Colectia de toamna iarna 2005(144)
Raspunsuri - Pagina 4

Morgano spune:
Maria, normal ca ne vedem, cum nu? Iti dai seama ca nu ne cazam acolo si acolo ramanem, in Sibiu vom veni si pt ca Ana deja incepe sa-si uite sotu' si sa pomeneasca de altii gen: adam, bebe, alex... de prin parc
Am vazut ca e mai aproape de Alba decat de Sibiu, pana in Sibiu cam cati km sunt?
Ripley 28+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

ioana_77 spune:
Ilenutza, felicitari!!!!!!!!! Sa-ti creasca baietii mari si sanatosi, iar tu sa te bucuri de ei cat poti de mult!!
Care-i la rand, Tania, Pitic sau Joy, ca nu mai stiu?
Joy, cand am vazut la tine la semnatura deja 30 nu-mi venea sa cred. Mai ai atat de putin!
lavi, iaca si la noi e aceeasi situatie cu banii, acum chiar jsutificata de statul meu in cincediu, dar chiar nu ma stresez. Inainte sa raman insarcinata cu maria aveam si io ganduri de mare carierista, care oricum nu au prins deloc contur, acum m-am schimbat f mult. Am ajuns la concluzia ca unul din parinti trebuie sa faca un sacrificiu si sa stea mai mult acasa, chiar cu bani mai putini, dar sa fie aproape de copii. Pai George are program zilnic 8-20, daca ma inham si eu la asa ceva, unde ajungem? Iar eu nu sunt deloc de-acord cu datul copiilor la crescut la bunici. Si nici sa-mi stea cineva strain - bona atata amar de vreme in casa.
Eu nu cred ca varsta ta asa de inaintata o sa fie un impediment in a gasi un serviciu bun mai incolo.
Maria(29.11.2005) si Ioana 24+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07

maria_alexia spune:
Ripley, din Sibiu in Sibiel sunt vreo 25 de km pe DN1, directia Alba-Cluj. Voi puteti ajunge in Sibiel direct, fara sa mai intrati in Sibiu - din Sacel o luati direct incolo. Vezi ca e si harta tot acolo pe site.

lavi02 spune:
Ioana nici eu nu vreau program 8-20, as vrea 4h/zi in primul an si de atunci incolo 6h/zi pana.... ajung fetele la facultate!
Clar ca voi castiga mai putin ca sotul, dar macar sa conteze si ce castig eu. Nici mie nu-mi place ideea de bona cu program 10h/zi.
Doar vara va trebui sa las fetele la bunici, cand nu functioneaza gradi/scoala/after-school.
Maria tu iti iei pauza de masa in alea 6 ore? Si mie mi-ar ajunge la fix, 4 mi se par cam putine dar nu stiu cum m-as putea organiza ca sa nu-i dea bona pranzul Nataliei. Nu suport ideea sa gateasca o straina in casa mea si mai ales sa gateasca pt copil.
patriciaR & canuta bine ati revenit cu vesti!

Morgano spune:
Apai tu Lavi, nu prea ti-e draga bona asta
Eu in bona mea vad pe cineva care (din pacate) sta mai mult cu copilul decat mine, se ocupa fte bine de ea, ii da de mancare, prefer sa gatesc eu, dar dc as avea nevoie as avea incredere sa o las, dc as gandi ca tine despre bona, sincer i-as da viteza maxima.
Ripley 28+
Edit: a naibii facatura, cu bona Ana e muuuult mai cuminte decat cu mine. Ma simte ca-s slaba chiar dc cica-s aia mai severa. Stie ca eu cand zic "gata" sau "ai terminat?" e chiar gata si nu mai merge mai departe. Dc incepe sa boceasca de nervi si ii zic "ai terminat?" pe un ton mai sec, instant se uita la mine printre lcrimi si suspine cize daahhh, si ma topesc toata....

lavi02 spune:
bona ii da acum gustarea de fructe pe la 13 si uneori masa de dimineata, daca nu apuc eu. Nati nu e mofturoasa asa ca se descurca bona.
Asa-s eu, mai aricioasa cu strainii, pe mine ma irita la culme starea de a avea bona si sincer de abia astept sa inceapa Nati gradinita ca sa scap. Dar asta probabil se va intampla abia de la toamna viitoare.
N-o schimb, pt ca in linii mari e OK si nici pe alta nu cred ca as suporta-o mai usor. Poate, daca as avea un noroc teribil dar... nu ma bazez eu pe norocul asta.
Madutza Silvia a luat Ribomunyl (ceva asemanator Bronchovaxon-ului) 2 ani la rand (in sezonul toamna-iarna) iar anul trecut am facut o pauza. Asa a zis pt ca nu s-a imbolnavit, sa incercam sa nu-i dam. Iarna asta a facut doar o data si bine - pneumonia, in rest - brici as spune!
La Natalia desi a racit lunar din decembrie pana in mai, a zis sa asteptam pana in toamna si daca incepe iar sa raceasca incepem atunci Br. sau R. Din fericire, de la inceputul lui mai n-a mai racit.

pischi2003 spune:
Ile, sa-ti traiasca feciorii si refacere rapida.
Poate azi avem vesti de la Cami, ca trebuia sa se externeze azi, nu?
Ripley, grozava camera fetelor. Mi-ar place si mie sa stau acolo
Nici Alex nu face propozitii, doar repeta unele cuvinte dupa noi. Inca nu vb. in contest, sa raspunde ce trebuie la mom. x, dar intelege ce i se cere. So, suntem pe drumul cel bun.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Morgano spune:
Lavi, gandeste-te ca bona mea e unguroaica din aia pedanta, ocosha, vegetariana... stii tu genul sfanta de-ti vine sa-i dai in cap uneori. Aia e asa scarbita de mancarea facuta de altii si de carne si de alcool si tigari de iti vine s-o zbori pe geam cand vezi ce mutre face
Ripley 28+
Mihaela, si mie mi-ar place sa stau acolo, plus ca vba aia, nu se sforaie, nu se vrea sex.... hehehe

maria_alexia spune:
Lavi, ti-am trimis Pm. Doua chiar. Sunt curioasa daca ajung, nu-mi apar in Outbox

Hildegard spune:
nimeni nu face ce fac io la ora asta: foi cu miere. mergem maine la recas unde e numai buni gazda, ai mei sunt la efirie nord la bai si m-am gandit ca ne-ar prinde prajitura cu foi din miere.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)