Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc tare mult pentru raspunsuri..prompte ca intotdeauna..

inca ceva, cum se depun bani pt sonia? cum se procedeaza?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

heiii, pe unde sunteti?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dom'le, nu stiu, da' e un mister.. ceva se intampla seara de nu mai apare nimeni... bine..si dimineata uneori, si in timpul zilei, mai nou... :))))
io intrasem de fapt sa va urez noapte buna, dar..se pare ca-mi urez mie :) hai sa fie atunci, multumesc :)
aaa...si pupici

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a deju pai sa vedem...... dianocica la soacra, dandusa si miro fac bagaje, donia umbla prin tara, kokorina e stresata de gemeni, asiza mai apare din cand in cand seara, nu mai stiu , parca roxanica sau ruxandra e la mare, yagmur nu are net acasa, raluca nu stiu unde a disparut, iesencele mele nu mai intra de mult (in afara de bambo) si tot asa. lasa ca se strange gasca din toamna cand se intorc toate pe la casele lor.
noi am fost azi la kaufland, l-am pus pe dani in carutul lor, stiti voi, sus, i-a placut ca a putut sa studieze tot. doamne, tare mai e curios copilul asta, e cu ochii in patru sa vada el tot.
ei.....eu mai stau pe aci' daca mai apare cineva sa ma mai conversez

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

apropo......ca tot e lumea plecata , cine imi recomanda si mie o pensiune faina si ieftina in nordul moldovei???

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Salutari
Am aparut si eu, dupa cateva zile de absenta. Am fst plecata in Maramures si acolo nu am avut net.
Am avut o vreme super, chiar daca ziua era cald, spre seara puteai sta afara, chiar era racoare.
Nu am reusit sa citesc decat capitolul acesta in fuga azi, sunt in urma cu vreo 4, dar recuperez eu cumva.

Ada s-a comportat exemplar acolo, a inceput si ea in sfarsit sa se rostogoleasca, sa rada aproape tot timpul in hohote, da semne ca ar vrea in picioare si incepe sa vrea tot mai mult cu mama.
Dintisori nu avem inca, se vad cei de jos, dar nu au spart gingiuta, iar cel de sus de care eram speriata acum cateva saptamani nu mai apare.
Citind pe fuga am vazut ca David de Dolores e bolnavior(pupici multi si sanatate ), ca Alexandra are ceva probleme de sanatate(daca e asa,insanatosire grabnica), ca Oana de Dia are 77 cm(woau), ca David de Dianocica are deja 6 dintisori(va doresc la mai multi fara dureri), ca Flore a venit si ea de la Bocsa,ca Mirona pleaca in vacanta,ca Laura sta pe forum si Adeju a plecat la culcare.
Si era sa uit Dandusa e suparata pe medici, chiar asa, de ce trebuie anestezie generala?

Si avem si sarbatorite azi: Lavinia si Luly
Mai citesc si revin.
Va pup si maine pun si poze.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Zina, si noi papam mancarica de la borcanele. Hipp. Insa de cele mai multe ori prepar mancarea in casa, borcanele doar in deplasari!
Dianarus, A_deju, multumesc mult!
Laura, pupici...
Bebinuta, Flore, bine ati revenit!

MENIUL ZILEI!
9.00 - o piersica si 3 caise blenduite + 100 ml lapte
13.00 - 150g piure de legume (dovlecel, morcov, patrunjel, cartof) + carnita de pui + 50 ml lapte
17.00 - o banana si o jumate' avocado blenduite...yummmyyy...
18.20 - 100 ml lapte
21.30 - 240 ml lapte

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

aseara a dormit numai cu tz pt ca 6 asta nesuferit nu a iesit de tot si e sacaiala maxima. azi cand a venit mama i a zis numai nga nga nga, bla bla bla. ceea ce e un first. pana acum erau monosilabice, maxim bi. acum nu se mai opreste. si a inceput si el sa scormone cu degetelul dupa detalii.
carla mai traiti?bebinuta cum merg lucrarile?donia cat mai stati? cum suportati caldurile?

azi noapte am inghetat. si ce bine a fost ceea ce va dorim si voua

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Suntem aproape gata, acum vrem sa incepem usor sa ne mutam din lucruri. Mobila vine in 5 august o parte si cealalta in 14 august, asa ca eu sper ca in saptamana aceea sa fim cu toate lucrurile acolo si in acel week-end sa udam.

Dia cel ce ne-a facut casa s-ar putea sa o vanda pe cea de langa, daca vrei detalii da PM.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by Zina

Mamici, voi folositi pt. bebei, mancarica din borcanase? De la Hipp, Nestle?

Sunt variate, eu am inceput sa-i dau lui Rares, la pranz, pana acum ii faceam in casa, dar cu caldura asta mi-e teama sa cumpar carne si sa-i dau. In plus, am vorbit cu o prietena din Finlanda si mi-a spus ca medicii de acolo recomanda asa ceva, deoarece sunt f.f.f.controlate si la o adica sunt mai bune decat cele pregatite in casa, unde folosim legume si fructe crescute cu tot felul de "ajutoare".

Zina si bebe Rares de 9 luni, astazi.

eu i-am luat de la Hipp dar numai piure de legume, nu si fructe; i-am luat cu vitel, dovleac rosu, asta ca sa nu se plictiseasca de gustul piureului pe care-l fac eu; pofta buna!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

LAURA, la fel procedez si eu cand merg la Kaufland, ii place de nu mai poate. Unde anume vreti sa mergeti in nordul Moldovei?

INTREBARE: care e cantitatea maxima de iaurt pe care i-o pot da pisicii la o masa?( asta in cazul in care nu se satura ). Pt ca citeam in postarile trecute ca cineva dadu 175 g, insa medicul mi-a zis ca mai mult de juma de borcanel nu. Eu iau iaurt din comert, un borcanel are 150 g, asta insemnand cu aproximatie vreo 70 g la o masa.

Activitate slaba in seara asta pe forum, asadar merg si eu la culcare nu inainte de a va ura noapte linistita!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput