Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna 'piticodrom' - dupa o sapt de concediu , si doua de munca intensa nici nu am avut timp sa-mi revin....,sa pun poze ...
nici nu mai stiu unde sa le incarc , incerc pe yahoo ce-o fi o fi....

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

anya ai ramas captiva la jadi? unde esti? te astept cu telefon!!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sunt acasa!
LiaMia, spune-mi te rog cand pot veni dupa dvd? Eu pot si maine si poimaine, in jur de 16.30 ajung la Perla. Si spune-mi daca vrei BE ca dvd-ul copiilor ti-l aduc, ala cu povestile pe placi de vinil plus cantecele, origami, carti de colorat si altele. Daca te-ai intalnit cu Anya si-ai facut rost si de cantecele imi faci un dvd si cu ele, please? Eu incerc sa impusc 2 iepuri dintr-o lovitura. Multumesc mult mult!
RalucaN, haide spune, unde vrei sa ne intalnim pentru niste BE? Hai ca vin eu spre zona ta, ce nu fac eu pentru tine!
Ioana, nu te uit! Ce face Miruna, de la ce-a facut temperatura + voma? Sper ca-i mai bine acum.
Diplo, eu zic ca Luca leaga chiar daca face pauze intre cuvinte, el doar se gandeste ce sa mai spuna ca sa iasa fraza frumoasa.
Bine-ati revenit Diana si Catush!!!
Chiar, treaba cu pozele la mine e in plop, eu nici nu ma pricep prea bine....

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Bate vantu' pe-aici, domle!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara,
Am si eu o intrebare la fetele din Bucuresti.Gasesc din Gara de Nord un taxi mai mare(gen Dacia pick-up)care sa ne duca si pe noi la aeroport sambata dimineata?La noi sunt acest gen de taxi prin oras dar vin doar la cerere.Si dca e asa si in Bucuresti unde ar trebui sa sun,asta ca sa fie firma,nu ...vreun nene din ala care sa ne jecmaneasca de bani.Mercic...
IOANA<cum e Miruna?
MIHAELA,ma bucur ca ati luat in greutate.Iaris are 12,1kg,cantarit ieri dimineta.Papa mai bine,dar ii iese o maseluta si e tot cu mana in gurita....si pune mana peste tot si apoi o spala in gura,lucru care imi displace.Noi tot cantarim bagaje, adunam ,strangem.Asteptam sa ajungem sa scapam de stresul asta cu plecarea.
Astept raspunsurile fetelor si va pup

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Marinela drum bun! imi amintesc si eu cum mutam lucrurile dintr-o geanta in alta, iar cantaream...

Noi am ajuns cu bine la Bacau, Petrut joaca jocul preferat numit "bagarea in seama". Ii place publicul si sa evolueze in fatza lui, iar cand publicul (format din bunici si unchi) e unul entuziast, va dati seama cate aplauze culege
Va rog spuneti-mi ce iaurturi dati la copii, imi amintesc ca au fost multe discutii , dar nu-mi mai amintesc de care ziceati ca ar fi mai bun.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mary, exista taxiuri -furgoneta, dar nu le gasesti pe la gara. Acoto gasesti doar "tepari". Existo o firma - Getax- si faci comanda prin telefon. Am cautat pe net si am gasit asta:

Taxi transport marfa tonaj 1-3,5 t (furgonete si camioane); taxi transport persoane. Comenzi telefonice la 9531 si 9541, 0745.119.541, 0723.111.953 cu experienta din anul 1954
Contact: Str. Vasile Lascar nr. 216, sector 2 , Tel. 9531; 9541; 210.26.32; Fax 211.61.45
Email: getax@getax.ro
Web: www.getax.ro
Orar: NON-STOP

Eventual suna din timp si vezi ce preturi au, in cat timp pot veni...

La Jadi nu am ramas captiva, desi tare bine era cu un bb mic in brate.

Mergi la inceput

Diana, bine-ai venit in tara!
De iaurturi cele mai bune sunt Campina si Napolact, eu d-astea ii dau Anei. Fereste-te de Danone si chiar si de Milli. In rest mai poti lua produse autohtone gen Albalact, Prodlacta etc.
Marinela, drum bun!!! Intr-adevar, nu sunt dubite la gara, doar smecheri. Cel mai bine e sa faci comanda dinainte. Te duceam eu cu placere daca aveam masina mai mare.
Ce mai ploua!
Azi dimineatza m-a blocat un idiot cu masina si altul a trecut in viteza si m-a umplut de noroi...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Anya, te-ai intalnit cu Lia?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!
Multa sanatate lui Vlad si Mirunei. Si tuturor puiutilor bolnaviori! A fost si Ioana mucioasa, dar am scapat fara antibiotic. In schimb eu am facut pleurita si iau antibiotice si mai trebuie sa merg si la munca pentru ca mai toti sunt in CO, dar bine ca e Ioana ok.
Cu pampers Ioana nu mai poarta decat cand face nani, iar cand se scoala e uscat si cere pipi. Nu am insa curajul sa-l scot. Mi-e ca face pe ea si se uda si raceste ca eu nu prea ma scol noaptea sa ma duc la ea!
Am citit si eu povestea Anyei! Arina e o invingatoare, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Ioana ce frumos trebuie sa fie cu Miruna si Smaranda! Asa ma bate gandul sa mai fac un FIV, dar barbata'miu nu vrea sa auda. Zice ca sunt riscuri prea mari si macar sa o cresc pe Ioana.
Diplo esti o superluptatoare si te admir din tot sufletul !
Alexia niciodata nu suntem in acelasi timp pe mess, de fapt, eu nu prea intru decat ca se conecteaza automat cand dau drumul la calculator si ii dau drumul ca sa ma uit la TV.

Am pus si pozici, ultimele poze sunt in afara albumelor, nu stiu de ce. Stie cineva?

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput