*** LA REDOUTE (37***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

'Neata!
vaz ca am avut dreptate!S-a trecut la o noua etapa a reducerilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Catusha care sunt preturile la hotelul ala?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Originally posted by madau[/i]

Catusha care sunt preturile la hotelul ala?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

200 RON camera dubla.

Cu LR am avut ghinioane la cadouri la ultimele comenzi, s-au epuizat si nu am primit nimic in schimb, nici macar o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Am pus ieri in cos niste produse. Azi unele dintre ele le gasesc in cos dar fara poza aferenta, dar scrie inca disponibil. Daca intru pe linkul de la poze imi apare o pagina in care se spune ca nu mai au produsul respectiv la vanzare. Dar, daca nu mi s-a semnalat ca respectivul produs nu mai este disponibil cum se intampla de obicei, ce ar trebui sa inteleg ..pot da comanda mai departe sau nu?

Mergi la inceput

Ca sa fii sigura ca n-o sa ai surprize neplacute,mai bine renunti la ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nuuuu, cos gol, cos gol, cos gol!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

ela 74 da-mi te rog si mie linkurile pentru piesele dela costum , eu nu gasesc piese care sa se potriveasca sacou cu pantalon, poate nu le caut eu cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata! De-abia m-am trezit ca asta-noapte bantuiam prin oras... Concertul a fost de rahat, am fost dezamagita de cum a scos primul sunet. Sonorizarea groaznica, nu auzeai ce canta si ce vorbeste intre melodii. La un mom dat era sa atipesc cu capul pe barbatu-meu, noroc cu niste melodii mai antrenante. A repetat cateva melodii de 10 ori, intr-un final nu m-am gandit ca de 130 de euro...cate imi luam eu de LR!!!!!

M-am uitat si de voi, Jasmine si Adina...da nu v-am vazut. Eu am stat in sectorul B , sub copertina.

Catusha, f misto hotelul si scump. Raman tot la o pensiune de 500/camera.

Prietena mea din Germania, a comandat si ea in iunie, de pe contul ei, cadou in Ro, la parintii ei. Si SURPRIZAAAAA.... s-a trezit cu coletul la poarta, intr-o punga (ea era socata de ambalaj...) cu mentiunea, ca exista probleme cu livrarile catre ro si prefera sai-i livreze la Heidelberg...dar ATENTIE cu pretul scazut (detaxe) catre Romania. A mai facut zilele trecute o comanda, la fel, asteapta sa vada daca vine tot in Germania!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fetelor, cum sunt noile reduceri? Am senzatia ca nu prea interesante sau nu am cotrobait eu bine???

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Fata de ce a fost,acum numai 2-3 produse...

Mergi la inceput