Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura13 spune:
marani undeva pe langa sucevita, in principiu, acolo a gasit tati meu cazare faina. dar parca e cam scumpa, desi stam numai 5 zile, asa ca nu ne-ar usca chiar de tot. mie pediatra mi-a spus sa ii dau o masa de iaurt cu fructe, la ora 18, nu mi-a spus cantitate, asa ca, eu cred, ca ii dai pana se satura, nu????????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
kokorina spune:
INTREBARE URGENTA!!!!!!!!!!!!!!
EXISTA POVESTEA SOSONICAI SI IN ENGLEZA SCRISA?L-AM PUS PE SOTUL MEU SA INTREBE LA CLINICILE DIN AUSTRIA(va spusesem ca aceasta clinica din oarsul in care locuiesc este una din cele mai bune clinici din lume si foarte cunoscuta).....DACA SE EFECTUEAZA OPERATIA DE CARE ARE NEVOIE SOSOSNICA.SOTUL MEU POATE SA SE INTERESEZE DACA EXISTA ACEASTA POSIBILITATE,SAU MACAR IN VIENA(intelesesem ca se cauta o clinica cat mai aproape,in europa)...SI DACA AR EXISTA UN LINK IN ENGLEZA IL POATE TRIMITE LA CLINICI SI POATE PRIMI UN RASPUNS.
sper ca m-am exprimat corect si VREAU UN NR DE CONT sa trimit niste banuti.de unde iau nr de cont.....nu am intrat cam de mult pe forum si sant picata ca din luna...MULTUMESC
asiza spune:
Kokorina, fa ce am facut si eu...du-te pe pagina web a Soniei...www.sonia.as.ro ...acolo apar numerele de cont!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
kokorina spune:
ACUM AM VAZUT IN DREAPTA PAGINII SUS CA E SI VARIANTA IN ENGLEZA........acu il scol pe-al meu din pat sa trimita linkul....
merci ASIZULE
adinazot spune:
DIA,bafta multa pt casa!Nu imi e frica ca se ineaca,sper sa nu o faca,dar daca o face sunt pregatita,cam stiu ce trebuie sa fac.DAr eu ii dau tot mereu cate ceva,de obicei biscuiti care se rup in multe bucatele,dar nu se ineaca..eu zic ca poti sa-i dai Oanei
LAURA,mersi,lasa invidia si haideti la noi la o balaceala la gramada
ASIZA,mersi,sotul a luat-o din Germania,acum cand a fost in cantonament,dar nus tiu cat costa,a fost cadoudar o sa-l intreb!
FLORE,mersi,chiar imi era dor de voi
MIRO,concediu placut
KTRINEL
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
dianocica spune:
luly toate cele pt tine si pt fete!
borcanele piersici de la hipp, mere si coacaze de la hipp, pere williams de la nestle. atat pt moment si doar in deplasari.
am vb cu soacra sa facem pensiune aici. e super fain. intr un an ii pleaca si ultimul copil la facultate si ea a zis ca moare singura. i am zis ca stiu eu niste mamici cu puradei cuminti care ar face orice sa scape din bucuresti..a zis ca se baga va pun si poze da' nu stiu cand. zilnic e o mare batalie pt calculator. adic a eu si cumnatul de 18 ani....azi am aranjat curtea, mutat ghivece cu flori, facut aranjamente...o sa iasa suuuper. imi pare rau ca n am facut poze cu curtea inainte si dupa sa vedeti ce meseriasa sunt
bambo tot voiam sa ti zic ceva dar sa mor daca mi amintesc..
dandusa offffffffffffffffffff
gata, semnat condica. tineti pumnii ca suntem pe ultima suta de metri. pupam si noi apasat
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
kokorina spune:
fetelor....a trimis sotul meu la clinica din oras linkul cu SOSOSNICA...a cerut informatii cu privire la efectuarea operatiei,daca se face aici la clinica,iar daca nu,atunci sa ne indrume la alta clinica,din europa.eu ma rog sa fie aici la mine in oras,sa pot sa ajut cumva si sa ma ingrijesc de SOSONICA si de mamica ei.
stie cineva cati bani s-au strans?
Teutz spune:
La multi ani Luly! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Acs, nota 10 sotului tau! Bravo lui ca s-a descurcat cu trei piticuti si l-ai gasit si bine dispus cand ai venit acasa. Si mie imi place mult Julio Iglesias. Chiar acum ii ascult melodiile in casti.
Dianarus, saracutul Marc, iritatia ii mai lipsea! si per sa treaca repede.
Yagmur
Laura, felicitari pentru dintisor! Eu ii dau Alexiei carnita de vita doar cu morcov, cartof si foarte putina telina, bagat totul la blender. Cu sticle de plastic ne jucam si noi. Am trei sticle de o jumatate de litru: in una am pus cateva monede, in alta niste bilute de plastic, iar in a treia putina apa, ca sa scoata zgomote diferite. Le-am curatat etichetele, le-am spalat bine, iar dopul e fff bine strans, incat nu mai pot sa-l desfac nici eu, dar ea nici atat. Doar daca o fi vreun pui de Hercule. Alexiei ii plac la nebunie, le zdrangane tot timpul.
Simo, eu ii dau piticei de o saptamana biscuiti de la Nestle si ii plac. Bine, ca murdareste totul in jur si dupa ce mananca trebuie s-o bag in cada, ca e din cap pana in picioare tot o firmitura, asta e alta poveste.
Zina, noi folosim borcanele de la Hipp, piureuri de legume si de fructe, dar doar pentru deplasari.
Dianocica, tinem pumnii pentru sambata! Sa iasa totul asa cum va doriti!
Flore, bine ai revenit! Pacat ca nunta nu a fost asa cum v-ati fi dorit, dar lasa, voi sa fiti sanatosi! Sa va traiasca finii!
Mirona, vacanta placuta la Ploiesti si la mare!
Chris, distractie maxima la munte si vreme frumoasa!
Kokorina sa dea DD sa se poata efectua operatia Soniei la clinica din orasul tau! Nu stiu cati bani s-au strans. Maine ma duc si eu la banca sa depun niste banuti pentru sufletelul mic.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Kokorina, la multe lunisoare sandokanilor dragi, Pascal si Sophia! Sa fie sanatosi si sa va umple sufletele de bucurie ca si pana acum!
La multe lunisoare si printesei Cristina Nicole de OanaCat!
Teutz spune:
Cred ca numai eu mai bantui pe aici. Asiza, tu intrebai zilele trecute ce fac eu la orele astea pe forum. Pai, dupa 4-5 ore de somn ma doare spatele ingrozitor si nu mai pot sta la orizontala in nici o pozitie. Trebuie sa ma ridic in fund si sa stau sprijinita de perne. Asa ca prefer sa ma culc mai tarziu si sa ma apuce durerile de spate pe la 7 dimineata, decat sa ma culc devreme si de pe la 3-4 dimineata sa stau in fund in pat si sa-l pazesc pe Cezar. Mai dorm in timpul zilei o ora sau chiar doua, cand doarme Alexia. Trebuie sa ma duc la doctor saptamana viitoare, ca am terminat cu alaptatul si acum imi poate da niste calmante, niste geluri pentru masaj local, ceva sa pot dormi si eu ca omul normal.
si noapte buna tuturor!