*** LA REDOUTE (37***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Data trecuta cerusem detalii despre rochia de podium . E cu totul alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

Data trecuta cerusem detalii despre rochia de podium . E cu totul alta.

ok scuze ai dreptate nu tu intrebasei dar eu tineam minte ca a dat cineva detalii despre rochia asta

uite aici

Apropo, Lorenza, singura rochie de matase f frumoasa pe care eu am vazut-o pe LR si-a luat-o prietena mea pentru o nunta. Este cea de matase ciocolatie, cu centura de pietre si fara maneci. Acum e redusa de la 100 la 25 de euro, ea a luat-o cu 50 de euro si a fost super-multumita.

detaliile sunt date de tania z

scuze inca o data

Mergi la inceput

Nushulica nu treuie sa iti ceri scuze. Oricum intrebarea mea ramane deschisa. Vroiam sa stiu cum se prezinta cea neagra. Si in plus ceeace era cel mai important pentru mine era o masurare reala a acestei rochite ptr. ca eu incap in partea de sus in 38 dar tare mi-e frica ca jos nu mai incap si atunci o iau degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor voi ati vazut ultimele reduceri? Alea cu pretul rotund. Am vazut niste chestii super reduse, cel putin la cele de copii. Fusta aia cu dantela englezeasca, parca Maria_alexia si Felicia au luat-o cat era inainte? Acum e 5 euro.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io-s tare amarata, ca nu mi-a venit inca coletu din 29 (bineinteles ca nici ala din 6 iulie). si sunt si la cheia, si nu-mi merge netu'. si nici nu-mi trebuie nimic din ce-i redus... oare mai vine si codul-minune? ca am io o posheta pe care o urmaresc de mult (aia pe care am comandat-o si mi-a sutit-o maica-mea) si neste lenjerie.... ufffff
(si nici bani n-am pe card, si la cheia nu ezista banca, farmacie, chestii d-astea... da' ezista RACOARE, asa ca face toti banii)
cumparaturi placute!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Eu am fost ieri la posta sa intreb de coletul din 5 si imi zicea d-na de acolo ca stie ea despre ce pachete e vorba..."unele verzi cu ceva copaci pe ele". Si-au schimbat ambalajul sau se uita aiurea?
Si in plus mi-a zis ca bine ca am venit si fara aviz si ca sa mai vin chiar daca nu primesc avizul ca nu stie ce se intampla cu avizele astea ca "tare intarzie"...si zambea cand imi zicea asta. Numai ca nu mi-a zis in fata ca pe caldurile astea nu se deplaseaza postasii doar pentru un aviz daca nu sunt si alte chestii de lasat prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

A cumparat cineva camasa asta : http://www.laredoute.fr/vente-le-chemisier-anne-weyburn.aspx?productid=324096450&documentid=494707&categoryid=33021534&single=&hasnext=1&hasprev=1 , sau stiti cumva daca se potrivesc marimile cu celelalte de pe sit.Vad ca cea mai mica marime este 38 si eu port 39 sau chiar 34 daca are elasthan.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor, cum e ambalajul la coletele astea noi? Ca sa stiu dupa ce sa le pun sa se uite pe tutele alea de la mine de la OP

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

S-a schimbat ambalajul?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ma chinui de aproape 4 ore sa fac o comanda.Cand ajung la pasul cu plata imi apare numai optiunea aia cu Card American Expres si gata,nu mai pot sa trec mai departe.Am dat pana acum cam 7 restarturi la PC,am mai asteptat,am incercat iar...nu mai stiu ce sa fac.
Aveti ceva idei?

Mergi la inceput