Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna dimineata
Alina cum se mai simte Vladut?I-a trecut? Uite aici un mare de la Alexia ca sa se faca bine.
Deea cum te mai simti?Sper sa nu fie ceva grav!Sanatate multa!
Flavia felicitari pentru baietel!
Nicole bine ati revenit din concediu!Unde ati fost?Asteptam pozele!
Kidule felicitari pt Alexandra gradinareasa!Va urmam si noi la 1 octombrie.Am hotarat sa o dam la gradi particulara si nu la cresa de stat.Sa vedem daca nu dam faliment.
Mary, deci si Andrei o sa fie gradinar?Felicitari!
Codruta, cand plecati in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Ioana,multumim de intrebare,maia vem putin.In 10 august plecam spre Bucuresti.In 11 august la ora 13 decolam spre Paris si de acolo spre Montreal.Va citesc cand mai am timp,dar de scris...nu reusesc.
Jadi,sa stii ca si Cristina e bine,au ajuns,le place si asteptam sa ne vedem cu ei.
Cam atat de la noi,nu intru in detalii despre iaris ca face cam ca toti cei din piticodrom"baie cu plansete,adica nu baia ci scosul din baie....olita...nu vrea chp sa stea pe ea ...lapte bea in aceleasi limite 400-550ml la zi.In rest e bine.
va pup si mai scriem si noi cand avem timp sau daca suntem provocati.Cum puteam sa nu ii raspund Ioanei pe care o felicit pt "minunile minunate"

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Drum bun Marinela si sa va fie mult mai bine!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Kid-felicitari pt gradi.......poate la inceput pana se acomodeaza s-o lasi 4 ore si apoi maresti programul!
Si eu vreau sa-l dau la gradi, dar tb sa ma duc sa tatonez terenul-stau in vatra luminoasa, sa vad care e minima de varsta!
Apropos-cat costa pe luna?

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multam, Alexuta!
Am fost in Albena unde a fost super. Am sa pun pozici diseara. Mi-a placut ca e mult mai liber si mai curat decat la noi, iar hotelul si serviciile super.

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marinela, chiar ca mai aveti putin, saptamina viitoare schimbati tara. Va doresc sa va fie foarte bine, si te asteptam cu vesti din Canada! Eu am rude la Bistrita, tot am zis ca ajung pe-acolo si ne vedem, dar uite ca nu s-a intimplat; poate ne vedem in Canada.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Tocmai am halit.
Alinam, sanatate multa Vladutului, sa-i treaca chestia repede!
Andreeea,!
Nanadana, hmmm, eu n-am primit nici un mesaj, ii dau in judecata p-astia........si nu e prima oara cand se intampla sa nu primesc un mesaj.... Hahahahha, copiii nostri ar forma un cor deosebit cu: apteeeee, apteeeeeeeee, asa striga si Ana la mine cand vrea o tarie!
Pinacolada, ce putin mai ai!!! Sarcina usoara in continuare!
Nicole, bine-ai venit!!! Si eu vreau sa testez Albena, poate la anul, pentru copii si nu numai cred ca e super.
Kidut, mai faci painica? Bafta la gradi carliontatei!
Deeapui, sanatate multa, sper ca esti mai bine acum!
Flavia, bine-ai revenit! Si sarcina usoara in continuare!
Ioana, nu mai esti gravi, dar gandul tot la ciorba... Sigur ca ne vedem!
Marinela, ce putin mai ai!!! Noroc cu carul iti doresc! Impachetezi?
Am citit si eu blogul Anyei20, of, Doamne, Anya, prin cate-ai trecut... 2 luptatoare, bravo!
In alta ordine de idei, saptamana viitoare vreau si eu cd-urile alea 3 la numar, adica thomas de la LiaMia, cantecelele pentru copii de la Jadi si cd-ul de la Ruxandra. Haideti, sariti cu intalniri! Eu accept orice zi, orice ora dupa ora 16.30 si orice loc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Fetelor, multumesc mult pentru urarile voatre. Este putin mai bine, dar din pacate nu s-a oprit, azi ma duc iar la dr la ora 16 si cred ca la chiuretaj ajung. Ma dispera insa ca nu am gasit cauza, asa ca o sa ma duc si la un echo vaginal si un set de analize. Poate ii dau de cap. Nu prea ma incumet sa fac bebe2 fara sa descopar cauza. Va anunt diseara ce am facut la dr. Pupici.

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Marinela, bafta multa!
Deeapui, la fel si tie! Sper sa nu fie cazul de cutit!
Pinacolada, eu stau in zona si pot sa-ti dau informatii de gradinite. De stat, cea mai buna e Corabeasca, dar nu ti-l primeste decat de la 3 ani. Daca vrei, Luca ar putea fi coleg cu Calin al meu, la anul. La particulara pot sa-ti zic de Georgescu ABC unde l-am avut pe baiatul cel mare cateva luni (pana l-am mutat la Corabeasca).

Ma bate gandul sa ma duc cu copiii o saptamana in Delta, in septembrie. Daca stiti vre-un loc dragut, in care sa pot merge... help, please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Conversatie:
- Cum te cheama? -Ma'ia! (Maria)
- Si mai cum? - Cani (Calin)
- Cati ani ai? - Doi ani
- De unde esti? - A Bad (de la Barlad)
- Din ce judet? - Basui (Vaslui)
- Din ce tara? - Omaia (Romania)
- De pe ce continent? - Opa (Europa)
- Pe ce strada stai? - Bal (Decebal)
- A cui esti? - A tati! - Si? - A mami!
- Cum il cheama pe tatal tau? - Pau (Paul)
- Si pe mama ta? - Adeea (Andreea)
Mai urmeaza sa ne spuna si CNP-ul (glumesc, desigur!)

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si (+9)

Mergi la inceput