Piticodromul de sept-oct 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 17

jadi spune:
Neata fetelor!
Diana, eu merg pe Campina, nu au ambalaj ochios dar continutul e bun!
Nikole, am vizionat pozele, nu toate dar am remarcat o Ioana frumoasa si foarte mare, cel putin asa pare din poze. Si am vazut ca i-a placut tare mult la mare!
Deni & Vlad & Tudor

nicole74 spune:
Multam, Jadi!
Ii place la mare mult de tot. Am fost de 2 ori vara asta si cred ca mai mergem o data! Ce fac Tudor si Vlad? Se inteleg? Cred ca ti-am mai zis ca seamana tare mult! Sunt f. frumusei.
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

RalucaN spune:
Neata! Brrr ce le toarna....
Mifloricica, sarumana! Draguta ca de obicei. Daca tot zici ca te oferi sa vii prin zona mea, ce-ar fi sa vii pe la mine cu Ana banana. Beo o cafeluta, mandrele se joaca... Ce zici? Noi joi plecam in CO, dar vorbim dupa.
Lia, ti-a trimis Mifloricica DVD-ul copiilor? Eu ti-l pregatisem, dar n-are nika, il dau altcuiva.
Diana si noi tot fan Campina suntem.
Mai fetelor, de cand nu am mai vb. cu voi, nici nu mai stiu care ce mai faceti...
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

RalucaN spune:
Am pus si eu o intrebare intrebatoare aici.Mai are cineva asa ceva? Stie cineva vreun chirurg pediatru bun?
Raluca, mama de Catalina - 3.10.2005

Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata mamici!
Multa sanatate lui Vlad si Mirunei!
Imi spune si mine cineva despre ce DVD vorbiti de cateva zile? se gaseste in comert? Flavia 30 cu
si
Stefan
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/

jadi spune:
Lia, Anya pe dvd-ul de la mine sunt si versurile de la muzica, un doc.? Daca nu, sa vi-l trimit pe email!
Deni & Vlad & Tudor

anya spune:
Miflore - DA
RalucaN - NU, mergi la pediatru si vezi ce zice, poate nu e cazul.
Jadi - habar n-am. Merg acasa si verific. Am pregatit DV-ul pt tine.

Ioana75 spune:
Salut! Multumim de gindurile bune, si-a revenit copilul, habar nu am ce a avut, ca nu l-am dus la doctor. Asa ca acum e in tren, in drum spre Botosani; cica ii place in tren. Am stat stresata sa nu aiba o boala contagioasa si sa o dea si la asta mica.
Zino, mai zi de romanica, poate imi fac si eu curaj sa plec.
Diana30, multumim de urari, si bine v-ati intors acasa.
Catush, bine ai revenit din concediu.
marinela, drum bun!!!
Nicole, nu stiu exact ce riscuri sint, dar daca sotul tau zice ca-s prea mari, mai bine incercati 'natural', ca doar sint destule cazuri pe forum care au reusit 'imposibilul'. Am admirat-o pe Ioana in poze, e foarte frumoasa.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

miflore spune:
Stiam eu ca Mirunica-i rezistenta.
Am admirat-o si eu pe Ioana in poze, frumoasa tare!!! Si mare!
Flavia, noi vorbim aici de mai multe dvd-uri si anume: unul cu desene cu locomotiva Thomas, unul cu cantecele pentru copii si unul, numit DVD-ul copiilor care contine multe cantecele, poezii, povesti, origami, carti de colorat, etc. Nu se gasesc in forma asta in comert, eu asa zic, sunt facute in general. Cel putin DVD-ul copiilor.
Raluca,, nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Da' de venit sa stii ca vin! Concediu frumos si vorbim dupa!!!
LiaMia, ti-am trimis PM.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Gina M spune:
Buna fetelor,
Haide-ti sa va bucurati impreuna cu noi de marea veste!
Numai ce ne-am reintors de la eco'.Puisorul nostru scump a stat cu piciorusele larg deschise exact asa cum am visat si ne-a aratat limpede, ce are acolo!Este 100% BAIAT!
Doctorul, i-a putut poza "cuculetul" foarte bine si ne-a facut un set de imagini de care suntem tare fericiti!
Sotul, cel putin este in al 9-lea cer.Cand ne-a aratat/spus -ul ce este, asa de tare a zbierat si sarit de bucurie de cred ca, ne-a auzit toata clinica.
Dumnezeu este bun, ne-a ascultat rugaciunile si suntem adanc multumitori/recunoscatri pentru tot ceea ce a facut si face pentru noi.
Va pup, si va multumesc totodata si voua pentru tot suportul, prietenia si gandurile bune.
(Gina)
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!