Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna seara,

Eu am culcat intr-un final puiul, care azi a avut o zi cam naspa. Am fost la control cu el si dupa ce l-a admirat doctora ca merge foarte bine (are 10,700 kg) m-a mancat undeva sa-i spun doctorei ca mi se pare mie ca la puti are ceva alb, ca o membrana., S-a uitat doctora la el si a spus ca nu era decalotarea facuta total si a acumulat ... ceva cu s. Asa ca a cerut niste rivbanol (eu am crezul ca-l sterge pur si simplu) si intr-o fractiune de secunda a tras si l-a decalotat. Ok. Ne-a spus sa-i punem 3 zile reviken si 3 zile vitamina E forte. Problema e ca atunci cand vrea sa faca pisu plange ca il ustura, iar eu nu stiu ce sa-i fac. Oare e normal. Please, dati-mi niste sfaturi. Voi cum ati ingrijit dupa decalotare?

In rest, ma bucur ca a luat in 2 saptamani 700 de grame. Ma specializez in facut paine in casa. Astazi am facut paine din faina de porumb.

Kid, nu e chiar asa usor cu masina de paine, pentru ca painea asta fara gluten are mai multe etape si e putin mai complicat de facut. Asa ca tot framantatul cu mana ma mananca

Ioana, de acel sef stresant am scapat demult. Acum sunt pe cont proriu dar este mult mai multa bataie de cap, mai multa alergatura. Iar acum mai sunt si in vreo doua programe finantate din fonduri UE de nu mai am timp nici sa respir.

Alina, multa sanatate lui Vladut.

Of, am culcat copil dar nu si sot care ma tot cheama asa ca va urez noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara,
Multumim tuturor mamicilor care ne-au urat de bine si si speram ca in scurt timp sa va dam informatii despre noi cat mai optimiste.
IOANA<pai eu astept sa ma contactezi in caz ca.......vrei sa ne intalnim in CAnada
ALINAM<da probele hepatice pot avea valori marite de la antibiotic,ti-o spun din experienta mea cu Iaris,si mai ssi scad foarte greu.Orice medicament poate duce la TGp si TGO marite
In rest sanatate la toata lumea si puiuti mancaciosi.....treaba cu olita poate sa mai astepte

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Mihaela, e normal sa-l usture..o sa-l usture 2-3 zile maxim..eu cand l-am decalotat( la 2 luni, ce-i drept) mi-a zis dr sa-l decalotez zilnic, sa-l spal bine si sa-l dau cu multa crema de galbenele, si dupa sa trag pielita la loc, asta timp de 3 zile. Si i-a mers ft bine. Si dupa ce trece umflatura va trebui cel putin 1 data pe sapt sa-l decalotezi..eu acum pe Alex il decalotez in fiecare seara la baita si il spal, fiindca o data decalotati au si ei secretii ca tot omul, si trebuiesc spalati.

Deea, www.flickr.com/photos/andreeatitza/" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!

Mihaela_e noi l-am decalotat pe Stefan la 3 luni si atunci nu am avut nici un fel de probleme. Mi-a spus dr. ca o sa il usture cand face pipi si o sa planga, dar el nu avea nici o problema. Dua cateva luni decalotarea nu mai era totala, probabil greseam noi cand il spalam si a trebuit sa traga din nou dr. de data asta a fost destul de rau, in sensul ca 24 oe Stefan nu a mai faut pisu aproape deloc. Cand vroia sa faca , plangea foarte tare si se oprea. Asa a dus-o o zi si o noapte. Pampersul era tot uscat. Dar a doua zi totul a fost in regula.
Noua ne-a zis dr. sa ii dam cu Genticol timp de 3 zile (gentamicina).
Cand a ajuns a doua oara la decalotare i se stransesera niste punctulete abe. de fapt era secretia aia, care nu a mai putut fi spalata.

Rabdare, nu avem ce sa le facem. Eu nu i-am dat prea multe lichide in perioada aia, ca sa nu ii umplu vezica prea mult.

Flavia 29 cu si Stefan

http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Acum am vazut ca nu numai Jadi si Ioana sunt proaspete mamici.

Felicitari Valen si Alina! Sa fi sanatosi si fericiti! Si puii vostri sa fie cuminti si mancaciosi.

Flavia 30 cu si Stefan

http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Deeapui, tinem pumnii pentru uramatoarea incercare

Noi deja am ajuns la intrebari: "ce-i aia?"...no de acum trebuie sa ne tinem bine cu explicatiile sa si inteleaga

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina de Vlad, asta iti spuneam si eu de transaminaze! Eu sincer nu as da vina pe antibiotice ci mai degraba pe antitermicele administrate in criza. Si nu ai decat sa il tratezi pe Vlad si dupa ce termina cu tratamentul sa astepti un pic (3-4 saptamani) si sa repeti analizele. La noi s-au stabilizat fara nimic!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

peseu: stiu ca de una singura am pus copilul la regim ca un bolnav de fiere/ficat! Adica fara prajeli, fara banane (care sunt destul de grele pentru ficat), la fel si merele si alte legume, pe care le-am copt sau fiert inainte sa i le dau. De altfel, daca imi aduc aminte, tu ai ceva probleme cu fierea asa ca stii ce regim trebuie tinut! Si neaparat o cura de ecoflorina, sa protejeze flora intestinala!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, pentru un om sanatos, inclusiv copil, eu stiu ca e important sa manance fructe in stare naturala, inclusiv bananele. Daca e afectat ficatul atunci se fac restrictii,...eu asa stiu.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Din moment ce are trasaminazele marite clar e o problema hepatica!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput