Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

miti noi am patit-o aproape la fel.
rosu in gat,febra 39.6 trei zile nurofren si panadol din trei in trei ore ca nu reuseam sa-l tin patru ore ii crestea repede febra ,otet cu apa ,fenobarbital sa nu faca convulsi si antibiotic pentru rosu in gat.
au aparut bubitele la trei zile si a disparut febra mici si dese pe burtica pe spate si a doua zi pe picioruse mai putin a treia zi au disparut.
ar fi fost o rubeola cu un rosu in gat.
am continuat antibioticul o saptamana pana s-a curatat in gat.
am luat si noi aerius ,credeau ca reactioneaza alergic la antibiotic augumentin pe care l-am schimbat cu eritro electromicina.
pupici sanatate .

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

quote:
Originally posted by miti2004

In primul rand va multumesc pt aprecierile noii tunsori ale lui Alex!

Fetelor, Alex e bolnavior de luni.
A tinut-o numai in febra 38.5-39.5 ( in fundulet ), apatic, somnolent, fara pofta de mancare, a vomat de vreo cateva ori, ba a avut kk f moale, ba nu a facut 2 zile deloc si azi a facut cu supozitor.
I-am dat pana ieri alternant Panadol si Nurofen, insa ii scadea febra putin si iar urca...
Ieri am fost la doctor si cica are rosu in gat, niste puncte albe pe amigdale. I-a dat Cedax antibiotic, Paracetamol supozitoare numai daca are febra, glicerina cu stamicin si inca ceva de pus pe limba si niste picaturi de nas.
Insa azi dimineata i-au aparut pe burta de la putza pana la gat BUBITZE rosii, mici si dese, are si pe gat si pe obraji...
Mi-a zis sa-i dau Aerius sirop pt alergie cica...ca nu crede ca ar fi pojar sau scarlatina...I-am dat azi o data dar nimic...
El a facut vaccinurile de la 1 an pt oreon, pojar sau cum s-or numi, insa oare ce sa fie ?
Desi a facut bubitzele, azi totusi nu a avut mai mult de 38.3, deci nu i-am mai pus supozitoare de vreo 24 de ore deja, si a fost mult mai vioi.
OARE CE SA FIE ???? de la ce sa apara bubitele astea dupa 3 zile de febra....ca totusi are infectie in gat...si e si vaccinat...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

miti hai ca imi dau si eu cu parerea....
eu cred ca febra si voma sunt totusi de la rosu in gat(mai ales ca are si puroi),iar bubitele ori alergie la un medicament prescris(nu trece doar cu o doza de Aerius,mai continua),ori de la transpiratie.spun asta pentru ca aici la noi s_au prezentat multe mamici la medic crezand ca puiutii lor au cori si candcolo era de la transpiratie.totusi la tine sunt si pe fata deci.....nu prea stiu ce sa zic.dar de ce ti_a dat glicerina?are si ciuperca sau sa previna sa nu faca de la antibiotic?
mie cand imi prescrie medicul antibiotic la rosu in gat il asociaza cu un anti_inflamator,deci nu numai daca face febra sa ii dau Paracetamol....,ci si in rest, macar 3 zile...dar....cati medici atatea tratamente....

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

gabi25 bine ai revenit printre noi!(nu ca nu as fi stiut unde esti sau ce faci dar...asa ...ca imi esti draga !)

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Miti, pupam bolnaviorul - ce bine ca e mai vioi acuma, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun!

Ma gandesc si eu la bubite de transpiratie, Paul face destul de des, si-mi inchipui ca Alex a transpirat mult mai mult fiind cu temperatura, e absurd sa faca rubeola dc a luat vaccin si a trecut destula vreme de la intepatura.

Gabi, hai cu poze, sa vedem cum papa ei nisip - poate au retete noi pt Paul Si un la printesa!

Lacri, multi pupici la Alec, se pare ca incepe sa savureze calatoriile, asta-i bine .
Ce de aventuri oare cand era vorba ca mergeti in Antalia? Neuronu' meu ii obosit, vas'ca, si nu-mi amintesc
Cand aud de Moeciu, numai la branza mi-e gandul

O zi buna, fetelor, vine weekendul!!!!!!!!!!!!!!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Danutu, am tot rasfoit printre pozele tale , tare-i loc de bb2 si la noi in gasca da' cand vad si la voi, o iau razana, si-mi pun gand de fetitza - macar ca eu eram cu teoriile ca vreau bebe sanatos, indiferent daca-i fata sau baiat...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DANUTU...tu ce bantui mama pe net la ore tarzii...se vede ca nu e Cezar acasa
OANARUSU....invatam, sigur ca invatam.....mai ales cum se fac poznele....si daca vrei dam meditatii si la facut pozne in doi. La noi in casa, capul rautatilor si a poznelor e Daria

Uite si pozele....mergeti cu vizionatul spre prima pagina....daca aveti rabdare sa le vedeti pe toate http://www.flickr.com/photos/47782891@N00/page4/

LACRI pup cumintelul...auzi sa stea el asa cuminte cu mami in masina...ptiu-ptiu sa nu-l deochi.
La noi a fost greu cu raul de masina

Sanatate multa la bolnaviori.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare la livada! Mai dau si eu un semn de viata...

Timeea a mai trecut printr-un episod de febra (2 zile 39-40) apoi brusc gata febra si i-au aparut niste bubite deci zic eu roseola infantum ca la carte.
In rest mata mea nu manca mai nimic, dar cand o duc afara incepe festinul... Numai ca mami asta rea nu prea o lasa... Deci, masa principala de nisip din groapa servit cu mare dexteritate cu lingurita, lopatica la nevoie cu galetusa si cand mami asta rea mi le i le ia pe toate no ce sa faca apeleaza si la mana. Dupa ce mami o scoate enervata din groapa urmeaza snackurile, o tigara, o pietricica, un dop de plastic...

N-am prea mai scris pe forum ptr ca in lunile de vara pur si simplu nu am chef de scris, mi se intampla deja a treia oara. Dar sper sa se repete istoria si sa intru din nou cu forte proaspete din septembrie.

Cami, ce frumos ai povestit, m-am prapadit de ras...

Lacri, mamica curajoasa la drum cu puiutul singurica in masina!

Gabi, bine ati venit de la mare. merg sa ma uit si eu la poze.

La multi ani cu maaaaare intarziere Roxana, sarcina usoara si bebe mic sanatos!

Felicitari July_g, bebe sanatos, refacere usoara si muuult laptic!

Noi peste o sapatamana mergem in Parang ptr cateva zile, unde am fost si anul trecut in varful muntelui. Sper sa fie vreme frumoasa ca vreau sa stau si sa ma prajesc la soare.
Ne-am luat si noi bilete ptr Antalya ptr septembrie, mergem deoacamdata 3 familii cu copilasii aferenti si sper ca astazi sa-si rezolve si inca o minunata prietena cu fetita biletele de avion (ca astea is cu problema) sa mergem in trupa si mai mare...
Noi vom pleca din Bucuresti si ne vom intoarce pe Timisoara, si deci in 7 septembrie vom fi in Bucuresti si vom avea o zi libera ptr plimbare, daca sunt fete care stau prin zona (noi vom sta langa Cora Militari) m-as bucura nespus sa ne vedem!

No ca am scris ditamai mesajul sa va ajunga pan' la toamna...
Pupam livada!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Scumpa si draga livada, Lili intrun fel are dreptate, si eu imi cer scuze de la voi ca ati asistat la cearta noastra, imi pare rau.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor va multumesc tuturor pt raspunsuri.
Pare a fi roseola infantum, dar el a fost vaccinat pe 26 iunie pt asa ceva si a avut si o reactie la vaccin pe 5 iulie...
Oare poate sa faca la o luna si un pic dupa vaccin boala ca la carte ? Asta e marea mea nedumerire.
Sincer varianta de la transpiratie o exclud. Iata de ce.
Azinoapte la 2 eram la camera de garda ( mergem la spitalul de copii de la Piata Muncii ) pt ca bubitele acoperisera bine de tot burta, adica de la putza pana la gat si pe fata si in cap, si pe spate, putine pe maini si picioare, fff rosii, dese-dese si nu dormea, scancea si plangea.
I-au facut o injectie cu hemisuscinat pt o eventuala alergie si mi-au zis sa continui traamentul cu Cedax antibiotic si sa ma duc azi la doctorita lui ( la acelasi spital ). In gat e si mai rosu si inflamat si parca au zis iar si de puntele alea albe din gat.
Asa ca azi la 12 mergem iar.
Of , sunt zombie, el e marait si plangacios...e a 4-a noapte de nesomn...temperatura nu mai are de ieri.

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

In primul rand va multumesc pt aprecierile noii tunsori ale lui Alex!

Fetelor, Alex e bolnavior de luni.
POZE_Alex

Miti imi pare foaret rau ca-i bolnavior Alexutu.Ii doresc multa sanatate, sa se faca bine cit mai repede.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput