Piticodromul de sept-oct 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 11
LiaMia spune:
andreea si maria, bravo pt asemenea performante. cred ca e haioasa foc raspunzand cu mutrita serioasa la toate intrebarile
anya, jadi, miflore, eu am tras azi un dvd cu thomas si e gata de livrat. care aveti timp sa ne intalnim sa vi-l dau, ne putem vedea pana la 17:30 in zona dorobanti (perla).
revin cu rugamintea sa-mi aduceti si mie cantecelele de care se vorbestea in ultimele pagini.
LiaMia si Florin
diana_n spune:
Andreea uau.... !!! bravo Maria
Noi suntem departe de stadiul acesta.
Petrut vorbeste jumate-jumate in cele 2 limbi, nu foarte multe cuvinte. Ieri arata ceva in aer spre bucatarie si imi zice "ap". Eu astept a-ul final (de la apa) ca sa-l determin sa vorbeasca corect, el se uita la mine si zice "ap", eu astept, apoi Petrut imi face semnul de "sus" si intr-un final ma prind ca el zicea UP ca sa-l ridic in brate sa-si ia o banana de pe bar.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
codruta_grg spune:
Andreeea, uau ce conversatie, deja ne putem intelege bine cu ei
Alexutza, noi plecam pe 9 august, fix de ziua lui Petra si din cauza asta i-am luat azi otrt si a suflat in lumanare si aprimit cadourile dar vrem sa facem chef si pe 9 (in Ungaria) si cand venim, cu prietenii lui Petra
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
alexuta2005 spune:
Marinela da chiar mai aveti putin si decolati!Bafta multa si acomodare usoara!
Miflore Alexia de regula arata autoritar un deget spre lapte si apoi tipa - "late".Fi-mea, dupa cum vad are inclinatii spre limbi straine..romana e imposibil de invatat pt. ea.Cine stie poate invata chineza mai repede.
Andreea m-ai dat gata!Da chiar cum de nu-si stie CNP-ul?
alexuta2005 spune:
O,Codruta da petreceti nu gluma!
Va urez in avans sa aveti petreceri frumoase si Petra sa primeasca multe,multe cadouri.
diplodocus spune:
Am reusit sa citesc cu constiinciozitate ultimele pagini, si m-am pus la curent cu ce mai faceti
Va multumesc pentru raspunsuri, m-am mai calmat putin, vad k Luca e un copil cit se poate de normal...
Da, o sa dormim impreuna inca o vreme, ii mai dau lapte( cred k si lui ii place pt k e cu biberonul-desi suzeta nu a vrut niciodata)
si...i-am luat o gramada de chilotei sa-i dau ziua...Daca stau tot timpul cu el, il "prind" la momentul decisiv si face la olitza...Cind nu se intmpla acest lucru, ma gindesc ca, cu banii economisiti pe Pampers imi cumpar relaxata solutie de curatat si dezinfectat covorul sau coltarul...
E foarte mindru , totusi de chiloti...Stie k asa are si tati, si mami...si NU se face pishu in ei...DOAR la olitza...E chiar bun fiul meu la teorie
Acum e ragushit...Am fost la pediatru si mi-a dat tablete de prednison...pe care le-a varsat instantasa k am continuat cu siropel...E asa figura cum vorbeste el ragushit...
din ce imi mai aduc aminte:
CODRUTA-LA MULTI ANI pentru PETRA, in avans, daca tot a suflat in luminari...
ALEXUTA-si Luca are inclinatii spre limbi straine...Cu totul logic, normal si deductiv, la el PAC=cap, BUGHI=te iubesc sau biscuiti, in functie de context,COT=loc,BIBA=bavetica, etc
DIANA-ce funny faza cu "ap"
ANDREEEEA-ai uitat pt repertoriul obligatoriu
zodie, ascendent, planeta...
DEEAPUI-cum a fost la dr? Sper k nu e grav...
ANYA20-am citit povestea nasterii ...sunteti o familie de luptatori/oare...
KID- si restul fetelor care deja aveti copiii la gradi...Chiar va invidiez...Aici la mine in sat nu-i primeste sub 2 ani jumate si daca nu maninca singuri sau daca mai au Pampers...
NICOLE- nu uita de poze si sa povestesti cum a fost, in special pt copii...
Va pup pe toate, si noapte buna!
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Zino, ne intilnim dupa ce pui mina pe cd-urile cu cintecele, ca sa mi le copiezi si mie, vreeeeei?
Deea, sper ca esti bine.
Si eu am primit pe mess un album cu cintece de la meme (multumesc inca o data). Am trimis melodiile pe adresa comuna, oricine le poate descarca de acolo. Sint 19 cintece, melodia nr 2 lipseste ca mi-a dat eroare la downloadat.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
kid2003 spune:
Ioana Diplodocus, esti o mamica puternica si meriti tot ce-i mai bun pe lume. Luca e un scump, nu iti face probleme ca nu ati stat impreuna in ultimele luni, acum recuperati totul si va fi bine. Te ! Cat despre gradinita, lasa ca nu mai e mult pana face Luca 2 ani si jumatate si il poti da, ca de olita vad ca a scapat aproape, nu o sa ai probleme...
Eu nu am motive intemeiate sa o dau la gradi, bona Alexandrei e inca super si o voi pastra zilnic la noi, e deja parte din familie. Vreau doar ca ea sa se dezvolte...sa invete sa faca la oala si sa vorbeasca, astea sunt telurile noastre pentru moment!
Andreea, e o scumpa Maria cum vorbeste ea!
Drum bun Marinela!!! Sa ne scrii repede!
miflore spune:
Pe mine m-a lasat paf Maria Andreeeeei!
Lia Mia, multumim pentru oferta, eu pot saptamana viitoare in orice zi, azi nu pot...
Wow, Petra face 2 anisori!!!!!!!!!! LA MULTI ANI IN AVANS!!! Multa sanatate si multe cadouri si un concediu superrrrrrrr! Ahhhhhhhhhhaaaaaaaaa, vor incepe bairamurile in curand!
Diplo, ca bine zici, ar trebui sa cumpar si eu multi chiloti, asta e primul pas, nu?
Ioana, s-a facut! Multumim frumos pentru cantecele!!! Sper ca saptamana viitoare sa le inhat.
Kid, cati ani are bona ta? N-o cer de sotie, nu te speria!
Azi ma duc la mandra mea, am cumparat un camion mare in care sa poata incarca pietrele de pe drum, e o indeletnicire care necesita timp si grija. Inclus si transportul.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Pinacolada spune:
Diplodocus-o sa vezi ce repede trece timpul si il vei da pe Luca la gradi! si ce-o sa-i mai placa....multi copii, jocuri...
Anya-merci pt inf, ti-am trimis un PM1
Eu stau chiar vizavi de scoala 49!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002