Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am prins scutecul....iar
dani a dat trezirea la 6.30 sa mor nu alta, la 4 era in fundulet, la 6.30 in fundulet. nu a mai vrut sa doarma si pace. m-a terminat pana acum, acuma venit bona si e ea cu el.
cand incerc sa il culc hop in fund, se trage de patut se ridica in genunchi apoi se tot trage poate poate s-o ridica in picioare. dar cade gratios in fundulet.
o zi usoara va doresc

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

multumesc ca va ganditi la noi
acu are 38.8 nescazut, deci t ar fi 38.3
fost-a examinata bine, n-avea semne de boala, nu otita, rosu in gat, alte minuni
e normal sa mai persiste febra? numai atunci facu 39.2, apoi a coborat treptat
oscileaza, intre 37.8-38.8 nescazut

dianarus, multumesc inca o data, pup

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

buna dimineata! na ca nu mai absentez, semnez la condica :)

marani, sanatate multa, si ochii pe bebelina :) sunt convinsa ca o sa treaca, dar.. totusi... a cata zi e de la vaccin?? si sunt convinsa ca a fost verificata inainte de intepare, dar acum s-a uitat un medic la ea?? pt ca e posibil ca atunci sa nu fi avut nimic vizibil, dar acum sa aiba o urma din celebrul rosu'-n gat, sau sa se fi suprapus peste o eruptie dentara... in mod normal, cu antitermice si..hai fie, si cu impachetarile de rigoare, ar trebui sa se stabilizeze situatia... pupam dulce, sa treaca!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza fetelor,
Scuza ca n-apucai sa citesc din urma, vad eu cand!
Dar am o mare veste poveste!
Am facut aseara un test de sarcina...si e pozitiv!!!
Stati asa...nu puneti majoretele, fiindca lucrurile sunt foarte complicate. Astazi seara o sa merg la dr si o sa stiu mai multe...dar...
La controlul de 6 luni mi-a zis ca nici sa nu ma gandesc la bb2 inainte de un an de la cezariana.
Boala mea genetica la rinichi se mosteneste in proportie de 50%, La Rares am avut noroc...la al doilea...nu se stie !!!
La Rares, am avut o sarcina cumplita in primul trimestru din cauza tiroidei si probabil si acum cam acelasi lucru ma paste...
Material nu stiu daca ne permitem acum bb2...
P.S. stiti care este ironia? am facut sex numai cu prezervativ...o data a alunecat si cred ca atunci s-a produs evenimentul. Altii se chinuie ani de zile...iar la noi...fara nici o intentie si protejat si hop!!!
Daca sarcina se confirma...nu stiu ce sa fac!!!!! Imi este foarte rau deja, greata, ameteli, lesin, etc...toate simptomele...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aelita, cont EURO RO69BRDE441SV93168704410, SWIFT BRDEROBU, banca BRD, sucursala Unirea, Oana Geambasu

asiza, fac branza din lapte milli 3.5%. asta-i laptele pe care-l folosesc de aproape 2 ani la tot ce am de facut pt copii, chiar si pt noi. suc de fructe nu bea deloc. never ever. nu-i place. bine ca reusesc sa-i dau fructele cat de cat...

dia, felicitari pt primii pasi. "precoaca" oana ta!
ce incantata esti de carucior! esti ca un copil cu jucaria mult visata :-))

daphna, daca nu prea bea lichide dar bea suc atunci tine bine in continuare de sucul ala! e f.bine asa!

roxanica, arata bine, e sanatos? asta conteaza! asta-i este felul. gandeste-te cum ar fi sa fie slabutz din cauza vreunei boli!!! hai, trezirea, da-l incolo de stres, asta nu-i motiv sa fii suparata. pe la 2 ani toti arata cam la fel :-)
eu nu ma mai plang ca nu ia in greutate ca a luat pana acum. nu ma mai plang ca nu papa 200x5 mese pt ca sunt fericita si cu 150x4-5 mese. sunt fericita ca e sanatos! (infectia urinara n-o pun la socoteala ca e tot acolo...)

roxanica.... "nu da dom' semaca"... "sunt eu lastarica..." era dintr-unul din fimele lui sergiu nicolaescu politai :-))... io nu pun biciu' pe tine, asta e specialitatea dianocicai :-)) ea stie unghiu' din care sa zmuceasca biciu :-)))

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

adeju, diseara la 18.00 se fac 48 ore
astept sa vina sotul sa fac rost de-o masina si-o duc la dr

am citit ce-ai scris danutz, nu-mi vine sa cred! in sensul bun.
nu pot comenta decizia ta, dar daca e sa fie "da", atunci felicitari!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

danutz, ce pot spune?! tine-ne la curent dupa ce mergi la dr.
din punctul meu de vedere FELICITARI!!!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by danutz

Neatza fetelor,
Scuza ca n-apucai sa citesc din urma, vad eu cand!
Dar am o mare veste poveste!
Am facut aseara un test de sarcina...si e pozitiv!!!
Stati asa...nu puneti majoretele, fiindca lucrurile sunt foarte complicate. Astazi seara o sa merg la dr si o sa stiu mai multe...dar...
La controlul de 6 luni mi-a zis ca nici sa nu ma gandesc la bb2 inainte de un an de la cezariana.
Boala mea genetica la rinichi se mosteneste in proportie de 50%, La Rares am avut noroc...la al doilea...nu se stie !!!
La Rares, am avut o sarcina cumplita in primul trimestru din cauza tiroidei si probabil si acum cam acelasi lucru ma paste...
Material nu stiu daca ne permitem acum bb2...
P.S. stiti care este ironia? am facut sex numai cu prezervativ...o data a alunecat si cred ca atunci s-a produs evenimentul. Altii se chinuie ani de zile...iar la noi...fara nici o intentie si protejat si hop!!!
Daca sarcina se confirma...nu stiu ce sa fac!!!!! Imi este foarte rau deja, greata, ameteli, lesin, etc...toate simptomele...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Danutz nici nu stiu ce sa zic, pentru inceput: Felicitari!
Mai departe decizia este a voastra daca se confirma sarcina. Tu esti singura in masura sa apreciezi ce e mai bine de facut. Rares e bucuria voastra si cu siguranta mai poate fi loc pentru una.PArtea materiala se poate rezolva de la sine. Dar trebuie sa iei in considerare si parerea doctorilor. Noi suntem alaturi de tine indiferent ce decizie vei lua. si ai grija de voi.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

danutz.. ce sa zic.. sa fie intr-un ceas bun!! cine stie, poate poate.. iti dai seama ce bebe iubit o sa fie?? si cate matusi virtuale o sa aiba?? ce sa mai zic de un intreg stol de veri si verisoare care mai de care mai fulguitori :))) de partea materiala, si eu zic ca se rezolva... vb ceea, unde-i loc de trei de guri, incape si a patra :) cu sanatatea.. sa dea DD sa fie totul bine, vezi ce zic si medicii, slava domnului ca in zilele noastre se pot face nshpe mii de teste si analize... ma bucur pt voi pt veste in sine, si cu siguranta jos palaria si respect in orice decizie veti lua

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Marani, nu poti suna un medic sa vina sa o vada? E bine totusi ca febra a scazut si e cat de cat stabila. Asteptam vesti bune.

Alexandra e pacatoasa rau nevralgia asta sciatica, eu am avut ceav de genul asta pe la 18 ani cand o doctorita ma diagnosticase cu Lombosciatica acuta (binenteles ca nu era asa). Mi-a trecut in cateva luni; am tratat-o cu antiinflamatoare si cu burtiera groasa.

Am vazut o poza la "Sa ne cunoastem" cu un baietel de 5 luni in premergator.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput