Mamici de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Proba de semnatura!

LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Simo, felicitari !!

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Sper ca de data asta e mai bine. Parca e prea mult rosu mai sus.

LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Fetelor care ati nascut am si eu o nelamurire: din dimineata asta mi-a ne fiecare data cand am fost la toaleta si m-am sters am gasit ca o gelatina al galbuie. Din cate stiu eu nu este dopul, ar trebui sa aiba frisoare rosii sau maronii. Am dreptate sau chiar este dopul????????? Va rog daca stiti sa-mi raspunde-ti.
Felicitari Simo, sa-ti traiasca printisorul si sa te bucuri de el.
witchy_witch stai linistita, eu am de mult asa ceva si inca nu am nascut, ba chiar depasesc termenul. Ce pot sa-ti psun este ce mi-a spus si mie doctora: sa nu stai cu durere si sa iei No-Spa. Mai bine iei degeaba decat sa declansezi nasterea.
Lia si Oana si pe mine ma suna lumea si am tot intreaba ai nascut??? Daca nu ma suna pe mine, o suna pe mama si ea ma suna pe mine sa-mi spuna. Asa incat mai am si grija sa raspund la telefon.

Diana 40s+1z si Cristiana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Witchy, si eu am avut dureri foarte mari de burta si de bazin, vreo 2 saptamani. Nici nu ma puteam ridica din pat. Eram convinsa ca o sa nasc si ma stresa faptul ca nu am 37 saptamani. Maine termin saptamana 38 si incep saptamana 39 si nu am nascut. Mai mult, cam de o saptamana nu ma mai doare nimic.

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Ziua buna, burtici, bebici si mamici!

Cristina si Ilenutza, felicitari si bebelushi sanatosi si mancaciosi!
Tizo, sa-ti traiasca Smaranditza! Doua mumoase ai!
Dana, ai o mandrete de fata, bucalata si cu un par de invidiat! Cre'ca avem aceleasi gusturi in materie de lucrusoare, caci am ochit 2 body-uri la Dariutza identice cu ale Olgutzei mele.
Andreea, imi pare rau ca treci prin asta... si io sunt mai tot timpul singura, dar dorm cand doarme si Olga sau, daca nu mi-e somn, calc sau stau la calculator, sau ma uit la tv, sau citesc. In fiecare seara iesim la plimbare, 2-3 ore, ceea ce e reconfortant pentru amandoua. Cred ca e doar o pasa mai proasta, care trebuie sa treaca iute!
Andicule, cum mai esti? s-a rezolvat mastita?

pentru Simo si pentru Lachi! Tinem pumnii pentru marea intalnire!

Despre noi: si fii'mea sughite dupa aproape fiecare masa - asa era si in burtica in ultimele 2 luni, de ma hurduca toata in maxim juma de ora dupa ce mancam; si mie, evident, mi s-a recomandat lamaie, am folosit-o doar de 2 ori (degeaba!), iar a treia oara mi-a vomat si am incheiat capitolul.
Cred ca incep sa raman fara lapte, dupa nicio luna: azi, in 20 de minute mi-a golit sanii si nu pot sa spun ce s-a "isterizat", iar io, ca proasta, nu stiam de ce.
Ce ma dispera pe mine (Alina, help mi, pls!):
1) aproape dupa fiecare masa, da afara (sau vomita, ca nu prea imi dau seama care e diferenta) destul de mult lapte, desi, de fiecare data, o tin cam 15-20 de min. sa ragaie; daca am noroc si nu da afara imediat, incepe sa sughita si da un jet. De-abia miercuri mergem la pediatru, da nu prea mai am rabdare...
2) cam de o saptamana fornaie rau de tot; ii pun ser fiziologic in nas cam de 4-5 ori/zi, o sterg cu betisoare de urechi, folosim pompita, da totu e-n zadar; cred ca e infundata rau, adica e ca si cum ar avea mucisorii in gat, ca sa zic asa, si n-ar sti sa-i inghita; pe de alta parte, ma gandesc sa nu fie polipi - da asa de mica???

Cam atat, deocamdata...Diseara mergem la Festivalul de Teatru in aer liber, din Tineretului; de-abia astept, mai ales ca e vorba de teatru pe apa!

Wknd frumos, linistit si cu bebei va doresc!

Edit, ca pana am conceput io mesaju (cam o ora jumate, ca s-a trezit Olgutza intre timp), a venit pe lume Matei. Simo, sa-ti traiasca si sa te refaci repede!!

mami de Olgutza norocoasa
5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arhdy

Fetelor care ati nascut am si eu o nelamurire: din dimineata asta mi-a ne fiecare data cand am fost la toaleta si m-am sters am gasit ca o gelatina al galbuie. Din cate stiu eu nu este dopul, ar trebui sa aiba frisoare rosii sau maronii. Am dreptate sau chiar este dopul????????? Va rog daca stiti sa-mi raspunde-ti.

Diana, mie mi-a cazut juma de dop cu 6 zile inainte de a naste si, intr-adevar, era ceva gelatinos si rozaliu. Cealalta jumatate de dop mi-a cazut in ziua in care am nascut si era alb-galbui. Cred ca ar trebui sa-ti suni medicul...

5.07.07

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

olguttza cu laptele eu zic sa nu te stresezi. daca te odihnesti suficient si mananci sanatos, plus consumat lichide sanii produc cantitatea necesara pt bb. e posibil ca intr-o zi sa fie mai putin lapte si in alta mai mult, dar bb nu moare de foame. o data instalata lactatia nu dispare asa usor.

"1) aproape dupa fiecare masa, da afara (sau vomita, ca nu prea imi dau seama care e diferenta) destul de mult lapte, desi, de fiecare data, o tin cam 15-20 de min. sa ragaie; daca am noroc si nu da afara imediat, incepe sa sughita si da un jet. De-abia miercuri mergem la pediatru, da nu prea mai am rabdare..."
cand vomita laptele ar trebui sa fie fermentat, adica putin branzit. sper sa nu spun prosti, dar eu asa stiu de la alex. daca da lapte simplu inseamna ca regurgiteaza. bb da aerul afara si iese si ceva laptic. din cate stiu eu nu este nici o problema decat daca vomita. la tine cred ca e vorba de laptic. poate bb mananca prea mult. mai multe informatii sper sa iti dea anya.

daca nasucul e infundat ar trebui sa rezolvati problema cu ser. din cate stiu eu exista copii care au polipi din nastere. eu pe alex l-am operat la 2 ani de polipi. sper ca la voi sa nu fie cazul.

distractie placuta la teatru.

nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Fetele din Bucuresti care intrebau de camasuta de noapte cu oratanii, se gasesc in magazinul unirea , aripa calarasi, et.2, intr-un magazin incare se vand tot felul de camasi de noapte, nu numai pentru gravi sau lauze. Eu mi-am luat si camasuta de noapte si pijamale cu barza care sunt f utile si acum pt ca pantalonasii au un snur cu ajutorul caruia pot sa mi-i potrivesc pe talia de balerina si nu ma strang deloc.

Oana s 40 cu Matei
http://bd.lilypie.com/larbp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nma

olguttza cu laptele eu zic sa nu te stresezi. daca te odihnesti suficient si mananci sanatos, plus consumat lichide sanii produc cantitatea necesara pt bb. e posibil ca intr-o zi sa fie mai putin lapte si in alta mai mult, dar bb nu moare de foame. o data instalata lactatia nu dispare asa usor.
"1) aproape dupa fiecare masa, da afara (sau vomita, ca nu prea imi dau seama care e diferenta) destul de mult lapte, desi, de fiecare data, o tin cam 15-20 de min. sa ragaie; daca am noroc si nu da afara imediat, incepe sa sughita si da un jet. De-abia miercuri mergem la pediatru, da nu prea mai am rabdare..."
cand vomita laptele ar trebui sa fie fermentat, adica putin branzit. sper sa nu spun prosti, dar eu asa stiu de la alex. daca da lapte simplu inseamna ca regurgiteaza. bb da aerul afara si iese si ceva laptic. din cate stiu eu nu este nici o problema decat daca vomita. la tine cred ca e vorba de laptic. poate bb mananca prea mult. mai multe informatii sper sa iti dea anya.
daca nasucul e infundat ar trebui sa rezolvati problema cu ser. din cate stiu eu exista copii care au polipi din nastere. eu pe alex l-am operat la 2 ani de polipi. sper ca la voi sa nu fie cazul.
distractie placuta la teatru.

Nico, multumesc mult de raspuns!
Olgutza mea da afara cateodata lapte simplu, cateodata branzit. Intr-adevar, e lacoma si mananca de zici ca-i ia cineva de la gura, indiferent ca e vorba de san sau biberon. O astept si pe Alina, cu parerea avizata.
Iar treaba cu polipii chiar ma pune pe ganduri...

5.07.07

De la nunta...

Mergi la inceput