Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hilde ,te plinge mereu ca ti-e greu cu puiu ,ca nu mai faci fata dar toata ziua-ti fac de lucru cu bucatareala ,eu sincer abia gatesc pentru Orlando ,n-am chef de nimic ,la cite-mi face in cursul zilei si cat alerg dupa el numai chef de prajituri n-am:)

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu cred ca hilde gateste de placere, mai ales prajituri Gaseste ea cate un pretext ca sa faca. Asa-i Hilde?

Ripley ce sa facem, ne adaptam si noi la ele... ca nici lor nu le-o fi usor cu noi si la noi in casa.

Mie de exemplu nici sa gatesc in bucataria si oalele altuia nu-mi place , iar de bucatariile de la apartamentele de vacanta mi-e sila de-a dreptul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Am pus pozecu bb mic in contul comun. nu prea multe ca-l deranja blitzu.
Ile era suparata ca nu au vazut la eco din spital ca are circulara de cordon si iesise un pic cianozat, era si putin infundat in nas dar dra a zis ca nu-i. in rest se vede experienta, dupa 3 ore deja sugea, si este un mancacios.abia astepta sa doarma ca era rupta de oboseala si bb nu se oprea din plans pana nu avea sanu in gura.
in spital nu era asa cald,avea o rezerva cu 2 paturi, colega cu dna Calin Goia,o durea burta, v-am mai izs ca i s-a rupt colul ca era subtiat de la cerclaj.
va trimite multi pupici.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miri unde ai pus pozele? Ca eu nu le gasesc

Ma duc sa fac bagajele ptr maine...intru mai pe seara

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

unde-s pozele MIRI???? canu le gasesc.........

Joy 31+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

nov_dec_2005@yahoo.com
nu asta e contul?
eu l-am deschis si sunt. si le-a vazut cineva ca nu sunt bolduite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Am modificat listuta. Daca aveti alte propuneri privind eliminarile de pe lista sau in privinta textului, nu ezitati sa le exprimati.

miri_b cum il cheama pe "ala mic" al lui Ilenutza?

Lavi02 sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Se mai pune problema de Mirela Anca, Lavi si coralia care n-au mai scris de foarte multa vreme insa in timpul sarcinii au fost f active.
Parca nu-mi vine sa le sterg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ripley, multam de intrebare, n-am asa multe bube, de fapt sunt la finalul perioadei de eruptie, astept cu mare interes sa-mi cada bubele si sa ma-ntorc la serviciu .
de fapt asta e partea cea mai nasoala: ca tre sa stau in casa.

p.s.: nici eu nu vad pozele lui ile. poate pune cineva link direct.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Lavi02
Nu stiu dc e hotarare 100%, dar in principiu Andrei.

Mergi la inceput