Mamici de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata pe la praz!
Simo sa nasti usor si sa te refaci repede!

Ioana ce fete frumoase ai! Si ce par negrisor are Smaranda!!! Si eu vreau o bebelina ca Alba ca Zapada dar cum suntem amandoi sateni/blonzi nu prea cred ca o sa imi iasa!!!
Witchy_Witch pentru picioare umflate o sa iti spun ce mi_a recomandat mie moasa sa tii piciarele intr-un lighean cu apa rece cu sare, eu nu am incercat inca dar cred ca ma bag ca mi s_au cam dolofanit dimineta asta...ieri am fost la o petrecere si am dansat!! Iarasi! Poate poate nasc mai repede!!!
Aa si inca ceva ce mi_a zis moasa si mi s_a parut super interesant pentru fetele ce nasc natural! Ca sa ne dam seama cum trebuie sa respiram cand impingem mi_a spus sa suflu intr-un balon si exat tipul ala de respiratie trebuie sa avem..din diafragma!

Azi am planificat cu o prietena o sedita de sopping monstru, sper sa ma tina picoarele (d'aia cred ca o sa incerc apa cu sare!)! Aici sunt ultimele zile de solduri asa ca..

MADA 35+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mada, fa-ti de cap! Cat despre faza cu respiratul, buna ideea. Eu am facut "simulari" aseara cu o prietena care a nascut anul trecut in martie si cred ca am prins miscarea. Era asa de tare tipa cum imi povestea - cica nu trebuie sa impingi din gat, ca si cum ai scoate copilul pe gura, ci din diafragma, ca sa iasa pe unde trebuie! Asta era la iarba verde, cu baietzelul ei langa noi, un Matei dulce si dolofan care n-a vrut sa povesteasca cum a gasit el iesirea, oricat l-am rugat!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

M-a sunat Simo sa ma anunte ca s-a nascut micutul Matei astazi la ora 10.40 si are 3.250 grame. A facut cezariana cu rahie si cel mic este un vocalist perfect, a plans destul de mult.

Felicitari Simo si sa va bucurati de Matei, sa fie cuminte si ascultator ca stiu ca e frumos si sanatos .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ile, felicitari ! Simo, Lachi, asteptam vesti bune !

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Simo felicitari!!!!
Matei bine ai venit sa fii sanatos,cuminte, si mancacios!

MADA 35+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput

Mami Simo, felicitari!
Refacere usoara si multa, multa bucurie alaturi de Mateiash si de sotul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

felicitari simo!!! sa ai un matei sanatos si asa cum iti doresti tu, sa va bucurati de el si sa aibe parte de mult noroc!!!

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Simo felicitari! Refacere usoara si mult laptic in titi! Sanatate lui Matei!

nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Felicitari Simo si sa te bucuri de Matei al tau! Felicitari tuturor fetelor care au nascut, sa dea DD sa aveti bb-ei papaciosi si sanatosi. Eu am DPN pe 31 iulie si se pare ca bb Matei al meu nu are niciun gand sa se nasca.Luni cand am fost la control, dr meu era foarte optimist: o zi , max 2 pana imi voi tine baietelul in bratze. Se pare ca e un leutz cu personalitate din moment ce nu vrea sa-l asculte pe dl. dr. Fetelor care sunteti aproae de Dpn, pe voi va suna toata lumea de 'nspe ori pe zi sa va intrebe daca nu ati nascut? Ca pe mine m-au innebunit si parca pun presiune si mai mare asupra mea.
Eu am epuizat toate metodele de a-l face pe bb sa gaseasca iesirea, asa ca nu-mi ramane decat sa stau cuminte si sa astept. Acum incep sa-mi fac griji gandindu-ma la imbatranirea placentei si la scaderea cantitatii de lichid amniotic...dar poate merg la un control luni.Daca nici maine nu se intampla marele eveniment il sun pe gine sa vedem ce parere are. Eu vreau sa nasc natural cu peridurala si pe ultima suta de metri, m-am hotarat la Medlife, pt ca dr meu lucreaza si acolo...Scuze ca m-am intins cat o zi de post

Oana s 40 cu Matei
http://bd.lilypie.com/larbp3.png

Mergi la inceput

mami07, si eu sunt in aceeasi situatie! Am primit atatea telefoane de felicitare incat nu mai am dreptul la niciun pic de atentie cand chiar o fi sa nasc! Nu-i nimic, important e sa fim noi sanatoase, eu si Miruna, si de nascut o sa nastem cand o da Domnul si-o vrea si bebe. Mama m-a sunat ieri sa-mi spuna ca are ea senzatia ca eu luni noapte nasc. Si ghiciti cine e de garda luni? Tocmai am sunat la spital - chiar gine a mea!

Mai, opriti-ma ca dau in mintea babelor!

Mergi la inceput