Piticodromul de sept-oct 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 9
Pinacolada spune:
In legatura cu Pampers, eu tot incerc sa-l dezvat, ziua face la olita dar noaptea..............kg in Pampers!
E, mai e , cu toate ca as fi vrut sa-l dezvat si de Pampers si de Milumil 3 si sa-l trec pe lapte Dorna rosu sau altceva pana il nasc pe al doilea, adica pana in septembrie! Nu stiu cat o sa-mi reuseasca planul dar incerc in continuare:)))
Plus ca, din cauza caldurii +Pampers a facut ca o ciuperca la fund si il dau cu toate unguentele din lume sa-i treaca- deci tb dezvatati cat mai repede de zapaceala aia de Pampers. Doctorita a spus ca multi copii fac de la Pampers diverse....
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
mihaela_e spune:
Ce zi ploioasa si racoroasa! Super, dupa atatea zile caniculare.
Ieri m-am intors la traditiile romanesti de mult uitate: facutul painii in casa! Nu pentru noi, in nici un caz! Pentru Alexandru, pentru ca i-am luat faina speciala de orez si am trecut la facut paine. Daca mi-ar fi spus cineva ca voi ajunge sa coc paine in casa i-as fi spus ca nu stie cu cine vorbeste, ca re o parere gresita despre mine. Dar pentru copilul meu fac orice, inclusiv paine in casa.
Asa ca ier, dupa aproape 2 luni, Alexandru a pus gurita pe paine. reactia?!?! A scuipat-o si spunea caca-caca. I-am spus ca e paine, ca e una si cu neincredere a inceput sa guste, cate o firimitura mica apoi alta mai mare, pana a devorat o chifla intreaga. Asa ca, de acum incolo, o data la 2 zile ma apuc sa fac paine.
Uf, au inceput sa curga treburile pe aici, asa ca va doresc tuturor o zi buna
alinam spune:
A venit sotul cu vlad de la spital, dr zice ca e ok gatul adika s-a mai desumflat ,adika dupa el antibiotikul isi face treba si totusi de ce plodul e asa prost dispus, nu mananca nik, e marait, a fugit sotul la munca si am ramas acasa cu un urlator, acum a adormit in sfarsit , sper sa se trezeasca mai bine dispus ca altfel pana la 8 cand vine tasu ma urc pe preti, a maizis dr ca e cam slabut, desi la kg el sta bine, se pare ca grasime are putina, pai daca de o luna cu caldurile nu a mancat, acum nu mananca ca nu vrea gatul lui si ca starea de apatie ar fi dein cauza ca nu papa si ii scade glicemia, ne-a recomandat sa ii dam sucuri cu zahar .......ete asta eu nu am mai auzit pana acum, daca nu isi revine si mai face temperatura la nospte maine ii face analize.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
nicole74 spune:
Buna!
Ne-am intors si noi din concediu, unde a fost super, insa cam putin. Am sa pun poze in curand. Suntem cam muciosi toti trei, insa nu a facut febra Ioana si nu am chemat inca doctora. Sper sa nu fie cazul.
Felicitari, Ioana! E super frumusica Smaranda , de fapt, mi se pare ca seamana atat de mult cu Miruna bebelusha. Sa fie sanatoasa, norocoasa si iubareata!
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze
kid2003 spune:
Hello! Bun venit pe lume Smaranda!!! Ti-am vazut pozele, esti o frumoasa si jumatate! Semeni foarte mult cu sora ta Miruna! Iti doresc tot binele din lume, sa fii cuminte si sa nu ii superi pe parinti sau pe surioara!!!
Alinam, imi pare rau ca aveti probleme cu Vlad, lasa ca trece si asta. Nu am inteles faza cu "sta bine la kilograme dar nu prea are grasime", de cand e grasimea buna sau are doctorul ala grasime pe creier? Iarta-ma ca ma aprind, dar fii-mea sta prost si cu kg si cu grasimea, daca e ok copilul nu vad care e problema. Iar Vlad are rosu in gat, nu alte probleme de sanatate, slava Domnului! Stai linistita!
Mihaela_e, bine ca ati ajuns la o concluzie si de acum stiti ce trebuie facut pentru ca Alex sa fie ok! Iti recomand cu incredere sa iti cumperi o masina de paine, si eu fac paine in casa dar nu ma vad defel invartind la coca aia. E f f simplu cu masina, controlezi exact ce intra in compozitie si nici nu e scumpa, acum sunt oferte f bune (inclusiv pe Quelle am vazut una nemteasca f atractiva ca pret).
Miflore, bine v-ati intors din vacanta. Moaaama ce plimbareata a fost Ana, bravo ei! Eu stau inca in dubiu daca urmatoarea vacanta o mai car pe Alex cu mine sau nu...dupa doua vacante impreuna cu ea, simt nevoia de o pauza.
Va anuntam oficial ca pe la 1 septembrie Alexandra e "gradinareasa"! Azi am inscris-o la grupa mica la gradi Junior, undeva langa Herastrau, pare super ok, sa vedem cat de fericit va fi. Mi-am dat seama ca nu e o mare branza totusi, ea a "sarit" direct in a doua grupa. Prima grupa, cea "mini", e pentru copii intre 1 an si jumatate si 2 ani, iar grupa "mica" intre 2 si 3 ani. Pe ea am bagat-o la grupa mica, li s-a parut ca e prea mare pentru "mini" si in plus nu are ce sa invete de la copii de un an si jumatate, mai bine sta cu "cei mari". Azi a fost si ea la gradinita si chiar si-a cunoscut doi-trei colegi, nu era grupa plina pentru ca e vacanta, dar mi s-a parut incantata. Nu stiu inca daca sa o las toata ziua sau doar 4 ore, asta e singura necunoscuta.
mary ilie spune:
Buna tuturor!
Kid, mult succes cu gradi, si eu il dau pe Andrei de la 15 septembrie, dar va fi sigur doar 4 ore....nu ma incumet mai mult, prefer sa pape acasa , ca astia la pranz servesc doar paste cu diverse, si al meu nu mananca, prefer sa-i dau eu acasa o ciorbita, ceva .Vom vedea cum va fi , dar eu una am emotii,sper sa-i placa.
Nicole, bine ati venit din concediu! asteptam poze!
Alina, sper sa fie mai bine Vlad!Multa sanatate!
Deea, sanatate si tie, sper ca nu e nimic grav...
Mihaela, gospodina, bravoooo, si pofta buna lui Alex la degustat!
Si la noi e racoare afara, desi n-a fost furtuna...inca
Andrei l-a uitat de tot pe thomas, acum vad ca e fan tancuri si pistoale si masini blindate, o sa pun niste poze, dar mai intai trebuie sa ma invrednicesc sa-mi mut si eu pozele de pe yahoo, ca acus plecam in vacanta si raman nemutate.....
Mary si Andrei(29.09.2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata (eu chiar am inceput sa scriu mesajul asta dimineata, dar l-am terminat abia acum). Nicole, Kid, Dana, Anya, Flavia, Deea, Ioana, Zino, Mary multumim frumos-frumos pentru urari.
Alina, sanatate lui Vlad, sper sa ii treaca repede!
Andreea, rezista, ca nu mai dureaza mult greata (daca ai noroc).
Casiana, multumim de ponturi.
Flavia, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos! Sarcina usoara in continuare.
Deea, sanatate! Sper ca esti mai bine.
kid, mult succes la gradinita!
Nicole, chiar am sesizat la Smaranda ca e mult mai lipicioasa ca Miruna, o sa fie o iubareata.
Zino, ce frumoasa a fost vacanta voastra, sa va fie de bine! Astept sa ne vedem la o ciorba la mall sa imi povestesti.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
LiaMia spune:
anya, ne putem intalni in zona Dorobanti (Perla) vineri sau pe luni, marti, sapt viitoare. maine ma duc sa cumpar dvd si trag filmuletele cu thomas si vineri ti le dau. o sa te rog sa-mi aduci si mie cantecelele de care pove mai devreme. merci!
sanatate lui vladut!
LiaMia si Florin
codruta_grg spune:
Mary, noi mergem in Lido di Jesolo, in Veneto. Cred ca acuma Diana e plecata si ea in Italia.
M-am intalnit azi cu Ina (intamplator, in Cora)....Pe aceasta cale ii multumesc din nou pentru trenuletul Thomas primit de Petra de la Ilinca .
Noi care de la 7 luni faceam kk la olita in fiecare dimineata, gata. Adica facem tot la olita, doar ca la 2-3 zile si alea cu greu, ca a durut-o o data si de atunci i frica sa mai faca........
Noi nu asteptam pe nimeni, nu ne pregatim de bebe
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
marinela, cum stati cu pregatirile de plecare? Pe ce data aveti ?
Mihalea, ma bucur ca ii place lui Alex piinea ta. Cu job-ul cum mai e, tot asa stresant e seful?
De cind a venit Smaranda acasa, Miruna apreciaza mult mai mult momentele in care sintem doar noi doua; se uita la mine cu mai mult drag cind facem ceva impreuna. Cu olita avansam, uneori cere ea (zice 'kk' dar de fapt face pp), alteori o punem noi si face. DIar noaptea nu stiu cum o sa-i scoatem pampersul; ea bea seara 400 ml lapte, plus multa apa in timpul noptii.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei