi pe aici ne faceam planuri care dintre noi apare din nou pe la odisee, iar tu ai si rezolvat concret! eu ma bucur, pt ca orice copil e o mare bucurie, si pastrez majoretele, poate poate le folosim... vezi ca sunt tare nerabdatoare, le cam batzaie bratele si ar cam vrea ele sa se manifeste...insa pana nu ne dai tu ok-ul, stau cumintele pe margine. sa ne zici ce ai rezolvat la dr. iti dai seama ca toate mamicile de fulguleti care intra azi pe forum se vor gandi la tine, asa ca daca te apuca sughitul prin cabinet,eventual chiar pe masa de consultatie, de la noi ti se trage! inca o data, iti doresc sa luati decizia cea mai buna pt voi!
ps: daca tot sunt majoretele in stand-by, iti ofer .

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

buna. Crinuta, Antonia, Bianca, Georgia, Norbert si Oliver

imi doarme copilul de 2.5 ore. niciodata n-a dormit atat. si nu mai am stare. tocmai s-a trezit in timp ce scriu mesajul...si e asa bine dispusa...ma necajeste vremea asta, nu pot sa plec la banca sa rezolv problema.
si iata prima mamica de fulgulet cu doua liniute II. Felicitari oricare va fi decizia voastra.
marani multa sanatate
Asiza ii dau sucul dupa masa. incerc intai cu piureul de fructe dupa care ii dau sucul. daca nu vrea fructe deloc ramane doar cu sucul pe care il bea intotdeauna. si bea 50-70 ml in fiecare zi.
ma duc sa ma joc cu ea. tot zice la-la-la, da-da. eu astept cu interes ma-ma sa vedem cand o sa se produca. parca mai serile trecute un da-da s-a transformat in ta-ta, dar nu sunt sigura. ca oricum seamana foarte mult.

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ma enerveaza netu de nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!!!!1
nu am putut sa citesc decat pag 8, asa ca scurt.....danutz sa fie intr-un ceas bun, eu zic felicitari, cred ca voi stiti cel mai bine ce trebuie sa faceti, astfel incat sa fie bine pt familia voastra.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

a pus barbatu-meu bani in contul Soniei.

si in contul Roberticai de la ian-feb07.

se anunta la subiectul Soniei,se tine evidenta ?,ca nu stiu cum se procedeaza.

S.

Mergi la inceput