Piticodromul de sept-oct 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 15

alinam spune:
Multumesc pentru pareri, intre timp am mai cercetat si intr-adevar de la antibiotic ies transamilazele mari, foarte mari chiar are valorile, asta combinat cu paracetamolul pe care i l-am dat la greu in zilele de temperatura explika oarecum rezultatele, de ex, eu care sufar cu fierea, implicit am ficatul afectat din cauza asta nu iau niciodata paracetamol, un singur paracetamol m-ar da peste cap, la regim nu prea m-am gandit da nu e rea ideea desi nu prea vad cum as putea sa ii dau mancare de regim in conditiile in care el nu mai mananca mai nik mancare sanatoasa, doar porcarii, nu mai vrea mancare si paca, m-am saturat sa ii gatesc si sa arunc
.
Codruta are dreptate Jadi, fructele si legumele crude mie om suferind de ficat imi fak foarte rau si culmea e ca imi plak la nebunie, dar nu se poate , pap cate un colt de banana din cand in cand, o piersica si cam atat, marul mai ales e periculos, zic la oameni bolnavi de ficat.
Orikum m-am linistit ca dr a zis ca sunt bune analizele, ea stia cate antibiotice si paracetamol bagase vlad in el, pentru linistea mea i-as mai face peste o luna analize dar mi se pare foarte traumatizant pt el .
Mihaela si Vlad a avut la putza alb pe sub piele, recomandare dr a fost evident decalotare , dar nu am bagat dr in seama, mi-am vazut de treaba mea, atata timp cat nu il deranjeaza si nu face vreo infectie e ok, surpriza e ca acum dupa cateva luni sau disparut acele depuneri, probabil ca incepe sa se decaloteze natural ( dimineata avea fiimiu o o putza mare si nervoasa hehehe)si se curata depunerile,substanta alba se cheama smegma.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

codruta_grg spune:
Soacra mea are ciroza hepatica de 3 ani. 2 mese pe zi sunt din fructe (pepene, struguri, mere, piersici, etc) si pot sa zic ca asta a ajutat-o foarte mult sa-si mentzina analizele constante.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi

anya spune:
Dupa decalotare, pt durere, doctorul ne indicase picaturi de nevralgin. Mai ales seara , inainte de culcare, ca sa doarma noaptea bine.
Jadi, vezi ca te calc azi! Pregateste CD-ul cu muzichie pt Lia Mia.
pup

Ioana75 spune:
Buna dimineata! Miruna trebuia sa fie in drum spre Botosani, dar a facut febra f mare ieri si a vomat o noapte intreaga; daca se repara azi pleaca miine dimineata.
Zino, tinem legatura.
Deea, tin pumnii sa fie totul foarte bine data viitoare.
Alina, bine ca ati dat de capat febrei.
Miruna este indragostita de Smaranda, cind o vede imi zice sa o pun la ea in pat, o pupa, ii aduce carti, jucarii, pampersi, sta linga ea, ride incontinuu; si i-a facut si prima declaratie de dragoste. Sint foarte fericita ca se 'inteleg' asa bine, sper ca relatia lor sa ramina cel putin la fel de prietenoasa in continuare.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

deeapui spune:
Salutare fetele. La noi totul a decurs ft bine, se pare ca nu am uitat cum se "face" . Acum astept urmatorul CM, in timpul caruia voi face un trat cu antibiotic, si dupa aceea putem incepe incercarea. Sa vedem ce o iesi.
Alex e cam mucos si tuseste, dar nimic grav din fericire, ne tratam cu picaturi de nas si sirop de patlagina. A raspuns ft bine la siropel.
Eu de azi am inceput serviciul, si ma bucur ca intre timp departamentul meu s-a mutat intr-un birou nou, mult mai spatios si aerisit. (nu suntem decat 3 in birou acum, fata de 10 inainte). Totusi mi-e ft dor de Alex, ma obisnuisem acasa cu el.
Deea, www.flickr.com/photos/andreeatitza/" target="_blank">Alex si bb2

Ioana75 spune:
Antonia, mersic; succes cu gradinita! Sa ne povestesti cum a fost.
Mihaela, e bine ca esti sefa ta, macar nu te mai enerveaza un strain. Felicitari pentru greutatea lui Alexandru!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

alinam spune:
neata!
Codruta nu stiu ce sa zic, mie cruditatile imi fak rau si nu numai mie .poate soacra ta le suporta altfel, normal ca sunt foarte sanatoase, dar eu nu le pot manca, imi dau o stare de greata
Ioana ce are Mirunika? si-a revenit? febra mare cu voma .........
Deea si eu ma gandesc cu groaza la momentul intoarcerii la servici care se apropie, numai ca la mine nu va fi in birou nou si aerisit ci in acelasi birou cu "duamne dragutze"
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

miflore spune:
Buna zane de august!
Sa va povestesc din intamplarile off-topic de week-end : M-am intors sambata de la tara de la Ana ca s-o duc pe vecina la aeroport, avea avion spre Barcelona. Chestie care s=a anulat, eu am aflat a doua zi ca de fapt vecina este inca in Romania; deci compania wizzair din nou, atentie! Astia intarzie frecvent dintre companiile low cost; apoi, duminica dimineatza la 4 am dus-o pe mama la aeroport c-a plecat in belgia si olanda cu unchi-miu si matusi-mea; excursie organizata, cu ghid; ce credeti, au venit o pereche, sot-sotie care nu s-au regasit pe liste, n-aveau biletele scoase etcetc in ideea in care platisera excursia din martie; a iesit un super scandal, aia au chemat presa, antena 1, f. dragut pentru ora 5-6 dimineatza, s-a mai inviorat atmosfera ca prea dormeam pe noi; excursia e de la paralela 45, eu ziceam ca-s destul de cunoscuti... le-a aranjat concediul alora...
Dragut in Ro, nu?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Diana30 spune:
Va salut mamici si pitici!
Da,Mifloricico,e frumos in Romania.
Acum incerc si eu sa ma adaptez realitatii triste de acasa(gatit,spalat,curat,calcatetc.),dupa ce 2 saptamani am fost duamna si-am stat cu fundu la soare,m-au servit altii,numa grija copilului am avut-o.
Diplo,condoleante!Dumnezeu sa-l odihneasca pe Calin!Tie sa-ti dea puterea de care ai nevoie,Il pup pe tizul inversat a fiului meu.
Ioana,sa va traiasca Smaranda,alaturi de Miruna sa va aduca numai bucurii!Seamana grozav de mult cu Miruna.Sper ca Miru e mai bine acum si ca va putea calatori spre Botosani.
Jadi,ai facut rost de chestia aia de la patut?Eu o am,daca ai nevoie de ea spune si vedem cum facem.
Codruta,in avans uram "La multi ani,Petra!".Sa aveti drum bun,vreme buna si sa va distrati bine.Daca ai ceva intrebari,suna-ma.
O sa o sun pe Ina zilele astea sa stabilmim cum ne vedem.

diplodocus spune:
Salutare, salutare...
La noi e iar cald, dupa 3 zile de racoare...
MAMICI de pitici vorbareti...eu nu-mi dau seama bine un lucru...
Luca zice, de exemplu: mama...papa...ghine(grisine)dar cu pauze intre cuvinte...Asta insemna ca "leaga" cuvintele ?
MIFLORE-da, dragute aventuri made in Romania
DEEAPUI-cum e prima zi de servici? Eu astept cu groaza momentul...
IOANA-Miruna se simte mai bine? Oare nu sa fie acum bolnava si Smaranda ?
CODRUTA-succes si multa rabdare la faza"Ce-i aia?"