Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
pako spune:
Uite ca citii si io la retetele lui Messa...spunea ea de avocado ce si cum
o sa incerc si eu spanacul ala cu orez....multumim Messa :)
Daconst spune:
Messa,deci am ales varianta buna...adica taci si spala mama,daca de gatit nu te omori.
Vroiam sa-ti dau o sugestie cu retetele,ca vad ca esti mare amatoare.Noi am papat ieri penne(paste) cu tomate si zucchini si tare ne-a mai placut.Am mai luat si spagheti bologneze cu carne de vita si urmeaza sa probam.Toate la borcanel,dar la fel de bine se pot prepara si in casa,daca mama e priceputa.Nu de alta dar daca tot poti folosi basilicum,cred ca ies super.
Pako,nu se gaseste si avocado la borcanel?Ca asa am si eu sanse sa-i dau la al meu.
Cata,vezi tu daca se poate,daca nu nu e nicio problema.
Cristiana,cum mai stati cu caldurile?E adevarat ca se racoreste si ca va tine pina in 15?Asa spunea mama si tare mi-ar place sa nu ne omoare caldurile de cum venim,ca ar fi prea brusca trecerea.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
dana ai dreptate cu gena, si cum eu am avut mereu tendinte de ingrasare........ e posibil ca emmi sa ma mosteneasca, asa ca incerc sa evit cat pot si sa inlocuiesc cu altceva asa cum ma pricep eu.
liuda contractul clasic de prestari servicii stiu ce este, ca doar sunt jurist de meserie, dar o persoana fizica nu poate incheia asa ceva decat daca este autorizata intr-un domeniu, eu asa stiu. de aia o intrebam pe gabi ce fel de contract de prestari e ala pe care vrea ea sa-l incheie.
cristiana70 spune:
DANA, azi este destul de cald, sunt 33 de grade afara, incomparabil mai putine decat 40 de saptamana trecuta, cand n-aveam nici aer. Sper ca urmeaza o perioada mai suportabila, bine ar fi sa si ploua caci e mare uscaciune.
Iar daca avocado nu gasesti la borcanel, cumperi, il pasezi, il vari in borcanel, inchizi capacul, deschizi capacul si gataaaa!
Si noi (parintii) suntem iubitori de paste, i-as putea da din portia noastra dar fara piper, pasate bine, m-am indragostit
de blender!
LIUDA, fata draga, ca urmare a noului apetit al piticului meu, face si kk ca lumea!
Daca cineva mi-ar fi zis acum un an ca multumirea unei mame se masoara in numarul si consistenta pampersilor umpluti, as fi zis ca aiureaza...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
eli1977 spune:
buna la fete,
multumim mult pentru urari, ieri a implinit Andrei 6 luni, nu-mi vine sa cred ca a trecut juma' de an!
i-am scos pe hartie toate pozele , de cand s-a nascut si pana acum..ma uitam pe ele ieri..nu-mi vine sa cred, cat s-a schimbat.daca acum sunt asa , oare cum va fi cand ma voi uita la poze cand el va avea..20 de ani??![]()
vad ca e liniste si pace si discutii de-ale noastre, toate bune si frumoase pe aici
am vazut toate pozele din cap trecut, ma minunez de fiecare cat a crescut si imi sunt dragi ca si cum ar fi toti ai mei
Liuda, uof, imi pare rau, fata, de fazele cu ai tai..uite de-asta vin eu raaar la ai mei la Galati, cam asa e si la mine, doar ca i-am cam repezit de cateva ori si s-au mai potolit..![]()
Danuta, gata, ridicati ancora?drum bun si vacanta placuta!
Cristiana, hai sa stapaniti papaciosi blender-ul!
sa va spun ce am incercat azi..am gasit spanac de care spunea Messa, doar frunzele, facute ca niste gheme mici.se pun in apa clocotita si se fierb 8 minute.buun.
am facut un piure de cartofi cu un pic de lapte, am pus si spanacul fiert peste, sare, boia dulce, am blenduit totul si...curaj, gaina..
mi-a fost foarte teama, pt ca nici eu nici tati nu putem vedea spanacul...ei, vreu sa va zic ca Pisoiul a ras 2 borcanele si tot mai deschidea gurita...
asa ca am pus sa-i fierb cantitati mai mari, sa-i pun in borcanele, sa aiba toata saptamana.bine ca stiu ca ii place.
Alinuk, nu uita sa-ti iei costumul de baie ca maine am planuri cu tine!si vezi sa-i zici si lui Mihai sa si-l ia, ca daca iar uiti...te alearga pe acolo, cred.
CINE VREA SA MEARGA LA BOTEZ SAMBATA?
VA PUPACESC
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
gabriela_s spune:
helau...
iar in pauza de smotru...sunt indoita,uf!
adriana a cazut din patutul ei,cam de la 1 m inaltime,acum e vioaie si nu da semne ca ar avea ceva,dar atunci a chitait o jum de ora 
mai ma omorati cu blenderele,steamerele si aparatele voastre...
eu sunt inca in comuna primitiva,nici macar un prajitor de paine nu avem in casa asta.am neglijat subiectul,eram pasionata de tehnica si gadgeturi ,asa ca nu ma gandeam sa dau banii pe roboti de bucatarie.
acum imi pare foaaarte rau![]()
vreti sa stiti ce ustensile am???
mixer primit de mama la nunta :vechi dar inca foarte bun ,dar se face o mizerie cu el...
un fel de sita care se baga in oala si astfel gatesc la "ben mahi"-nu pot prepara decat cantitati mici,dar sunt bune si alea...
si in rest multe oale,castroane,linguri ,nervi,nervi,nervi...........
ah si evident ca daca zic ca e nevoie de un blender,de un steamer,de ceva care sa imi faca viata mai buna,evident ca "nu avem bani".pentru toate rahatisurile insa sunt bani.men suck!adio decizii luate in comun,eu cum iau banii ma duc si cumpar ce e nevoie.am zis!![]()
marina pai eu tocmai fac sapaturi ca sa vad cum il pot incheia,ca eu nu sunt autorizata in nici un domeniu pana acum si nici persoana juridica nu sunt
(poate la schimbat scutece si hranit bebelusi as merita o diploma
).
chiar,de contractul de colaborare imi poti spune ceva:pierd dreptul la cic?ce se intampla,cum se procedeaza?
cristianasi-a revenit david cu papica 
hai ca este tare cu pampersii
eu ma bucur si pentru un part,daca e part din ala sanatos 
marybellce mai face baiatul?
messai-am pus si eu o idee de boia azi in mancarica,inca nu a papat,dar sper sa am succes!!!
danam-ai omorat:a papat penne???super!eu una sunt lesinata dupa pastele de toate felurile si cu tot felul de sosuri,nu stiam ca exista si pentru bebei.pastele alea erau din astea obisnuite sau din alea facute din orez?
era sa uit:am dat de furca problemei cu spalatul pe jos,am o gresie gigeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acum.multumesc inca o data pentru asistenta![]()
gotta go
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
dianamizzi spune:
salutare fetele!
acum am venit sa vad ce mai faceti
va pupam pe toate!
va zic si eu ca thea mananca acum. mai intai cu borcanul a mancat, cu paharul dar nu cu lingurita. si pana la urma i-am dat ei sa tina lingurita cu mana si asa avea incredere ca e ok si a inceput sa pape asa. deci acum mananca cu mana ei (si cu a mea) ![]()
eu ii pasez ce mancam si noi. gatim sanatos oricum. azi de pranz a papat asa: piept de pui la gratar - marinat in : chimen, curry, olecuta ulei, sos de soya. asta blenduit cu niste dovlecel la abur. buuuuun. si de desert i-am pasat putin biscuite Heinz in nectar de caise (pentru bebe)
fetelor zilele urmatoare lipsesc. plecam in vacanta de aniversare
venim cu poze miercuri. pana atunci numai bine si voua, vacante placute, zile racoroase, bebei mancaciosi si sanatosi, LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
dianamizzi spune:
asa ca era sa uit iar. sa va zic IDEE DE JOC pentru bebelusi care stau in fund. am de la vecina mea, care a aranjat un sertar in bucatarie , jos, unde sa ajunga copilu, numai pentru bebe. a bagat acolo 2 cutii de plastic, si ce mai ai prin casa baby safe , nu jucarii, d'astea normale ca sunt mai interesante. a blocat sertarul ca sa stea fata in cur si sa cotrobaie in el acolo langa ea, in bucatarie. si cica e super, o tine ocupata mult timp. cotrobaitul e hobbyul oricarui copil, nu? ![]()
anis spune:
buna feteleeeeee
ne-am intors si noi de la greci..a fost sublim..fetele au fost incantate si Iarina ii place marea intr-un fel ..plangea cand o scoteam din apa..
Scriu pe scurt si intru mai incolo..ne-am intors azi noapte..si sunt franta..
Am o mare problema cu Iarina ..nu mai mananca nici fripta legumele..i le dau fortat pe gat..nu stiu exact daca fac bine.Fructele le soarbe ..dar legumelele niente..ce speram sa semene cu sora-sa...CUM SA FAC??
Altceva nasa mea are o amica..are un bebe cam de seama cu Iarina...i-a venit o data ciclul si acum are vreo 3 sapt intarziere...e posibil o sarcina...?? sau dupa nastere ..primul ciclu apar dereglari??Eu nu am stiut ce sa-i zic...ca asta n-am patit-o...oricum test sau nu...eu inclin spre dereglare...Parca mai era cineva pe aici care o patise asa..marina parca..de aia intreb,...
Trebuie sa ma apuc de pregatiri..INGRID face 2 anisori pe 2 august..ce trece timpul......
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."