Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dianav
Mii de scuze!!!!!!
V-am stricat pagina, sper sa acceptati scuzele.
Diana
nu ne suparam, dar daca vrei poti sa intri sa editezi mesajul tau si sa micsorezi font-ul. ai in bara de deasupra mesajului tau mai multe iconite, printre care si una cu o foaie si un creion. ti se deschide mesajul tau, micsorezi, apoi dai "trimite modificarile" si gata
pupici si vino mai des. suntem mai multe diane
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
doradora spune:
in conturile in lei de la bcr erau echivalentul a 2840 euro.
a avut noapte grea, biata de ea!
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Dia1609 spune:
danutz, 

... sa fie intr-un ceas bun... sa stii ca-s plina de sperante pt voi si am si eu, ca si chris, un sac plin de majorete care abia astepta sa iasa afara ... tinem pumnii la doctor

Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
lizzy spune:
quote:
Originally posted by aelita
a pus barbatu-meu bani in contul Soniei.
si in contul Roberticai de la ian-feb07.
se anunta la subiectul Soniei,se tine evidenta ?,ca nu stiu cum se procedeaza.S.
parerea mea este sa postezi pe pagina soniei ca ai donat. din pacate o evidenta stricta nu avem pt ca oana este titulara conturilor si timpul ei liber este mai mult decat limitat. din cate am inteles azi mergeau pt pasapoarte... ce stiu sigur este ca in contul de RON de la BCR erau vreo 90mil lei vechi, adica aproape 3mii euro. asta spunea ea aseara, parca
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
a_deju spune:
quote:
Originally posted by aelita
a pus barbatu-meu bani in contul Soniei.
si in contul Roberticai de la ian-feb07.
se anunta la subiectul Soniei,se tine evidenta ?,ca nu stiu cum se procedeaza.S.
nu prea se tine nicio evidenta, e cam "debandada" la capitolul asta, si..nu e vina nimanui.. pt ca timpul se scurge foarte repede, sonia are nevoie rapid rapid de banuti, kay ne anunta cam in fiecare zi cum sta treaba si cati bani s-au adunat pana in prezent, dar...este imposibil sa faca o evidenta nominala, sa-i zicem... important e ca banii sa ajunga si sa se adune suma necesara...
parerea mea ramane insa ca subiectul trebuia postat la umanitare, trebuia preluat de un membru cu vechime, eventual chiar marius, un om care a mai fost implicat in asa ceva, care prin propriul statut impune respect (si credibilitate).. ma rog, is multe de zis, si toate interpretabile, si voi cum ma stiti fata de treaba care nu se amesteca in ciorbele altora, fie ele si cu perisoare...nu ma bag. sper sa se rezolve pt sosonica, si o sa continui sa ajut pe cat pot.
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
aelita spune:
dupa cum spuneti s-au strans putini bani...
evidenta nominala nu conteaza,doar sa existe ceva sa anime lumea sa dea cat de putin poate...
eu inca nu am ajuns la subiectul ei.o sa il caut,trebuie sa punem la semnatura si subiectul,ca sa se ajunga mai repede la el.
o sa fac si eu asta ,sper sa am timp azi .
ar fi bine,da,sa fie trecut la umanitare,eu credeam ca e deja acolo.
si sa se ocupe Marius sau cine poate .
haideti sa facem ceva,fetele care aveti mai multa experienta,vorbim cu moderatorii,cum facem ?
S.
flore26 spune:

A iesit si al doilea dintisor, jos, stanga! Asta dupa ce a urlat azi noapte de la 1 la 2.
MARANI multa, multa sanatate!
ALEXANDRA ma bucur ca esti mai bine. Sanatate multa!
PORUMBITA bine ai revenit!
AELITA felicitari pentru dintisor!
DIANOCICA daca te uiti mai atenta o sa vezi ca seamana pe tata, dar e frumoasa ca mama
Am fost si eu ieri la miniblu sa achizitionam scaun de masina. Am mai gasit doar doua de la maxicosi, asa ca unul e acasa. De cele 9 milioane cadou am luat jucarii. O nebunie e la mine pe covor 
FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006) LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
aelita spune:
am pus si eu la semntaura linkurile despre Sonia .
mai e vreun subiect in afara de " sa ne rugam pt sonia "?
unde trebuie sa scriudespre bani,acolo ?sau e altul pt strans ?
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Rugati-va pt Sonia
S.
asiza spune:
Ma, Danutzule, ce fertila esti!
...lasand gluma la o parte, imi dau seama ca nu esti intr-o situatie foarte fericita si ca e o decizie grea cea pe care o veti lua. In primul rand eu zic sa nu te grabesti...discuta cu cel putin 2 medici in care ai incredere despre situatia ta. Vezi daca uterul cicatricial poate suporta o noua sarcina asa de rapid fara prea multe riscuri sa patiti ceva tu sau bebelulul. Doi la mana: intreaba daca boala ta (rinichi polichistici, parca, nu?) reprezinta o problema atat pentru tine cat si pentru noul bebelus! Trei la mana: lasati naibii cumnatul si soacra si vedeti-va de ale voastre doar si sigur depasiti si problema financiara! Patru la mana: discuta serios cu Cata despre tot ceea ce implica o noua sarcina (stiu ca o faci oricum, dar lasa-ma s-o spun sa nu cumva sa uiti
)...Si daca va hotarati sa pastrati sarcina, vor sfarai calcaiele majoretelor atata vor topai p-acilea si noi vom intra in butoiul cu vin ca sa va serbam
...Orice ai hotari, eu te sustin one hundred %!!! 
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
Aelita, aveti dintisor...
...La cat mai multi...
...
Ia uite, ce rapid i-a iesit Alessiei de Flore clontzul no 2! Bravos!!!!
Fetelor, multumesc pentru raspunsurile la intrebarile mele! 

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis