*** LA REDOUTE (37***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

vad ca azi e cosul gol la toata lumea, si la mine la fel s-a intamplat...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by claujro

Prietena mea din Germania, a comandat si ea in iunie, de pe contul ei, cadou in Ro, la parintii ei. Si SURPRIZAAAAA.... s-a trezit cu coletul la poarta, intr-o punga (ea era socata de ambalaj...) cu mentiunea, ca exista probleme cu livrarile catre ro si prefera sai-i livreze la Heidelberg...dar ATENTIE cu pretul scazut (detaxe) catre Romania. A mai facut zilele trecute o comanda, la fel, asteapta sa vada daca vine tot in Germania.

Si eu am patit acelasi lucru.In 7 am dat o comanda de pe contul meu , cadou pt o prietena din Oradea si luni m-am trezit cu 2 avize.Nu stiam de ce , pana cand am ajuns la posta si intradevar aveam 2 colete , unul al meu , unul al prietenei mele.Eu nu am primit nici o explicatie , de ce a venit la mine , ba mai mult inainte cu o saptamana primisem de la ei si o scrisoare de confirmare cu adresa prietenei mele si urarile care trebuiau sa ajunga odata cu coletul.Eu am dat vina pe posta romana pt ca de pe colet(din punguta aceea atasata) lipsea adresa ei si lista aceea cu produsele.Se vedea clar ca cineva o scosese intentionat cu un pix.
Noroc ca era trecuta si adresa mea , ca daca nu probabil nu mai ajungea nici la mine.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, llucrurile ptr copii de la ultima reducere dispar de la o ora la alta
Si sunt multe tentatii

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

ela 74 da-mi te rog si mie linkurile pentru piesele dela costum , eu nu gasesc piese care sa se potriveasca sacou cu pantalon, poate nu le caut eu cum trebuie.

http://www.laredoute.fr/vente-la-veste-la-redoute-creation.aspx?productid=324094561&documentid=299107&categoryid=22905271&single=&hasnext=1&hasprev=1

http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-la-redoute-creation.aspx?categoryid=22905006&productid=324095078&documentid=299107

sacoul l-am luat 36 si pantalonii 38

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Are cineva vreun copil de 2 ani juma-3? Cat poarta la bluze? Ca as vrea sa-i iau Ilincai ptr la anul.

Fata, 2 ani si 9 luni: bluze 102 bune spre fixe, pantaloni/fuste 102 mari. Ea are cca 94-95 cm.

N-am intrat deloc ca nu mai vreau sa vad ce au pe acolo ca am cardul gol. Astept inca lenjeriile de pat comandate in 11 dar poate saptamana viitoare sa apara. Oricum, aveam in cos o fusta pantaloni de la Taillisime pe care o am pe alb si o urmarea de muuuult sa vina si pe negru, nu am apucat sa o comand si acum a disparut iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Feli, cu marimile la 2.5 - 3 ani: eu am preconizat un 94-102, si-asa hainutele de pe LR sunt lucrate in general cam mari. Lui Cristi i-am luat pentru acum marimea 86 si cam atarna pe el.
Evident ca depinde si de copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

A luar cineva rochita asta pe negru?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4237978&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=29&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Multumite? In poza parca cea chocolat arata mult mai bine dar s-a epuizat.
Daca o aveti in marime 38 o puteti masura sa-mi ziceti cat are la sold rochita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa, maria_alexia multumesc. Cred ca iau 102, ca Ilinca deja poarta 94 la bluze si 86 la pantaloni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, deci piticul meu e cam mic...
Si nici nu vrea sa pape, ce sa-i fac, sa-l trag de urechi sa mai creasca ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

A luar cineva rochita asta pe negru?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4237978&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=29&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Multumite? In poza parca cea chocolat arata mult mai bine dar s-a epuizat.
Daca o aveti in marime 38 o puteti masura sa-mi ziceti cat are la sold rochita?

daca imi aduc aminte bine ai mai intrebat o data de rochitza asta si ti-a dat cineva deja detalii cauta in urma acum cateva zile

Mergi la inceput