Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
A.C spune:
Draga Feodosia,tu ai idee cate fete pleaca de pe forum din cauza ta?Numai eu stiu doua...Nu le dau numele ca nu mi-au dat acceptul sa fac asta.Nici nu le-ai observat absenta.Ti-ai pus vreun semn de intrebare de ce pleaca fetele din cauza ta?Deci...nu numai cu mine ai avut ce-ai avut.Tu te-ai bagat si-n discutiile altor fete,"ca musca-n lapte".(acum am citat-o pe una din ele).
De ce sa-i cer scuze Roxanei?Ca am felicitat-o de ziua ei?De ce sa-i cer scuze lui Adi?Ca l-am intrebat retoric care-s prietenii de pe forum?Asta inseamna ca i-am ATACAT????Inseamna ca nu stii sensul verbului"a ataca".Mai rasfoieste din cand in cand DEX-ul ,dar si gramatica lb.romane.Nu stiu cine te-a invatat sa scrii.M-ai atacat in fata tuturor.Iti raspund la fel,ca sa nu mai zici ca eu caut mila.N-am vrut sa ajung aici dar vad ca ma provoci in continuare si nu te lasi cu una cu doua.Cine te crezi tu sa faci "albie de porci"o persoana pe care nici nu o cunosti?Cum iti permiti acest lucru?Si nu e doar parerea mea,in ceea ce te priveste.Dar nu iti voi da nume.Lasa ca ai tu timp sa te gandesti la cat rau ai facut catorva fete de pe forum...Doar ai avut timp sa-mi treci toate postarile din 2005 pana-n prezent,nu?Inseamna ca nu esti asa de ocupata precum afirmai zilele trecute.Cine face asemenea lucruri...da de gandit,sincer.Sanatate iti doresc si eu !Nu meritai sa-ti raspund dar o fac si in numele fetelor care au avut de suferit de pe urma ta,Feodosia.(uite ca ti-am zis si pe nume;tot te plangeai tu ca eu nu-ti zic pe nume.Apropo,cine-ti zice?)
OanaRusu spune:
Adela, Doroti, mie imi place sa calc haine
da' urasc aspiratorul.... Asa ca, daca facem o afacere buna, poate putem discuta ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Adela, Doroti, mie imi place sa calc haineda' urasc aspiratorul.... Asa ca, daca facem o afacere buna, poate putem discuta
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
Eu tio dau pe fiicamea de nora si rezolvam, ca ei ii place aspiratoru si tie calcatu(cred ca ea tot no sa fie iubitoare de fer de calcat).
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
OanaRusu spune:
Doroti, propunerea s-a notat!!!
la nora!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
miti2004 spune:
In primul rand va multumesc pt aprecierile noii tunsori ale lui Alex!
Fetelor, Alex e bolnavior de luni.
A tinut-o numai in febra 38.5-39.5 ( in fundulet ), apatic, somnolent, fara pofta de mancare, a vomat de vreo cateva ori, ba a avut kk f moale, ba nu a facut 2 zile deloc si azi a facut cu supozitor.
I-am dat pana ieri alternant Panadol si Nurofen, insa ii scadea febra putin si iar urca...
Ieri am fost la doctor si cica are rosu in gat, niste puncte albe pe amigdale. I-a dat Cedax antibiotic, Paracetamol supozitoare numai daca are febra, glicerina cu stamicin si inca ceva de pus pe limba si niste picaturi de nas.
Insa azi dimineata i-au aparut pe burta de la putza pana la gat BUBITZE rosii, mici si dese, are si pe gat si pe obraji...
Mi-a zis sa-i dau Aerius sirop pt alergie cica...ca nu crede ca ar fi pojar sau scarlatina...I-am dat azi o data dar nimic...
El a facut vaccinurile de la 1 an pt oreon, pojar sau cum s-or numi, insa oare ce sa fie ?
Desi a facut bubitzele, azi totusi nu a avut mai mult de 38.3, deci nu i-am mai pus supozitoare de vreo 24 de ore deja, si a fost mult mai vioi.
OARE CE SA FIE ???? de la ce sa apara bubitele astea dupa 3 zile de febra....ca totusi are infectie in gat...si e si vaccinat...
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by adib
as avea o intrebare
ce detergent folositi la spalarea biberoanelor? ceva special sau ...?
asta ar fi marea mea dilema azi.
sau nu mai folositi biberoane?
si eu tot cu detergentul normal de vase. Si le fierb cam la 4-5 zile.
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Salutare livada!
Ne-am intors de la Moeciu caci ploua intr-una. Va povestesc mai tarziu ce am facut si citim tot mai tarziu cu ce v-ati mai laudat voi.
Mama lui Razacila a venit singura cu Alec de la munte, mi-a fost foarte frica, drumul lung, blocaje, etc. dar am ajuns cu bine!
Inainte de a pleca am apucat sa citim ca Soficu'si mamica ei s-au mutat dejaIar Soficu' a fost taaaare cuminte ( ca si Alec azi pe drum, chiar daca ma asteptam la recitaluri multe si stresante
)
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Mai Lyly, pai felicitari ca ati venit singurei pe drum. Inseamna ca Alec e tare cumintel. Ati mai si oprit, sau cum ? Bravo, sincer, bravo !
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
Danutu spor la treaba 
CamiM bravo cu dormitul singurica...incet-incet o sa se obisnuiasca. Probabil se trezeste ca-i e sete...
Adriana, pe avion ar fi fost super ok daca nu ar fi facut o reactie la vaccinul de 1 an. Adica chiar in ziua plecarii a avut febra si a vomat, a vomat si de 2 ori pe avion in jet, si pe tipa de alaturi, si a 2-a zi a avut niste bubite pe corp care au disparut in a 3-a zi. Dar totusi in afara de vome a dormit destul de mult pe avion...nu a plans decat f putin, mai mult miorlaiala....
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
gabi25 spune:
Seara buna...stiu ca am disparut...dar nu dati tare ca am avut o luna incarcata. Am fost la Iasi la socri ai apoi cu ei la mare.
Am sa incarc niste poze sa vedeti cat de bine ne-a mers sa mancam nisip cu lopatica si sa bem apa de mare cu galetusa....si eu care ma dotasem cu ercefuryl si saruri de rehidratare si cate pentru febra....na am ajuns la concluzia ca am copii rezistenti
.
Pup cireselele frumoase si destepte si pe copacei la fel.
P.S. sa va spun ce mananca fie-mea cu pofta (de fapt cam tot mananca ea cu pofta
) ochiuri in smantana....pentru cine nu stie: se pune smantana in tigaie la incins si apoi se sparge oul....normal ca la noi nu lipseste ceapa sau rosia. Ma distreaza la copii mei faptul ca Rares nici nu vrea sa vada ouale si Daria ar manca oricand si oricate.
Gata pe seara asta, promit ca scriu si maine ![]()
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
LYLY809 spune:
Miti, nu am oprit deloc, nici nu as fi avut unde,copilul era pisat tot si transpirat in ultimul hal cand am parcat in fata blocului.
Doroti, te rog sa iti calci pe inima si sa nu mai raspunzi mesajelor ofensatoare la adresa ta. Mi se pare ca ai pierdut prea mult timp cautand mesajele postate de Alina, nu stiu ce te-a apucat!
Alina,chestiunea cu plecatul de pe forum este alegerea fiecaruia. Nimeni nu pleaca din cauza cuiva, astea sunt copilarii. Si nu cred ca a "suferit" cineva de pe urma mesajelor moldovencei noastre pana acum. Stim cu totii ca Doroti nu a invatat doar limba romana si daca nu foloseste intotdeauna cratima nu mi se pare strigator la cer. Invatarea limbii romane nu este incurajata in Moldova de peste Prut, cel putin eu asa stiu. Iar invitatia de a consulta DEX-ul este o mare rautate. Abia acum te-ai discreditat in fata mea, cu ocazia acestui ultim mesaj.
Va spun amandurora ca ar fi o dovada de respect fata de ceilalti sa va opriti. Continuati pe PM sau pe e-mail.
Si daca vreuna are ceva sa-mi spuna, o rog sa o faca pe aceeasi cale, in nici un caz postand aici. Sau imi poate da un telefon; rezolvam imediat orice nelamurire.Ce e cu atatea acuzatii si ofense? Ce conteaza, Doroti, cine, cui si de cate ori a raspuns?
O sa va spun si eu o data pe sleau: intru aici pentru ca mi-e drag de unele dintre cirese, insa mi-e sila ori de cate ori incepe o noua disputa. Sunt un om impaciuitor dar nu pot sa nu remarc ca acum ati intrecut masura amandoua. Si repet: daca aveti comentarii le astept oriunde altundeva decat aici, la acest subiect. Puteti sa veniti si in vizita, nu ma deranjeaza.
Va doresc o seara buna tuturor.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006

Iar Soficu' a fost taaaare cuminte ( ca si Alec azi pe drum, chiar daca ma asteptam la recitaluri multe si stresante