Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

lui PASCAL si SOPHIEI de KOKORINA!

GABRIELEI de IASMI!

NICOLEI de OANACAT!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Hopa sus! Mobilizarea, ca iar am cazut de pe pagina!

PASCAL SI SOPHIA de kokorina
NICOLA de oana cat
GABRIELA de iasmi
MARANI poate nu e infectie...stai linistita, dar au doctorii astia un stil de a te speria...

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Eu am scutire pt lipsa de aseara am fost la cumparaturi,mi-am luat o pereche de pantaloni si niste saboti

Pascal si Sophia de Kokorina
Gabriela de IASMI!
NICOLETA de OANACAT!

Ruxandra_sb-drum bun si relaxare placuta
mi se rupe sufletul cand aud de micuti suferind

FUG CA TIPA

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by flore26

Hopa sus! Mobilizarea, ca iar am cazut de pe pagina!

PASCAL SI SOPHIA de kokorina
NICOLA de oana cat
GABRIELA de iasmi
MARANI poate nu e infectie...stai linistita, dar au doctorii astia un stil de a te speria...

LUNA 8

multumesc, tare ingrijorata sunt......numai asta nu-mi doresc, sa aiba probleme cu dantura.........mi-s suparata tare.....totusi parca Dianarus zicea ca la fel fu si la bb al ei si totul e ok; nu stiu ce sa zic..........

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

sa rezumam activitatea :
ne-am intalnit cu cristian si uite asa a dormit un ro cu un canadian in paralel :) . super intalneala !

ne-au iesit niste bubite pe fatza si pe manutze .....ma dispera ... eu am o banuiala ca s-a degradat trixera ..... mai vedem , parca ar fi pe duca cu bephanten .

pupici la bbelusi bolnaviori sa ii ajute DD sa se faca bine .

pupici la mamici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
copii vostrii sunt gelosi? am luat-o azi in brate pe rianna si a inceput dani sa maraie si sa traga de mine (era in brate la bona), ceva de groaza, s-a linistit numai dupa ce l-am luat in brate.
ruxandra, nu imi vine sa cred ce povestesti, ma intreb cu ce au gresit micutii astia, care nu cer sa se nasca, de trebuie sa treaca prin asa ceva. distractie placuta la mare, vezi presimteam eu ceva ceva.....
marani sorry, dar eu nu am priceput cum e gingia. oricum, eu nu m-as lua dupa un doctor care pune diagnostic prin tel, sa nu fie nimic grav
a deju ai disparut si tu????
miro,dandusa gata bagajele????? dandusa esti emotionata rau????
dianocica unde sta soacra ta??? pensiune.....
teutz asa grav cu spatele????????? tratament, ceva? multa sanatate!
kokorina pt gemenii frumosi!

va pupic, ma asez si eu in pat ca mi se inchid ochii, azi noapte am dormit cu geamul deschis, abia pe la 2 s-a linistit harmalaia de pe strazi si am adormit si eu

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

danita noi folosim aderma, super, nu am mai avut probleme cu dermatita.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

prezent la datorie.. au venit sa ne ia apometrele la verificat, si drept urmare, am ramas fara apa, implicit, fara masa de pranz, asa ca am asteptat sa se trezeasca motanimea, am tulit-o rapidus la real, unde am reusit sa achizitionam doua borcanele de miam-miam (ceva de la hipp, legume cu pui, pe langa ca era bun, mai si mirosea bine... that's a first pt borcanelele cu masa de pranz, ma rog, din tot ce-am incercat pana in prezent). acuma, cu burta plina, troneaza in noul carut (yeap... al 4lea...), trage de toate cele atarnate pe-acolo, io stau si ma holbez ca la a opta minune, ca nu l-am mai vazut asa entuziasmat de un astfel de obiect cu 4 roti (hai...fie, opt). deci cred ca e ultimul :)) bine, nu l-am dus la portbagaj inca, nush daca incape, dar...mai conteaza?? :))) valeeeeuuuu..is crima si pedeapsa, nush cu ma mai suporta mihaiul... dragostea asta oarba :))))
in rest, toate bune, ca la alea mai putin bune, pur si simplu nu vreau sa ma gandesc. si daca nu ma gandesc, rezulta ca nu exista (problemele, sau creieru'.. :)) ).

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pe scurt
notat numere de madaluta si luciaro.
Pentru ele - vorbit cu sotul din dotare si tragem o fuga pana la cazinoul din Constanta - pe sms sau tel sotului dam detalii si sper sa ne vedem.
In mamaia ajungem suta in mie - ca e si sorela la mare in aceeasi perioada - deci inevitabil sa nu ne vedem si pe meleaguri marinaresti - deci acolo speram sa-l vedem motanul si pe mamica lui din dotare.
Am mai vb si cu Lory - ei sunt in aceeasi perioada laCostinesti - deci sigur bagam si cu ei o intalneala.
CONCLUZIE - mai avem timp si de o baie???

bagajele nu-s gata - eu in schimb DA.
pupici la cei/cele bolnaviori/bolnavioare, drum bun celor ce pleaca in concedii, pupici la toti si toate si sa ne revedem cu bine.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am cumparat si eu cartea Irinei Petrea, "Si tu poti fi supernanny", si vreau sa va citez si voua ceva, din "in loc de incheiere":

" Ziua de ieri si cuvantul rostit nu le mai poti aduce inapoi. Copilul creste si nici o zi din viata lui nu este la fel cu cealalta. Orice ai pierdut ramane pierdut. Cand nu ai fost langa el sa/i tii pumnii la vreun concurs, avand treaba acasa, cand nu l/ai vazut facand primii pasi fiind plecat in delegatie, cand nu te/ai jucat cu el de obosit ce erai, cand nu l/ai luat in brate fiind prea grabit, cand a cazut si nu l/ai auzit plangand, cand, enervat, nu i/ai purtat mana scriind, cand nu l/ai aplaudat la serbari, mai emotionat decat el, cand nu i/ai alinat durerea neimpartasitelor iubiri de adolescent, ai pierdut o farama din viata lui. Din asemenea clipe se compune copilaria lui si, cand timpul pare sa treaca atat de grabit, spune, e ceva ce ai vrea sa ratezi?"

LUNA 8

Mergi la inceput