Piticodromul de sept-oct 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 12
alexuta2005 spune:
Ca tot vorbea Mihaela aice despre camionul cumparat Anei,Alexia are o noua pasiune:tractoarele.
De curand toate masinile sunt "tato" adica tractor si cand vede pe strada vreun tractor al ADP-ului incepe si tipa fericita:"tatoooo"
A si ieri a zis prima oara avion adica "avo" care era "sis" adica sus.
Mamici de fetite si la voi e pasiune mare pe masinute, camioane , tractoare?
Ca Alexia nici gand sa se joace cu papusi da jucarii de plus nici nu vorbesc caci nu le suporta, le ia cu 2 degete si le arunca in sila.
Oare am o "fetita baietoasa"?
LiaMia spune:
miflore, ne vedem atunci sapt viitoare, luni-miercuri. eu o sa tin dvd la birou si doar cobor si ti-l dau. anya vad ca nu mai zice nimic, jadi nici ea... daca va vine vreo idee, ma anuntati pe PM va rog.
io o sa mai intru, dar nu prea am timp zilele astea ca am mult de lucru la servici si ma si pregatesc de CO.
si toate bune tuturor,
LiaMia si Florin
jadi spune:
Lia, daca o sa am masina saptamana viitoare o sa incerc sa vin eu pana la perla, stau destul de aproape, langa billa din floreasca. Dar nu promit nimic deoarece e greu sa las 2 copii acasa.
Eu am facut 2 dvd-uri, unul pentru tine unul pentru Anya! O sa mai cumpar si voi face mai multe, partea proasta e cu distributia!
Casianei i-am dat 50 de cantecele pe mess si au mers foarte repede!
Daca le mai vrea cineva pe mess, sa imi spuneti, am user jadranna!
Deni & Vlad & Tudor
leokris spune:
Jadi, te rog sa-mi trimiti si mie cantecelele pe mess,lorinczi_leo, Kriszti e innebunit dupa cantece.Multumesc
miflore spune:
LiaMia, multumesc frumos, vorbim saptamana viitoare, eu vin negresit si-l iau! Vrei sa-ti aduc ceva, BE?
Jadi, si eu vreau cantecele ca s-avem pe ce dansa! Eu sunt user miflorescu. Multumesc frumos!
Eu plec in week-end, cred ca mai intru tocmai luni.
Week-end frumos!!!!
Alexuta, pasiune mare, camioane, tractoare, masini cu telecomanda, masinute, motociclete....... jucarii de plus? nici gand
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
RalucaN spune:
ce faceti dragelor?
Daca vrea cineva am si eu acasica DVD-ul copiilor se numeste (are sute de catecele in romana si engleza, zeci povesti - din acelea de pe placi cum ascultam noi cand eram mici, carticele de colorat-dai print si coloreaza cupilul, origami, biblia copiilor, engleza pt copii si multe alte chestii, nici nu mai stiu). Le pot trage pt. cine vrea, dar stau mai prost cu timpul si cu deplasatul prin oras, insa ne descurcam noi. Mifloricica , fiindca tot adusesi vb., as vrea si eu niste BE. Vorbim?
Pupici
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
anya spune:
Lia, Jadi, as putea sa fac eu pe postasul. Luni ies la 14.00 de la servici, trec pe la Jadi, iacu cd-ul, ma duc in Dorobanti, dau muzica, iau Thomas si pe la Jadi trec eu alta data. Pare OK? LiaMia, daca poti, da-mi nr. tau de telefon pe PM sa te sun luni cand plec de la Jadi.
Pinacolada, ti-am raspuns pe PM de gradinita.
jadi spune:
Alina, pe mine ma gasesti acasa!
Fetelor, deja incepem sa primim invitatii de petrecere de copiii! O sa trebuiasca sa ne orientam si noi unde vom face petrecerea. Voi pe unde o sa sarbatoriti cei 2 ani?
Deni & Vlad & Tudor
ylilimic spune:
scuzati deranjul, dar as avea o rugaminte of-topic: daca sunteti dispuse sa incurajati o mamica destul de singura, care asteapta de prea multa vreme ca puiul ei sa se faca bine. Scrieti-i si voi ca recuperarea puiului ei Darius nu e o problema, insa uneori asa cum s-a scris si aici, e vorba de timp, iar doctorii nostri au tot timpul din lume cand e vorba de copilul altcuiva.
Va multumesc mult de tot! info in link la semnatura.
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
alinam spune:
Seara buna!
Dupa o saptamana de chin, antibiotice(luate degeaba), analize copilul are rozeola , adika 3-4 zile febra forte mare care nu prea cedeaza si de ieri bubitze, mancare delok 4 zile si cam asta e, bubele trec in 48 de ore, am scris ca sa stiti si voi daca va confruntati vreodata cu asta sa nu disperati ca mine, ca pe mine m-a terminat psihic "rosu in gat" saptamana asta, ca eu stiam cum "evolueaza" ostilitatile la rosu in gat si acum nu era delok la fel ca alta data.
Intrebare: stie careva daca TGP si TGO i-au iesit foarte mari din cauza ca ia antibiotice?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze