Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
doradora spune:
ei da! fac apelul, nu e nimeni,; merg la culcare; ma trezesc, si ce constat-ca a fost ditamai conversatia, doar eu am lipsit...
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki04 spune:
Neata la toata lumea!
Ieri dupa-amiaza am fost la dr si ne-a spus sa stam linistiti ca bubitele sunt de la caldura, sa facem multe dusuri in timpul zilei si sa dam cu mixtura. Ne-a cantarit si avem 11kg si 300 gr si 75 de cm wowwwwww nu-mi vine sa cred ..... el nu pare asa grasut.
Va pup pe toate si mai revin .
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
lizzy spune:
kokorina,
inca nu stim cine se ocupa de strangerea fondurilor. deci nu se stie cati bani s-au strans. abia acu' 2 zile s-a facut contul in ron la bcr (pt romania) deci abia au inceput donatiile.
nu stiu cum poti dona tu. prin pay-pal sau moneybookers, cred. kay are cont virtual facut la moneybookers dar inca nu e gata cel de pay-pal. va avea si din asta, este util pt donatiile de afara. si va avea sin cont bancar in euro si usd la o banca din tara dar nici alea inca nu sunt gata.Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
ruxandra_sb spune:
Neata frumoaselor.
Semnez si eu condica, ca nu-s pe la mare ci ne pregatim s-o purcedem maine inspre munte. Adica bagaje, bagaje, bagaje. Si -normal- listye, liste si paraliste.
Pe ff scurt salut si eu sarbatoritele zilelor trecute, ii pup pe inca bolnaviori David de Dolores si Marc de Dianarus(?) si transmit numai ganduri bune lui dmic in ajunul botezului. Bonus multi ochioasei Crinuta&inclusiv mamicii Dandusa si drum bun. Idem pt Desiree si Octavian.
Sper ca n-am uitat nimic important.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Vazut dulceata mica de luptatoare Sosonica. Mey daca eram cumva pregatita sufleteste, asta si pt ca mai vazusem bb asa mici-mici prematuri si bolnaviori, conectati la toate alea, dar am suferit un soc cand am cunoscut-o pe colega de camera, Georgiana. Cu toate ca starea Soniei e mult mai grava, stiu ca pt ea se lupta familia si atata lume inimoasa. Adica ca Sonia are sanse, ca se va face tot ceea ce se poate face, ca toata lumea se straduieste sa beneficieze de ce-i mai bun.
Ei, dar Georgiana e aproape pe cont propriu. Abandonata sau nu de parinti (ca n-o vor, da nici nu renunta la ea.. pai si de ce-ar face-o daca incaseaza lunar 8 milioane de pe urma ei ), acestia nu si-au dat la timp acordul pt operatie. In sfarsit la peste 1,5 ani a fost operata. Dar alta ar fi fost situatia daca ar fi operat-o mai devreme. Tinuta numai in spitale, din cauza bolii la 1 an si 7 luni cantareste 5,2 kg, nu sta in fund, zice doar un fel de "mama". Nici macar nu plange, scoate niste gemete asa... Dar zambeste asa frumos si are niste ochi gri-albastri.
Cat am stat acolo ne-am jucat cu suzeta adusa de Dandusa. Ea mi-o dadea printre gratiile patutului, eu i-o dadeam inapoi. Si tot asa. Vroia sa ma apuce de halat; apoi ne-am mangaiat pe manute. S-a mai jucat apoi cu maimutoiul de la Dandusa. Cumva are un soi de noroc c-o iubesc doctorii de pe sectie si de frica macar se poarte bine cu ea si restul personalului..
Mi s-a rupt sufletul.
Si sunt plina de ura si inversunare pe sistemul asta care confera parintilor naturali drepturi aproape nelimitate asupra copiiilor lor. Dreptul de a-si bate joc de ei si de a-i lasa sa moara.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
lizzy spune:
ruxandra, sinistru ce povestesti tu acolo
mi s-a facut pielea de gaina si ma rog sa-i judece Dumnezeu asa cum merita. incredibil, Doamne iarta-ma, dar parintii astia merita chinuiti asa cum se chinuie copilul lor...Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
daphna spune:
pupam fetele dragute!!am multe de zis,sper sa nu uit nimik.
in primul rand sanatate multa puiutilor David siMarc,apropos ce mai fac,cum se mai simt? si elisa mea are febra de trei zile,i-am dat nurofen si dupa 6h de la nurofen iar facea...acum am adaugat si panadol si nu mi s-a mai trezit noaptea.pediatra a zis k e putin un rosu in gat,cum vine asta putin,ma rog....inca 2 zile de homeopate si dk nu trece ii dam antibiotic.e super maraita,roade tot ce prinde,sa fie si dintii.....?a facut cumva cineva febra prelungita de la dinti?cu mancatul,as zice binisor in cond in care mananca pranzul dar la 18 nu mai vrea sub nici o forma cerealele ,si ajungem la laptele in biberon.OOOOFFFFFFFF
DANDUSAAAAA!!!!!drum bun si distractie placuta,sa va intoarceti cu bine!
Dianocica,wooooooowwww dintele nr 6,felicitari !!!!!asteptam poze de la botez!
in concluzie sanatate multa si weekend linistit!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
daphna spune:
pupam fetele dragute!!am multe de zis,sper sa nu uit nimik.
in primul rand sanatate multa puiutilor David siMarc,apropos ce mai fac,cum se mai simt? si elisa mea are febra de trei zile,i-am dat nurofen si dupa 6h de la nurofen iar facea...acum am adaugat si panadol si nu mi s-a mai trezit noaptea.pediatra a zis k e putin un rosu in gat,cum vine asta putin,ma rog....inca 2 zile de homeopate si dk nu trece ii dam antibiotic.e super maraita,roade tot ce prinde,sa fie si dintii.....?a facut cumva cineva febra prelungita de la dinti?cu mancatul,as zice binisor in cond in care mananca pranzul dar la 18 nu mai vrea sub nici o forma cerealele ,si ajungem la laptele in biberon.OOOOFFFFFFFF
DANDUSAAAAA!!!!!drum bun si distractie placuta,sa va intoarceti cu bine!
Dianocica,wooooooowwww dintele nr 6,felicitari !!!!!asteptam poze de la botez!
in concluzie sanatate multa si weekend linistit!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
marani spune:
LAURA, foarte frumoasa zona ce-ati ales-o! sa faceti poze multe, sa va simtiti bine si lui bb sa-i priasca! Despre iaurt nu stiu ce sa zic, poate medicul o fi tinut cont de grasimile si calciul din iaurt si-o fi considerat ca-i deajuns.
MIKI, are mama baiat mare! brava, sanatate multa!
DAPHNA, cu febra nu te pot ajuta, pisicii mele cand ii ies dintii e constipata si febra nu face. Poate te ajuta fetele. sa treaca!
Am sunat dr sa intreb care-i treaba cu gingia fetei caci dintisorul n-a iesit, mi-a zis s-o dau cu albastru de metil sau violet de nush' care. Ca daca o doare sau e mai umflata gingia decat deobicei, atunci poate fi infectie. M-a speriat de nu se mai poate.
Luni mergem la vaccin. Tineti pumnii.
Ajutati-o pe Sonia