Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Acum imi gasesc si eu timp de palavre, dar vad ca nu prea mai este nimeni.

Diplo la noi chestia cu chiloteii nu merge. Ii face o deosebita placere sa vada cum curge pisu din ei. Cum ii dau o pereche curata, cum face pisu.

Am tot sperat ca vara asta o sa rezolv prblema pampersului, tinand cont ca stam la casa si copilul zburda toata ziua prin curte. Ma gandeam ca o sa il las fara pampers pirn curte (fara sa imi ameninte mochetele), doar cu chilotei, o sa se ceara dar... cred ca trebuie sa mai astept.

Cu apa si Stefan este mare prieten. Se stropeste cu furtunul, fuge la baie si da drumul la cada sau la chiuveta, iar de la us abia il putem lua. Cand terminam el ne spune ca face nani acolo. Si se intinde in cadita. Isi oune si o broasca sub ap, drept perna. Numai sa nu il luam de acolo.

Flavia 29 cu si Stefan

http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Tot p inserat ajung si eu la povesti...

Am pierdut firul cu cd-urle si dvd-urile..muzica, BE, si nu mai stiu ce e la oferta speciala Piticodrom???

Pina nu uit:
LEOKRIS-ce surpriza si eu sunt din ZALAU
Hai ca-ti trimit PM cu link-ul de la salajence poate vrei sa maresti gashca si acolo

Nu stiu daca mai sunt fetite pasionate de masini/tractoare, dar in aceeasi ordine d idei va intreb si eu daca mai sunt baieti pasionati de bebelusi si carucioare pt ei? Ca-s de jucarie sau reali, Luca al meu fuge dupa ei cind ii vede , ii admira, le face draga-draga si apoi paaa!...Fortata de imprejurati i-am luat zilele trecute un bb d jucarie care zice mama-tata si plinge si e...jucaria preferata, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Diplodokus, Vlad e inebunit dupa carucioarele fetitzelor, in plus are acsa o papusa pe care o mai plimbade par prin casa si un bebe, cu care face nani

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Diplo, baitul meu cel mare era inebunit dupa carucioare de papusi. De cate ori mergea in parc "aresta" cate un carucior. Ca sa nu-i cumperi chiar carucior poti sa incerci sa-i iei o roaba. Baitul meu cel mic e innebunit dupa papusi-bblusi. Cand nu gaseste, ia maimutoii de plus si ii dragaleste. Ultima gaselnita: face "mai-mai" la toate florile. Zici ca-i taurasul Ferdinand - erau niste desene animate!

Cat despre fetite... fetita fratelui meu e cu tractoarele, iar fetita prietenilor cu care am fost la mare e cu Spiderman. Mi-a dat comanda pt ziua ei de "chiloti cu Batman" ca ai baiatului meu, masinuta McQueen cu sapun lichid inauntru si i-am mai luat si ghiozdan cu Spiderman, ca incepe scoala!

Se vede ca si azi sunt la servici, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!

Va faceti probleme ca baieteii vostri plimba carucioare. Al meu isi pune toate margelele si bratarile mele, se da cu parfumuri dis de dimineata si ar vrea sa foloseasca si fixativul si alte chestii de astea. A incercat si rujul. Sotul meu se enerveaza foarte tare cand vine acasa si il gaseste cu margelele la gat. Asta este...este varsta imitatiilor.

Flavia 29 cu si Stefan

http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leokris spune:

Flavia,nu dispera si baietelul meu asa a inceput cu chilotei in primele doua saptamani facea din 10 in 10 minute era ceva nou pentru el dar cu multa rabdare am scapat de scutece si avem deja doua luni de cand nu mai folosim in timpul zilei. L-am inscris si eu pe Kriszti la cresa din 15 septembrie va incepe si deja de pe acuma mi se rupe sufletul la gandul ca va trebui sa-l las acolo dar nu avem alta varianta ma reintorc la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Salutare

N-am mai scris de prea mult dar cu timpul stam destul de prost.

Felicitari proaspetelor mamici Ioana, Jadi, Alina, Valen, multa sanatate si crestere mare.

Intre timp am fost si noi pe litoral o saptamana si intr-o mica vacanta in Europa (Budapesta, Viena, Bratislava). Matei e pur si simplu indragostit de apa, si in fiecare dimineata isi exprima dorinta de a merge la piscina, isi ia colacul si asteapta la usa.

Cu olita stam prost de tot, adica deloc, dar excelam la capitolul vorbire. Deja vorbeste in propozitii destul de lungi si povesteste tot ce face.

E incantat ca vom avea un baby mic si spune la toata lumea ca si el are un baby in burta pe care il cheama Thomas. Si noi suntem fani Thomas si la noi parca e la gara, toata ziua merg trenuletele dintr-un capat in altul.
La noi am gasit si produse auxiliare Thomas&Friends, ghiozdane, ceasuri, cani, pusculite etc.si inclusiv dulciuri, bomboane pe bat, caramele, drajeuri.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

cristina, produse auxiliare thomas&friends? ne intereseaza si pe noi. unde ati gasit mai exact?

alinam, bine ca v-ati lamurit despre ce era vorba. nu stiu sa raspund la intrebarea despre TGO si TGP intr-un mod avizat, asa ca poate citeste anya20 si-ti spune... sanatate multa!

anya, ti-am lasat nr tel pe PM! Ne vedem luni!

jadi, merci pentru dvd cu cantecele

miflore, ne vorbim si vedem sapt viitoare.

raluca, te rog frumos sa-mi dai si mie dvd-ul de care vorbesti. mie imi plac si acum acele placi de vinilin cu povesti, dar nu mai am la ce le asculta. erau distributii de zile mari, numai actori unul si unul si , ce mai, erau excelente. VREAU SI EU PT. FLORIN! MULTUMESC!

numai bine tuturor,

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Alinam,parca Vlad al lui Jadi a avut la un moment dat transaminazele mari si parca luase antibiotice inainte. Dinu a avut si el roseola, nu m-am aruncat cu antibiotic ca era dupa un vaccin si credeam ca febra mare e de la vaccin, chestie de noroc.

Ioana, e super frumoasa Smaranda!

Nici Dinu nu face la olita, nici nu vrea sa o vada macar, asa ca nu am mai incercat. De mancat, mananca prost ca intotdeauna, mai nou a facut o fixatie pe rosii,imi cere de multe ori pe zi, i le tai in 4, cu sare. In rest, e vesel, desteptut si fara mari crize de personalitate deocamdata. Adica, e ascultator, imediat ce vin cu un argument nu mai insista. Cred ca il dau la gradinita din toamna, nu l-am inscris, m-am tot gandit, dar sunt aproape decisa. O fac pentru el, nu ca sunt nevoita, 3-4 ore pe zi . In plus, as vrea cateva ore pe zi sa aiba si Sa parte de atentie exclusiva. Sa vedem daca se adapteaza, el e cam mamos de la o vreme, daca in 10 zile nu se adapteaza si nu-i face placere n-o sa ma cramponez, o sa-l retrag.
Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Fetelor, abia acum apuc sa va scriu. Din fericire, s-a oprit la timp, am scapat fara chiuretaj..pfiu. Am mai fost azi la dr si mi-a zis sa mai fac o cura de antibiotic si la urmatorul CM (care tre sa vina peste 8 zile ) si dupa aia ma pot apuca linistita de bebe. Intre timp bag acid folic si vitamine. Toata chestia asta a fost de la cicatricea mea. Eu am fost intotdeauna rea de carne, de aia am avut si probleme cu firele dupa operatie, si combinata cu caldura de la mare..a rezultat prostia asta. Bine ca am scapat.
Asta seara- seara romantica ( -> ), dupa 20 de zile de pauza . Sper sa-mi aduc aminte cum se face

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput