*** LA REDOUTE (37***
Raspunsuri - Pagina 9
ella_74 spune:
da, s-a schimbat.
coletele vin in niste cutii de carton albe pe care scrie laredoute cu verde...nu-mi amintesc de copaci nik
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
acina spune:
Daca voua nu v-au ajuns colete de la sfarsitul lui iunie eu ce sa mai zic de 14 iulie , sunt chiar cu tupeu nu?
Ca sa nu mai zic ca ma mananca rau sa mai fac o comanda...![]()
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by ella_74
da, s-a schimbat.
coletele vin in niste cutii de carton albe pe care scrie laredoute cu verde...nu-mi amintesc de copaci nik
Ella, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
exact, fara copaci.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
ce ma fac eu cu American Expres????Vreau sa comand ceva si daca nu reusesc mi-e ca se termina :(
claujro spune:
Nu am mai auzit...Hai ca fac eu o simulare ca am niste hainute de copii in cos si iti zic imediat ce apare...OK?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
claujro spune:
Jasmine, la mine merge fara probleme. Apare pagina cu datele cardului...da mai departe nu merg ca nu am bani pe card. Poate la tine o fi la fel? Scoate un produs..poate merge. Stii ca si daca lipseste o centima, nu ia comanda...
Edit: Cum a fost aseara la concert? 
Bratu Monica spune:
Jasmine
si eu pateam asa.Da-i un restart calculatorului si apoi tre loghezi din nou si merge fara probleme.Cel putin eu asa reuseam.
Monikka
aissa spune:
Ma intrebam zilele astea daca ati apucat vreuna sa dati pe fax formularul ala de comanda pt catalog si daca ati primit ceva... Eu am completat dar nu am ajuns sa il si trimit.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Jasmine, la mine merge fara probleme. Apare pagina cu datele cardului...da mai departe nu merg ca nu am bani pe card. Poate la tine o fi la fel? Scoate un produs..poate merge. Stii ca si daca lipseste o centima, nu ia comanda...
Edit: Cum a fost aseara la concert?
la mine nu apare decat American Expres,nu pot sa introduc datele cardului.Pe card am 10 milioane lei pusi azi dimineata si comanda mea e de 33 euro,deci nu e problema ca nu ajung banii.Nici nu ajung pana la faza in care verifica soldul cardului.M-am enervat deja,probabil renunt si mai incerc maine,daca mai gasesc ceva.
Mie la concert mi-a placut in principiu pt sunt un mare fan Iglesias.Dar n-am putut sa nu remarc ce n-a fost OK :imbulzeala aia de la intrare (se impingeau cucoanele dichisite ca o turma de vite,sa intre toate deodata pe o poarta ingusta,cand mai era o ora si ceva pana sa inceapa spectacolul).
Cel mai mult mi-a parut rau ca sonorizarea a fost atat de proasta.E pacat,ca muzica lui Iglesias nu se asculta asa oricum.
Tie cum ti s-a parut?